Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Benjamin Carcosa

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eibon által idézett Carcosa őr(Hangulatzenéért kattints ide.)Amióta a Carcosa nemzetség, család csak létezik, mindig volt valaki, aki vagy névleg, vagy erős kézzel irányította azt. A kezdeti időkben, mikor a hírhedt Kar Khosa lovasok a kimmer-szkíta törzsi szövetség tagja…..
Megjegyzés: Declan Carcosa személyében az első olyan családtagot tisztelhetjük, aki a blog indulása óta csatlakozott a Carcosa-kampányhoz. A nyitócikk névlajstromában tehát hiába keresnék őt az olvasóink – alább viszont mindent megtalálnak, amit első megközelítésben…..
Benjamin Carcosa 2011.08.27 11:09:09
@Niccolo Carcosa: Dicséretes a buzgóságod, drága unokaöcsém, de megtennéd, ha nagyon szépen kérlek rá, az én kedvemért, hogy nem zavarod a palatáblád karistolásával a szeniori tanácsot? Vannak, akiknek elveszi az étvágyát a csikorgás, tudod.

a te szerető
Ben bácsid
Megjegyzés: A napokban újra felvettük a kapcsolatot egy régi játékostársunkkal, akit a munka- és lakhelyváltás viszontagságai szakítottak el tőlünk. Ez alkalomból mindjárt meg is örvendeztetett minket egy meghitt hangulatú irománnyal a karaktere nevében. Az alább következő…..