Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ccsaba

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csenyéte (via Google Street View) Vendégszerzőnk, Forgács István írása. * Nem, ebben az írásban sem arról lesz szó, hogy rájött volna bárki is – főleg én nem –, hogy mit kellene kezdeni a hazai cigány-üggyel, mint problémahalmazzal. Arra viszont most érett meg az…..
Nemsokára robog a felcsúti kisvasút, magyar oligarcha az Interpol körözési listáján, oligarchabecsület, lopás egyenes adásban és a leláncolt vécépapír rejtélye. A hét korrupciós összefoglalója. Mong Attila lapszemléje.   Lehet-e jobb bizonyíték az állam foglyul…..
ccsaba 2013.10.07 18:43:36
@Angyall Szellő: Tudtommal az ügyészség tagadta meg s nem a független magyar bíróság!
Dr. Szirmai Péter a Corvinus Egyetem Kisvállalkozás-fejlesztési központjának alapítója, szellemi vezetője, sokunk mentora, nehezen viselt betegség után, hatvanhat éves korában, 2013. augusztus 22-én elhunyt. A hír tulajdonképpen ennyi... Ami mögötte van az ennél sokkal…..
Megalázó körülmények között kellett fellépnie a Neotonnak az ígéretesnek hangzó csabai Sörfesztiválon, írja a Bors. A Neotonnak egy, a napon álló, forró sátorban kellett öltöznie, nem kaptak sem vizet, sem ventilátort, Csepregi Éva énekes pedig a kukászsákok takarásában…..
Az elmúlt hetek vezető környezetvédelmi témája egyértelműen a Római partra tervezett mobilgát, és annak visszásságai, melyet a főváros vezetése támogat, természetvédők, civilek pedig szinte egyöntetűen elleneznek. Engem is foglalkoztatott a téma, azonban kertészként nem…..
Tegnap éppen a lengyeleknél verte ki a biztosítékot a nyugdíjkorhatár-emelgetése:Durva nyugdíjkorhatár-emelés a lengyeleknélNapi GazdaságNem egyedi esetről van szó, Európa szinte minden országában hasonló intézkedéseket hoznak, ezen már mi is átestünk. A fokozatosan,…..
Jómagam ezt a blogbejegyzésemet kinyomtatva teszem a népszámlálási borítékba. A kitöltetlen kérdőív az nálam marad. A borítékot leragasztva adom oda a számlálóbiztosnak. A boríték átlátszó ablakában az állandó lakcímem helyett a "Népszámlálás jogszerű elutasítása" szöveg fog szerepelni. Kérem a…..
w A világtalan város 2011.05.19 06:15:00
Megjött Roosevelték levele. (A teljesen hülye olvasóknak itt jelzem, hogy nem azonosak a Rotschildokkal, úgyhogy a zsidózás legfeljebb áttételesen alkalmazandó.) Roosevelték amiatt siránkoznak, hogy megszűnt az elnökről elnevezett tér Budapesten. Nem kell emiatt cidrizni amúgy,…..
"Miénk itt a tér, mert mi nőttünk itt fel, A ház is a miénk, mert mi viseljük el..." (Nagyobb képhez kattints a képre!) Jobboldali vitázók arra hivatkoznak, hogy az átnevezés alatt álló Moszkva tér eredeti neve Széll Kálmán volt. Miért baj tehát, ha visszanevezik?!…..