Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Budaéva

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Életem Új-Zélandon Nikon 7000 2012.10.23 11:37:48
Kedd 23. Gyönyörű napsütésre, friss levegőre, de alig szellős napra ébredtem. Mindezeket kihasználva  a mosógép beindult, én pedig kitettem magam a kertbe :-) A gaz gazok nőnek, a növényeket vissza kell vágni és némelyiket átültetni. A gyarapodó paradicsompalántákat is…..
De 2010.12.20.paris_sophie_marceau_in_snow Mindenki tudja, hogy mostanában Európában, legalábbis Észak-Nyugat Európában mindenhol hideg van, és esik a hó. Párizsban is, hetek óta. Aztán persze elolvad, de ez itt még így is rendkívül hidegnek számít. A hétvégén…..
02. Vasárnap Utolsó napja a kiállításomnak. Délelőtt még itthon tettem hasznossá magam, Délután pedig a kiállításra mentem. Kicsit felpakolva, vittem a megnyitóról megmaradt üvegekből...egy kis süteményt és ropogtatnivalót. Nagy-nagy meglepetésemre folyamatosan jöttek az…..
Sajnos ez az inlfuenza jobban ragaszkodik hozzám, mint ahogy szeretném. Ma reggelre is nagyon fájt  a fejem, az arcüregeim begyullatak...és szenvedtem. Így aztán George ment át Colinhoz a Community Centre-be. Közben persze egy nagy hatású orrspray-t is hozott, mely enyhített…..