Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cinna

313 bejegyzést írt és 240 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A két politikus védekezési stratégiájából valószínűleg tankönyvet írnak majd amerikai jogászprofesszorok. Minden, ellene felhozott vádat tagad Hunvald György, Szilvásy György volt titokminiszter szerint pedig nem történt jogsértés az információk körbeadásával. Hunvald az…..
Elnézést, részeg vagyok Morze 2010.08.21 17:44:04
Azért csak annyit, hogy kedves róka, úgyis tudom, hogy nem olvasol.Bodri. ..
Kedves közönség, VALAMI KÉSZÜL.  Addig menjetek moziba!..
Nos leinterjúztam, az állást megkaptam. Hategészötfontos órabér, havi kb. 1000 font bruttó (azért kb, mert páros-páratlan heti beosztásom van és még nem volt kedvem kiszámolni, de havi 6-700 font körülire tippelem a nettómat), kellemes légkör, baszott sok munka....meglátjuk, mi…..
cinna 2010.03.06 14:31:08
cinna 2010.08.21 17:41:59
Minden idők legnagyobb külföldre irányuló országimázskampányát indította Izland, hogy visszarántsa az országot az Eyjafjallajökull vulkán kitörése miatti turisztikai mélyrepülésből. „Néhányan azt hiszik, hogy az egész országot hamu borítja, és Izlandon…..
cinna 2010.06.04 13:19:52
@Cesare: ez azert van, mint a szigeten gyakorlatilag nincsenek fak (ami volt azt a fakitermeles kiirtotta), csak nemi aljnovenyzet.
ezenkivul meg az orszag legnagyobb resze gyakorlatilag lakhatatlan jegmezo. Viszont ettol meg kurva kiraly hely, gyulik mar egy ideje a penz, csak sajnos iszonyatos draga az orszag (szallas, kaja, 'kozlekedes') is es a repulojegy is...
Kicsit túllépve azon, hogy mi történt pontosan a gázai segélyhajón, ki lőtt először, illetve legitim-e a blokád vagy nem, kétségtelenül az az érdekesebb része a sztorinak, hogy az izraeliek kezdik keményen elszigetelni magukat nemzetközileg. Akár igazuk volt ebben a konkrét…..
cinna 2010.06.03 23:34:11
@tony zionist: Azon túl, hogy te mint 'nem-zsidó' állítod be magad, a véres-habos köpködésen kívül még semmit, de semmit a világon nem produkáltál. Ezen túlteszem magamat, mert elfogadom, hogy vannak olyan emberek, akik a saját életük kudarcait úgy próbálják igazolni, avagy maguk előtt palástolni, hogy azt másra fogják. Te hülye voltál az iskolában, a szomszéd Kohn fia meg épp most diplomázik, rohaggyonmegmocskoszsidó. Azért van a különbség, mert ő zsidó, nem azért, mert te elbasztál valamit. Így valahogy?
Kiszúrni egy adott népcsoportot és minden szart rájuk kenni egyszerű.
Te ide nem azért jöttél, hogy a témához hozzászólj, hanem hogy a munkából hazaérve (van munkád? Lehet kéne keresni) az indulataidat levezethesd. Ha nem láttam volna még ilyet, idegesítene, így csak szánalmasnak tartom.

Ha még van merszed olvasgatni ezt a postot, egyetlen kérdésemre válaszolj, mégpedig arra, hogy akkor hogy is van az, hogy te mindenkit le mocskosnácizol, miközben minden második kommentedben a zsidókat szidod, sőt, ÁLLÍTOD, hogy aki zsidónak született, tehát x generációval korábban volt zsidó a felmenői között, az alapértelmezetten és megváltoztathatatlanul értéktelen ember?

Ember, te hülye vagy? :D

Nem számítok igazából reakcióra, mert ha vissza is tolod magadat ide (de szerintem már a mantrázástól kimerülten eldőltél a kanapén), akkor is mocskosssszsidóónáááciiii-zni fogsz tudni, értelmesen érvelni, vagy egy egyszerű kérdésre válaszolni nem.

Uff.
Kisregény hosszúságú, de pompásan megírt, a feszültséget mesterien adagoló, néhol humortól csillogó levelet kaptunk Évától, aki egy külföldi nyelvtanfolyamokat közvetítő cég ügyvezetője, és egy felejthetetlennek szánt római hétvégével lepte meg a szüleit 70. és 75.…..
cinna 2010.05.13 23:04:19
@safranek: tok jo, en kb. 2 ora alatt meg szoktam jarni a ferihegy 1- luton tavot. sikeres lennek?:)
Bár már néhány blog felkapta a szarozós TASZ videót, a Zugügyvéd is kiposztolja, főként, hogy először ez a blog kezdett foglakozni az üggyel, és a Zugügyvéd, mint védő is érintett. Íme a felülvizsgálati kérelem: A Magyar Köztársaság Legfelsőbb Bírósága részére a…..
A sztoris-magyarázós-ökölrázós szóviccfajta különösen rettentő példányát hurcolja most elénk Mongoose. Az eleve gyanús, hogy ha valaminek a megmagyarázásához több mondatra van szükség, az csak vészes hülyeség lehet, de Mongoose messze túllép holmi sekélyes…..
cinna 2010.05.03 02:01:22
Bigyóblog Egy szobából 24-et 2010.04.27 11:30:00
Hongkongban eléggé szűkös a hely, az emberek nagyon magas házakban, nagyon pici lakásokban élnek. Éppen ezért minden egyes helyet maximálisan kihasználnak. A videóban látható srác ezt tökéletességig fejlesztette. A könyvespolcon elhúzva előbújik a gardrób, amögött a…..
  Azt mondják, zenei kritikát könnyű írni. Meghallgatod azt’ kész… De ez korántsem ilyen egyszerű, főleg a jelen helyzetben. Március 5-e óta kapható és ingyen letölthető a Belga legújabb albuma, mely az Arany – Szociológiai terepmunka címet viseli, és…..
Elnézést, részeg vagyok 2010.02.04 22:10:49
Az meg milyen, hogy ma leraktam a bringát öt percre az Old Streeten, míg elmentem kávéért, és mire visszaértem, turisták fotózták a biciklimet? -egyébkéntjegyzemmegkurvasokafixis-..
Jó kis hiszti volt a Homáron, hogy lesz Starbucks kávézó Bp-en. Volt aki sznobizmusról, volt aki az árakról írt, volt aki védte. (És van, aki okosan írt róla)Elmondom, hogy én azért szeretem, mert 20 évig mindenki értetlenül nézte, amint reggelente valami furcsa löttyöt iszom.…..
cinna 2010.02.08 15:57:17
@Sün! balázs: nem azzal van a baj, hogy emberek elmondjak a velemenyuket, hanem azzal, hogy kijelentik, hogy ha en starbucksba akarok menni, akor egy sznob, ujgazdag kocsog vagyok, ha biciklizem, renitens, ha van rajtam sapka, ha nincs rajtam sapka. nekem meg ez a bajom.
cinna 2010.02.08 17:28:32
@Sün! balázs:
OFF:
nekem semmi bajom nincsen speciel az elkotelezett fideszessel, a hithu vorosmokusokkal (ehhez hozzatennem, hogy azert nem, mert eleve mindenkit agyalagyultnak tartok, aki a magyar politika tetves bugyraiba mereszkedik, hehe),ha valakinek kenyelmes a windows, hasznalja azt, ha valaki szeret terminalban kotoraszni es allonap parancssorokat irogatni, az hasznaljon felolem ubuntut, de ha en os x et hasznalok, mert kell a MUNKAMHOZ, akkor igenis kikerem magamnak, hogy emiatt barki lesznobozzon. dolgoztam viszont apple boltban, ugyhogy pontosan ismerem az atlag magyar 'mekkes' mentalitast, es a hideg raz a gondolattol, hogy azonositsanak veluk. erre csak egy pelda, hogy minden harmadik ember azert jott be egyaltalan a boltba, hogy o most akar venni egy mekket, de hogy tegyunk ra vindozt. ezen el lehet gondolkodni...

az apple-lel ugyan az a helyzet, mint a starbucks-szal. megy a hype korulotte, mert 'nyugati', es mert valamelyest uj (az utobbi par evben lett csak felkapott es valamelyest kifizetheto, mert az apple mostansag kezdett el epiteni a konzumerfelhasznalokra), de amint kvazi 'beepul' es nem lesz tobbe uj, megszokotta valik, pontosan ugyanannyira nem lesz kirivo, vagy egyaltalaban barmennyire is figyelemfelkelto egy mac, mint londonban. egy starbucksban. aki meg sznob, es/vagy reklamozni akarja sajat magat es tundoklo szemelyiseget, az majd talal maganak valami uj hobbit, ami nem a hobbit, hanem az embert fogja minositeni...

ON
cinna 2010.02.08 18:13:22
@Sün! balázs: mindenki lenez valakit, mindig van egy ellenseg, ezen alapszik a bolygonk elovilaga:)) najonem. pontatlanul fogalmaztam: en ennek a halmaznak a tagjait szemelyesen ismerem es imserem a celjaikat, mert olyan viszonyba kerulunk a tranzakcio soran. azokra gondolok, akik nem azert vesznek Macet, mert x program, amit a munkajukhoz hasznalnak, csak erre a platformra letezik, vagy egyeb kreativ okbol szukseguk van a teljesitmenyre (jegyzem meg ez egyre kevesbe igaz mar az applere, plane a mostani csodatermekekre..), hanem mert mac, es mert meno, es mert a vilagon semmi szukseguk nincsen azokra a dolgokra, amik a macet megkulonboztetik a mezei pctol (ha egyaltalan vannak ilyen dolgok, egy ideje ebben sem vagyok biztos), nem hasznaljak ki (ez meg hasonlo jelenseg az iphone hasznalok kozott egyebkent), raeroszakolnak egy windost bootcamppel, es tadaaa, van egy 2.1-2.5 GHz-s Pcjuk, ami a tovabbiakban technikailag nem mac, viszont annak nez ki, tehat fel lehet vele vagni, mert draga volt, es mert huu.
a vallasos appleimadok a masik veglet, mert ok meg a sznobizmusuk melle rendszerint beszukult latoszervet is kaptak. hu, fikazok, vegre megint magyarnak erzem magam :))

a biciklivel kapcsolatban eleg osszetett a velemenyem, de abba nem megyek bele most, a criticalmasson a masodik post 'Bezzeg London' cimmel az enyem, nagyjabol megtalalhato benne a velemenyem konstruktiv resze. a tobbi birkabegetes, le sem erdemes irnom.

ON
Demszky Gábor és Molnár Gyula mosolyogva tandembiciklizik valamelyik választás előtti időszakban. Többek közt ez a kép is felvillant a Fidelitas mai településkonferenciáján, amelyik a két évvel ezelőtti Városálom 2010 folytatása volt, ezúttal "2 kerék - 4 kerék"…..
cinna 2010.02.07 02:39:13
@OscarKo: hiaba a nagyzolasod, nem vagy ertekelheto vitapartner.

egyetlen feltett kerdesre sem voltal kepes/hajlando valaszolni. ugyanazt hajtogatod, raadasul meglehetosen ordenare stilusban.

ugyhogy en holnap felulok a bringamra a masik x ezerrel egyetemben, es meggyozom magamat, hogy mindaz, amit latok, az csupan a kepzeletem szulemenye.
cinna 2010.02.07 02:57:15
@OscarKo:

1. ez egy nyilvanos _forum_, egyebirant meg a hozzam intezett beszolasodra valaszoltam, de sebaj. mellesleg ha zavar, hogy masok is latjak, amit irsz, akor a te helyed nem itt, hanem egy tarskereson van, vagy egy kockas papiron, lampafenynel.
2. olvasasi problema megint, a nevedet fel sem hoztam az autos peldanal, hanem az altalanos szuklatokorusegrol szolt a komment, az egocentrikus vilagkepeddel nem tudok mit kezdeni, de bocsass meg, ha esetleg felreertheto volt, igyekszem majd a mondataim alanyat nagybetuvel, mas szinnel jelolni
3. az alternativ uzemanyagok (elektromossag, etilmetilcickafarka stb) eloallitasa nyilvan nem jar semmilyen foku kornyezetszennyezessel es tovabbi energiaemesztessel. megint hangsulyozom, nem tervezek foldresznyi elelmet biciklivel szallitani, csupan jeleznem, hogy az alternativ energia kerdese sem megoldott meg.
4. nem tudom/ akarom kifizetni a tomegkozlekedest, sok hozzam hasonlo _szerencsetlennel_ egyetemben. no?
5. szeriagyartasra vonatkozo informacioidat remelem minimum az Auditol kapod kozvetlenul, es persze boritekolod, hogy az alternativ hajtasos autok halando ember szamara is megfizethetoek lesznek.
cinna 2010.02.07 03:01:51
@OscarKo: az elso kommentedben szektasoztad le a kerekparosokat ugy en bloc.

""Hogy a cikk témájánál maradjak, ha van 100 Forintunk kerékpáros fejlesztésekre, akkor abból 100 Forintot a tömegközlekedésre kell fordítani amit százezrek vesznek igénybe naponta és nem csak egy pár ezres szekta.""

""Ez az egész városi biciklis őrület, egy ostoba divat, amit vallási fanatizmus szintjére süllyesztettek az ilyen "Kerékpáros klub" jellegű szervezetek. A politikusok pedig szeretnek látványosan misére járni, mert a hivők mindent bevesznek, ha a mondandó összecseng a hitükkel.""

hogy masok mit mondanak masoknak, ahhoz nekem semmi kozom, en arra reagalok, ami engem erint, kulonben az egesz eletemet kommentelessel toltenem. ennel meg van jobb dolgom.

nincs tobb mondanivalom a szamodra, joejt
mindenkinek.

(obasszameg, tobb, mint fel eve felhagytam a kommentek olvasasaval minden blogban, ma este felfrissithettem az emlekezetemet, hogy miert is...)
A franc se gondolná, hogy egy sales assistant (továbbá higiéniai asszisztens, pékipari szupervizor), miszerint bolti eladó (hiába annak elitebb fajtája, ld. bringás) munkakörbe való bejutáshoz háromszor kell befáradni a jövendő munkahelyre. Egyszer interjúzni, aztán egyszer…..
Elnézést, részeg vagyok DZS! 2010.02.04 21:18:51
Ma délutánra megdöglött a lazac a hűtőben. Közvetlenül a marhaszelet tragikus romlásnak indulása után.A bennem élő Dale Cooper követhetetlen, megmagyarázhatatlan, ámde eredményes logikával kiderítette, hogy ezen események azért történhetnek meg, mert nem hűt az a kibaszott…..
és habár nem mondhatnám, hogy izgulok, azért bennem van a rezeg a léc-életérzés, ami most például úgy üt ki, hogy nem merem megenni a sherrys-hagymás marharagumat, mert nem vagyok biztos benne, hogy jó még a hús (ízre semmi baja nincsen, valószínűleg egyáltalán semmi baja…..
 Kis pehelykönnyű, hétfői.Na megyek Kincsvadászokat nézni...
Anyám álltása szerint kiskoromban nagyon féltem a zenéjétől, és én ennek határozottan ellentmondok, mert én tisztán emlékszem rá, hogy nem is emlékszem a Twin Peaksre (he?), arra ellenben igen, hogy az X-akták zenéjétől mindig kirohantam a szobából. Aztán persze vissza. Szóval…..
M: talán ne szarj a szőnyegreD: de mar ugy megszoktam és egy az Instant női WC-jének ajtajáról A szabadság nem embernek való állapot..
Álljon itt az elmúlt pár hét(?) történéseinek ...öö....leírása. Sok kép, linkek, strike, bold, italic, van minden, gesziássze!   Visszaérkezésem után hamar nyilvánvalóvá vált, hogy az elkövetkező 300 éven belül én egy fillért vasat pennyt nem fogok keresni a…..