Regisztráció Blogot indítok
Adatok
parasztvakitas

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eddigi tapasztalataim szerint a tengeralattjárós történetekkel valahogy úgy vagyunk, mint a gasztronómiában a velős pacallal, a partnerkapcsolatokban a vörös hajjal vagy mint a csapatsportokban a kosárlabdával: nem mindenkit érintenek meg, akiket viszont igen, azok a tűzbe mennének értük. Ezen…..
parasztvakitas 2017.09.07 20:29:06
Sok tulajdonosnak az autóvásárlás metódusa sajnos a névre írás után lezáródik, pedig még korántsem jár a végén. Általánosságban elmondható, hogy a vételár 30%-a legyen meg tartalékban. Ezt nem hiába mondják, akik értenek hozzá ugyanis a használt autóra mindig költeni kell (szerencsésebb esetben a…..
Ötszáz lóerő, szárazkarter, szívómotor, 8800-at forgó négyliteres boxer hatos, mászóka, kagylóülés, PDK, kerámiafék. Amióta próbáltam az előző GT3 RS-t, azóta rend van a fejemben. Második a 458 Italia. Nincs turbó, sem hangbödön, csak a jóság és a tökéletesség, ahogy…..
parasztvakitas 2015.05.30 23:04:03
Persze, nincs olyan, hogy 10 legjobb C64-játék. Minden idők egyik legnépszerűbb személyi számítógépére több tízezer játék jelent meg fénykorában, és a platform rajongói ma is aktívak, az elmúlt években olyan játékok születtek, mint a Prince of Persia C64-verziója vagy akár…..
A világ legkedvesebb autója bizony sokszor fájhat és büdös, ellenben a szürke Lambóval, amely hibátlan...
parasztvakitas 2015.01.11 15:08:46
Cactus: nekem egy alfa selespeedem van ami lenyegeben egyanez, ami nem mas: teljesen hagyomanyos valto csak robotizalt a valtorudazat mozgatasa. A cactust csak kezivaltost vezettem, de nem tudom elkepzelni azt amit sugall a kedves 'autos ujsagiro', hogy szar.
Visszaterve a selespeedre: vettem, mert sokan utaljak:), nagyon nem bantam meg!
Elore megyek: cactust is automatat -ilyet- vennek.
Selespeed: imadom, annak ellenere, hogy meg bonyolultabb mert hidraulikus a robotja.
Kellene a kedves 'autos ujsagironak' egy tesztet csinalni, anyosulesbe lekotott szemmel tesztalanyt betesz es utaztatni hagyomanyos valtoval es robotizalttal... Es rohogni rajta, hogyan kuzd az eleteert MINDKET esetben.
Meglepodne a VEZETO hogy megis mi tortenik.

Ez a lenezo velemeny szerintem annyira ciki...alapbol leertekeli OK NELKUL.
A vezeto mikor nyomja a kuplungot betamaszt es zsigerbol 'tarja' magat maskepp reagal mint ennel a valtonal. DOBBENET mekkora baromsag ez a bologatas!!! Igen mert nem tudja hasznalni, tessek csak ebbe belegondolni. Van meg valami: az atlagembernel meg igy is gyorsabban valt : kuplungpedal erintesetol elengedeseig ugyanakkor megis hosszunak TUNIK mert a vezetonek ezzel nem kell torodni es furcsan eli meg azt a felszabadult idot ami a hagyomanyosnal 'birkozassal' telik. Mocskos kenyelmes, igy 4.x-en tul szamomra ez igen ertekelendo. Ja: megegyszer : hagyomanyos valto ez is : a maga egyszerusegevel es koltsegeivel.
Ezerszer vennek meg hasznaltan is ilyet mint egy nem ismert eloeletu duplakuplungost, megha az eladja magat, ehhez meg esz kell.
Udv.
A suttogás határán egyensúlyozó lágy, alázatos hangon beszél hozzánk a tolmács, miközben Weiss Manfréd egykori birodalmába, a Csepel Művekbe hatolunk be. A régi vágású ipartelepen nagy vasdarabok között keresi útját a busz, rozsdás hullámlemezből épült csarnokok mellett…..
parasztvakitas 2013.11.26 22:33:17
@GChar.: semmi ilyen es mas kapcsolatom nincs japokkal de lejott, hogy beteg vilag
nem ebbol, masbol
nem 'hiszek' a minosegben:
a nemetek 60 eve oralisan erre epitik iparukat
szerintem nagyon szorakoztato, legalabbis en jot rohogok

hm.V6...na megyek elkapom az asszonyt
Belsőség Te leültetnéd? 2013.09.27 10:05:27
Sok eseménynek adott helyet mostanában a Hungaroring. Ott volt a tavaszi, és a nyár végi pályanapunk, a WSR, most pedig a második Golf-nap. De ez nem csupán egy szokványos autós találkozó volt, néhány körrel egy versenypályán. Kislámpás matt egyes hátulról. Nagyon…..
Pár hete unottan böngésztem a címlap programajánlóját, amikor belefutottam egy Skoda Találkozó hirdetésébe. Egy pillanatra eltöprengtem, hogy mégis mikor láttam utoljára faros Skodát a forgalomban. Eltűntek. Nekem pedig hiányoznak. Családunk első autója egy Skoda S100 volt. 50…..
A veszett nagy lovacskázás után csupán minimalista, csípőbillegetős lötyögés lett Psy új klipjének főszereplője, amiben a koreai popsztár azt énekli, hogy ő egy Mother Fucker Father Gentleman. Persze ezt is lehet utánozni, a diszkókban simán lehet lezseren segget rázni, de…..
parasztvakitas 2013.04.13 21:23:38
@bér-kommentelő: nekem itt kiverte a biztositekot...
nekem is tetszett egyebkent
az a mozzanat nem illik bele
Nem titok, hogy az utóbbi hónapokban keményen dolgoztunk azon, hogy valamerre ismét továbblépjünk, ráadásul lehetőleg előre mozdítva ezzel a Totalcar szekerét. Tudjuk mi itt mindannyian, hogy ha nincs motiváció, akkor következik a helybenjárás, után pedig törvényszerűen a…..
Belsőség Jobb, mint a Navara? 2013.03.30 15:09:03
Olvasónk, Pozsonyi Imre két éve fordult a Totalcar szerkesztőségéhez, hogy tanácsot kérjen: milyen összkerekes autóval tudná megközelíteni otthonát a szinte járhatatlan úton? Pista és Winkler egy BMW X3-assal és egy Opel Insigniával vágott neki a jeges-havas kaptatónak, végül…..
parasztvakitas 2013.03.30 20:23:48
Ki mást lehetne felkérni egy valódi Porsche-tesztre a Nürburgringen, ha nem magát Waltert? (Forrás: http://www.autobild.es) ..
Boldog új évet, pupákok! A Karotta-háztartás halmazati influenzafertőzéstől szenved, így sajnos a szokásos szószátyárságra nem számíthattok, mert nem nagyon látok a láztól. Viszont nagyszerű örömhíreim vannak. Egyrészt elkészült a Hangyász futóműállítás utáni…..
Komment, innen:was? 2012.12.28. 12:01:15Hű de rosszak voltatok fiúk , szégyelljétek magatokat .Ha egy ugyanilyen hir jött volna az USAból akkor meg mindenki istenitené őket , hogy milyen faszagyerekek ezek az amcsik . Magyart viszont csak gyűlölni lehet bármit is csinál.Nem volt ebben…..
Vannak reflexszerű dolgok, melyek csak sok (akár kevésbé kellemes) tapasztalat árán, évek alatt rögzülnek. Lehet, hogy az életben nem lesz rájuk szükség, de elég, ha csak egyszer mentik meg az embert, már nem hiábavalóak. Ez profi és megfelelően hideg fejjel dönt villámgyorsan…..
Szeretettel köszöntünk mindenkit a DoQ szoknyája alól. Mint mostanra tudjátok, újra van Totalcar tévéadás, és ez elsősorban a fent nevezett ruhadarabnak köszönhető.  Gondoljatok hát rá meleg szívvel, és fogyasszátok kábelen egészséggel, van ott rajtunk kívül más…..
Belsőség Velodrom LIVE! 2012.05.01 09:39:00
Aki nem tudott ott lenni, aki nem bírja a napot és az aszalódást, vagy egyszerűen csak lusta volt, az most a GTG Stúdió jóvoltából bepótolhatja, sőt: élőben nézheti, mi történik a Millenáris Velodrom döntött oválján. Kis szerencsével megláthatja, mit követ el Stasys Brundza…..
parasztvakitas 2012.05.01 13:40:23
Készülünk egy egész estés svéd összefoglalóval, élményekkel, videókkal. Nem tudom viszont magamban tartani ezt a mozit, amiben egy igen izgalmas betétfutamból is feltűnnek epizódok.  Már értem, hogy a Valtra traktorgyár miért támogatja a skandináv…..
parasztvakitas 2012.02.24 20:52:58
A világ gazdagjai csak 275 darabon osztozhatnak a nemzetközi kerékpárpiac luxus kategóriájának ma elérhető egyik legszofisztikáltabb és legdrágább elektromos bringájából. Közülük volt már olyan, aki a Veyronja mellé látatlanban, interneten rendelt, de azért a 7-8 milliós…..
A Dacia marketingesei összedugták a fejüket.Elképzelem, ahogy ülnek egy szobában, flyer/plakát/stb. tervek szétszórva az asztalon az üres kávés bödönök közt, amik arról tanúskodnak, hogy az elmúlt napok folyamatos bréjnsztormingja egy közepes méretű ültetvény havi…..
parasztvakitas 2012.02.19 14:58:34
@victor vacendak: es ha van? most kapnak penzt es lehetoseget...

szivet melengeto nezni ezt az egeszet
Minden sportújság kiemelt figyelmet szentelt annak, hogy a Ferrari F1-es csapata a havazás miatt elhalasztotta a 2012-es autójuk bemutatóját. A közönség csalódottan bólogatott, hogy formaautóval nem lehet havon közlekedni.Itt a cáfolat. A Zöld Pokol is kifehéredett, és egy…..
A Büntető Törvénykönyv 17. § (2) bekezdése szerint a büntetést korlátlanul enyhíteni vagy mellőzni is lehet, ha a kísérletet alkalmatlan tárgyon, alkalmatlan eszközzel vagy alkalmatlan módon követik el. Az alkalmatlan módot a versenyeken a nézők még háttal sem nézik…..
Mivel ünnepelhetnénk egyéves születésnapunkat? Egy híres versenyző bemutatásával? Valami ismeretlen videóval a rali hőskorából? Egy interjúval? Talán valamelyik gruppebés szörnyeteg ismertetésével? Egyik sem az igazi. Talán a valaha papírra álmodott egyik leginnovatívabb…..
Szervusz Winkli! Megjött a sperr is, a jövő héten fogom elhozni. A jövő hét végére, esetleg az az után következő hét elejére szerintem újból annyi kalandot átélünk majd, hogy megint írok neked egy posztot. :) Sabc a grafomán autószerelő ..
parasztvakitas 2011.10.28 22:29:18