Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bloggernorber

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Subba szív iWiW: Tüzes pasi 2009.10.30 12:00:00
Vááááááááálogatáááááááááááááááááááááááás! - Tüzes Pasi- Jobbra dől- Jesus- Ott lóg az orrod előtt, de nem veszed észre, kommentelsz- Te is- Heti fotosop művész- Heti fotosop művész II.- Heti fotosop művész III.- Heti kép rekord 702 darabbal!-…..
bloggernorber 2009.10.30 22:27:07
Majdnem egy hónapja írtuk, hogy a UPC átáll elektronikus számlára, és a papírért 96 forintot kell majd fizetni. Gábor egy másik aspektusból fogta meg a dolgot, ugyanis egyoldalú ÁSZF-módosítás történt, és ilyenkor a kedvezmények visszafizetése nélkül le lehet lépni, aki azt…..
 Itt van a történet, amit mindig gyanítottunk, mindig ismerős ismerősével történt, de még senki nem vállalta fel névvel. Most sem. Írónk szeretne a névtelenség homályában maradni, így kérlek, továbbra is városi legendaként kezeljétek a történetet - a magam részéről…..
. A megbízhatatlan 2008.06.24 21:48:01
Ez a történet (sajnos) hétköznapi. Az ember azt hinné józan fejjel, hogy természetes, ha valamit megbeszélünk, akkor ahhoz tartjuk magunkat, különösen ha mi szeretnénk valamit (jelen esetben pénzt). Biztosan sokan sokat tudnának arról mesélni, ki mikor hogyan bizonyult…..
bloggernorber 2008.06.25 09:42:59
. Ingyenmunka 2008.06.11 17:24:07
Ezt a történetet Timinek köszönhetjük.23 éves vagyok és azért kezdtem munkát keresni, mert nagyon kellett a pénz, de mindenhol azt mondták, hogy hozzak portfóliót. Volt, ahol felajánlották, hogy megcsinálják, tizenötezerért borzalmas képeket ajánlottak, de nem volt pénzem…..
Megnyugtató, hogy a népszerű fapados cég nem utazik direkte a papokra. Nemrég ugyanis, a Jól megszivatott egy papot a Wizz Air című posztban egy szeminarista kalandjait olvashattuk, aki érvényes jeggyel és 2 órával az indulás előtt már a reptéren volt, több társával együtt…..
autózz! BMW-nek látszó gyalogos 2008.03.16 08:46:00
Őőő...kicsit zavarban vagyok, mert sokan nehezményezik, hogy mért mindig csak "x" autómárkákat emelünk a szitkozódás piedesztáljára. Biztos rengeteg rozzant járgány is produkál észveszejtő szabálytalanságokat, de a magyar mentalitás naná, hogy a csillogóbb verdákat…..
Ez aztán az udvarias férfi! Szíve hölgyének egy tapodtat sem kell lépnie, a troliról rögvest a kocsiba szállhat így még a cipőjét sem fogja összekoszolni. Milyen gáláns! Csak kár, hogy közben ezzel egyben többeket is akadályoz a le -és felszállásban, nem beszélve arról, hogy…..
autózz! Féktelenül 2008.03.07 12:25:00
Valószínűleg mindenki hallott már egy halom rémtörténetet márkaszervizekről, virtuális olajcseréről, meg hasonlókról. A cím ellenére most sem egy olyan sztorival találjátok magatokat szembe, amiben bombát szerelnek egy busz aljára és aztán Sandra Bullock kell az ártalatlanok…..
Négy órán át állt a parkoló autók előtt keresztben a bunkó autós a Bimbó úton, csakhogy most legalább kicsit ráfaragott, mert lefotózták és legalább a rendszámát kitesszük, hátha látja, és rosszul érzi magát, és legközelebb nem csinál ilyet. Hidegvérű, keménytestű…..
bloggernorber 2008.03.06 12:40:27
Tegnap délután Ferrarit mutogattunk, azt találgatva, hogy hogy is állt fel a járdára, meg hogy jön le onnan. Mai delikvensünknek, akit István köpött be nekünk, ilyesfajta problémája nem volt, ellenben sikerült neki egy erőteljesen halmozott taplóságot véghezvinnie. Látom lelki…..
Friss jogsival szép az élet. Az ember csak kamillázik, hogy mért nem úgy történik minden ahogy azt a "nagy könyvből" megtanulta. Jaj annak aki van olyan bátor és szárnypróbálgatásai kezdetén "T" betűvel jelöli magát. Jójó, persze állítólag ajánlatos,…..
autózz! New blogger on the board! 2008.02.18 19:35:00
Elérkezett a pillanat, amikor a blog levelesládájába ömlő küldemények mennyisége kikényszerítette, hogy megduplázzam a szerkesztőség létszámát, egyről két főre. Ráadásul a blog másik fele az emancipáció élharcosainak, valamint a magát nagyobb arányban képviselő férfi…..
bloggernorber 2008.02.18 21:00:16
autózz! Segítőkész média 2008.02.18 13:45:00
Sajnos a média időről-időre igazolja önmagát, hogy sokszor mennyire nem a segitő szándék vezérli, sokkal inkább... Jobb nem is belegondolni.Talán vannak még kivételek. A következő történetet Lajos osztotta meg velünk: A segítségüket szeretném kérni, illetve lenne néhány…..
Néha előnyös, ha egy autós szerkesztőség egy fedél alatt lakik egy bulvármagazin stábjával, jelen esetben a Totalcar a Velvettel. Így legalább néha, pillanatokra, mi autós újságírók is kipillantunk a szakbarbárság sötét, öles gödréből, és belátunk a sztárok irigylésre…..
Az írja nekünk Egy Júzer, hogy Úgy érzem muszáj megosztanom a következő videókat a nagyközönséggel. "Pissing Master", ahogy mi nevezzük... egyedi jelenség. A reklámokat betéve tudja, megjegyzi, előadja és minden további nélkül két teli busszal szemben el kezd pisilni…..
A Homár az eddig gyakolattal szemben nem hibernálja magát a következő két hétre, nehogy valakibe beleszoruljon a fájdalom ebben a kritikus időszakban. A sajnálatos karácsonyi akciók sorába csatlakozott a Pizza Hut-féle pizza+bejglirendelés, ahol az alábbi levél szerint nem szólnak,…..
bloggernorber 2007.12.24 09:59:14
Végre egy értelmes ötlet! Ritka az ilyesmi, pedig kézenfekvő. Van már Budapesten jópár kilométer buszsáv. Arról megoszlanak a vélemények, hogy ezekre mindenhol szükség van-e, vagy adott helyeken inkább ront a helyzeten. Tény, hogy a buszsáv az autósoktól veszi el a helyet, ennek…..
bloggernorber 2007.11.07 18:18:56
www.tv2video.hu/popup/index_favorites.php?images=naplo&section=39&date=20071028&new=39196
nemtudom ezt linkelte-e már valaki...a napló is foglalkozott ezzel
Mostanság igen aktív kommentezőnk Dövan, most egy autóhirdetős linket kaptunk tőle. Csak hogy ilyen szomorkás őszi időben is legyen min mosolyogni! A lentinél újabb képünk is van ám itt.Az eredeti hirdetéshez katt ide!(Már ha le nem szedték azóta) ..
Észak-dunántúli régiórekordnak tűnik, hogy Polo elromlott, garanciális fényképezőgépéhez a Euronics szervizében 10, azaz tíz ott eltöltött hét után rendeltek alkatrészt. Most egy negyedévnél jár, és semmi se történt. Kálvária és kínzó kérdések a hajtás után. Kedves…..
Subba Subba szív iWiW: Én 2007.09.28 15:11:00
Subba szív iWiW. A lakosság szolgálatában! Minőségi szórakozás hetente, klikk. - Én- Valakivel kitoltál, valaki kitolt veled- OLASZ ELVALT JOL SZITUALT OSZINTE VIDAM HIPERAKTIV- Jóska bá- Egyedül- Itthoni képek- Csak úgy- Beugrós egy filmben- Csajokat értékelek..
bloggernorber 2007.09.28 16:17:28
Kezdjük a hetet egy aljasan oldschool húzással, azaz az uszodában időző emberek ruháinak elemelésével. Naiv ügyfelünk Budakeszin, az Aqua Panzióban úsztatta gyermekét, s eközben cipőjét elvitték. Az esetek 99%-ban kintről szivárog be a tolvaj, de mint a levélből is kiderül,…..
bloggernorber 2007.09.10 11:14:18