Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krisz mami

56 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Picuri élete Folytatás... 2008.05.19 08:45:00
Eddig bírtam... Picuri életéből kimaradt jó pár hónap, illetve csak a blog bejegyzésekből, a mi életünkben nagyon is jelen van és már nagyon mondja a halandzsa nyelvet, össze-vissza kering a lakás ban imádja a család minden tagja. Viszont ahhoz, hogy eleget tegyek annak a…..
Hétfőn lesz egy hete, hogy itthon vagyunk. Nem panaszkodhatok, Panna nagyon jó baba. Sírni csak akkor halljuk, ha a pocija fáj, görcsöl, bántják a szelek. Amúgy eszik, alszik, persze közben elvárja, hogy foglalkozzunk vele. :o)))Napirendünk még nincs igazán, de azt hiszem ezt egy egy…..
 Már biztosan tudjátok, de azért legyen itt is megörökítve:2009. április 17-én, hajnali 1 óra 40 perckor megérkezett közénk Molnár Panna, a maga 3100 grammos súlyával és 54 cm-ével! Megpróbálom leírni a szülés történetet, talán most már nem bőgök közben... Ha…..
Hát a tervek azért vannak, hogy meg tudjuk változtatni őket... :o))) Ez a hétvége bukta szülésügyileg, semmi jele, hogy Panna kikívánkozna. De nem is baj, mert a szülésznőnk elment egy kis kirándulásra a hétvégére, így inkább toljuk odébb az akciót. A következő szimpatikus…..
Molnár Panna érkezése Tervek... 2009.03.19 21:22:00
Még 19 nap a kiírásig... Nem semmi! :o) De az az igazság, szeretnék most hétvégén már babázni. Igaz, ennek semmi előjele, de bízom a frontban! Háááááááááátha... :o))) Mondjuk amilyen makacs volt eddig Panna pl. az NST vizsgálatok, vagy az ultrahang alatt a folyamatos…..
Hűűűűűűűű, hát ide is elérkeztünk... Panna most már minden tekintetben készen áll a születésre, súlya is megfelelő és a kora alapján sem mondanák már koraszülöttnek. De még úgy tűnik jól érzi magát odabent, és szerencsére én is jól vagyok! :o)Kicsit tartok a…..
Hát, ma sem voltunk sikeresebbek a vasárnapi akciónál, pedig vittem colát! :o))) Pannának szerintem radarja van a kórházra, vagy a kórházi klímára, vagy nem is tudom... Itthon, mikor Milán hazaért és beszélgetni kezdtünk, majd kibújt az oldalamon, úgy mocorgott (gondolom…..
Apránként kapjuk a kész képeket a fotóstól!!! Juhééééééééééééééj!!! Teszek egy kis ízelítőt belőlük, szerintem nagyon jók lettek!       ..
Ma este megvolt az első NST vizsgálat. Hogy mit is jelent ez?A 36. héttől kezdve minden héten elvégzik az terhes anyukáknál a CTG vagy NST vizsgálatot, melynek lényege, hogy kardiotokográffal figyelik a szívműködést és a méhtevékenységet. Ha a baba megmozdul, meg kell nyomnod…..
Tegnap tartottuk a szülinapi vacsorát a családdal, ami szerintem nagyon jól sikerült. Bízom benne, hogy mindenki jól érezte magát, és mindenkinek ízlett a vacsora. :o) A hangulat is remek volt, főleg mikor a kis unokaöcsém (őt is Milánnak hívják, 6 éves) belelendült a…..
Ismét eltelt egy hét... Már csak - jó esetben - 6 van hátra... :o)))Azt hiszem rendesen beindult a pocaknövekedés, már egyre nehezebben mozgok. A lefekvés és felkelés kész koreográfiát igényel, ugyanígy vagyok az éjszakai egyik oldalamról a másikra fordulással. :o)A héten…..
Ezúton szeretnénk minden kedves ismerősünknek NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET kívánni!!!Bízom benne, hogy az egész évünk olyan szerencsés lesz, mint a kezdete! :o)Képzeljétek, a szilveszteri tombolasorsoláson "csak" egy Tokaji Aszut és "csak" az első három díjat…..
Napló Barniról NA végre!!! 2008.11.26 10:44:00
2 nagyon nagy dologról jöttünk beszámolni.Az egyiket mér említettük, de most végre készült róla bizonyíték is, hogy ne csak a szavakkal dobálózzunk..ime:               a másik viszont egy nagyon friss…..
Miután teljesen kibogarásztam az ovulációs teszt használatát és rendszeresen mértem a hőmérsékletemet, szinte biztosra vettem, hogy minden megtettem annak érdekében, hogy összejöjjön a picikénk. Persze én nagyon izgatott voltam, párom meg borzasztó türelmesen hallgatta minden…..
Napló Barniról Babakocsi 2008.07.29 09:27:42
Itt van máris egy pozitívum..Amikor Barni még növekvőben volt a pocakomban, hosszú kutatómunkát végeztem pl. babakocsi ügyben is, akkor még azt reméltem, létezik tökéletes babakocsi, igyekeztem is nagyon, hogy rátaláljak. Ekkor találkoztam először egy francia márkával: RED…..
Sokat gondolkodtam mostanában. Amikor elkezdtem írni ezt a blogot, egy cél vezérelt. Írni azért, hogy majd később megmutathassam Barninak, milyen gyönyörű várandóságom volt vele, milyen nagyon vártuk őt és talán valamit az írásaimon keresztül adni majd neki.. később, amikor…..
La cuisine de Christine Brownie 2008.04.03 10:50:00
Wiki szerint a brownie, vagy más szóval chocolate brownie vagy Boston brownie egy csokoládés, szeletelt sütemény. Nevét barna színéről kapta, tetejét néha cukormázzal vonják be. Az első írott forrás, ahol a brownie süteményt említik 1897-ből származik a Sears and Roebuck…..
A 30. hét környékén még a babák egyötöde farfekvéses, azután előbb-utóbb általában befordulnak fejjel lefelé. Ha a 35. hétig ez mégsem történne meg, akkor sem kell kétségbe esni, de talán ilyenkor már jó elkezdeni kicsit kívülről is segíteni a babának,…..
Napló Barniról 2008.03.07 16:36:00
Sziasztok!Gyorsan beszámolok, mert különben nem állhatok RK elé ma este.... Barniról persze nem is beszélve... (nem teljesen szó szerint....)4:00BF: Mi történt, Drága?RK: Csak engedek egy kicsi forró vizet...4:30BF: (magamban) Vajh miért sípol a TV?4:35BF: (magamban) Már megint sípol…..
Sajnos, hiába annak, hogy sokan olvassátok a bloggot; hiába annak, hogy én is szeretem írni, szerkeszteni... Családi okok miatt kénytelen vagyok befejezni az írást :(Szerettem megosztani Veletek, hogy mi újság Picurival, hogyan fejlődik, és mennyi újdonsággal jár a mi életünk is.…..