Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csaba2107

2 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy HD kamera, pár őrült pilóta és egy magyar gyártású Rubik R26-SU Góbé. Szép dolgok jöhetnek össze ezek kombinációjából... :)Pár iskolakör és dugóhúzó (arról, hogy ez hogy is működik majd egy későbbi bejegyzésben...) gyakorlat a híres Góbéval. U.i.: HD-ban teljes…..
Üdvözöllek a Délvidéki Aero Club blogján. Ha kíváncsi vagy, a világháló ezen helyén megtalálod ennek a nagymúltú sportrepülő-egyesületnek a történetéről, mostani működéséről, életéről, eredményeiről, avagy gondjairól-bajairól szóló híradásokat. (Elárulom, kis…..
Hány kilométert utaznál egy esküvőért? Hány kilométert utaznál egy esküvőért, ahonnan lehet, hogy egy Zsigulival térsz haza? Hány kilométert utaznál egy esküvőért, ahonnan lehet, hogy egy Zsigulival térsz haza, de biztos, hogy rengeteg gyönyörű autó és barátságos gazdáik,…..
 Megint itt az ideje, hogy vegyek valami vackot kétszázért. Épp ki se hevertük a Subarus bukót - ott 800 ezerbe került az autó eladása - amit egyébként az új tulajdonos totálkárra tört azóta. Ő köszöni jól van. Így néz ki, tessék, ha ilyet akarnak csinálni, a sztrádán…..
Kína nagy. Nagyon nagy. Itt pár tízezer autót elsózni nem nagy cucc, csak árulni kell, és magától elmegy. Másrészt a kínai vevőknek nincs komoly képük az autógyártás múltjáról, nem tudják, mi az a kifinomult stílus. Vagy, ha mégis tudják, valami másról hiszik ezt. Vajon…..
Tudjuk, ínséges volt a múlt hét iwiw szempontjából, mea culpa, mea maxima culpa, de engesztelésképp itt egy jókora adag, szóval csemegézzetek kedvetekre. - Felmegy a cukra (miről beszél szegény asszony?) - Huhh - Végre egy felhasználó saját készítésű videóval - Kedvenc képem…..
Kutyaharapást szőrével, kétszer ad, aki gyorsan ad, jobb ma egy veréb, mint holnap egy túzok, ha péntek, iwiw-válogatás. Csak gyorsan a klikkeléssel, mert ezek a linkek bizony elég forróak! - Egyedülálló Stella baby - Szerelmemmel - Alku Pisti - Laza - Krisztike - Együtt a…..
Subba Subba szív iWiW: Anyuval 2007.09.07 11:27:00
A hosszú böjt után megérdemlitek a tartalmas válogatást. Gyorsan klikkeljetek, jó szórakozást! - Anyuval- Milf (Mother I'd like to Fuck)- Miss Money- Ez egy torta- Tesi meg én- Mr Wolf- Védem a területem- Teszkó Tünde- A Subba kabalája ..