Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fidel73

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van rosszabb a direktmarketingre érbredésnél? Például ha ismeretlen számról kezdenek el sorozatosan hívogatni: Hirtelen felindulásból írok, mert álmomból keltettek fel az előbb a következővel: - Jó napot kívánok, XY vagyok az ING-től, és azt szeretném megkérdezni Öntől,…..
Egy brutális reklám anélkül is a fotelbe szegezi az embert, hogy mindent meg kellene mutatnia. Emma Thompson kettéhasadt szexrabszolga karaktere még így is plasztikusabb, mint ami feltétlenül szükséges lenne, de a drámai hatást végig kitartják. A 21. századi emberkereskedelem ellen…..
Bár a Monty Python idején még Angliában is rongyosra kellett koptatnia a száját az embernek, hogy bármit elérjen, azóta változott a helyzet. A nemrég vázolt Erste-féle kártyaigénylési módszer például a szigetországban így néz ki:Anglia, 2007 szeptember 27, delutan negyed egy: a…..
comment:com Hatás/alatt 2007.11.01 13:18:00
Lenyűgöző. Káprázatos. Félelmetes. Bemutatkozott a Kés/alatt 5. évada, és úgy a hatodik perc környékán kezdtem azt érezni, hogy ez az, ami nekem istenigazából hiányzott mostanában. Egy olyan sorozat, ami meg van írva, ami minden percben nyújt valami olyat, amitől rádöbben az…..
Subba Miért halnak ki a németek? 2007.11.01 06:04:00
Talán vannak köztetek olyanok, akiknek elsiklott a figyelme a Velvet remekbeszabott képes berlini tudósítása fölött. A bizonyító erejű képekkel alaposan megtámogatott szexipari jelentésben egyetlen dolog tűnt fel igazán: rég - vagy tán még sohasem - láttunk ennyi rusnya…..
fidel73 2007.11.01 18:36:46
addict Kényeztesd a mogyoróidat! 2007.11.01 08:48:00
Szeretnéd kényelembe helyezni a golyóidat? Akkor hallgass a McAlson cég legújabb boxergatya-reklámjára, amelyben termékük kényelmét egy pár dió és egy pihe-puha kispárna segítségével érzékeltetik. Az ötlet kissé fájdalmas, de még mindig jobb, mintha az ellenkezőjét…..
fidel73 2007.11.01 15:37:42
Meg házat. Ha közlekedni akarnak, ott a BKV - bruhaha - meg a motorozás, bár az utóbbi révén az elviselhetőnél többször kell túlfejlett egóval és alacsony fizetéssel ellátott orvosokkal találkozni. És mesélhetnék a robogószerelők gyilkos trükkjeiről is. Szóval minden…..
Mielőtt tovább burjánoznak az ilyen és hasonló levelek, szögezzük le, hogy a BSA Magyarország egy egyesület, ami semmilyen hatósági jogkörrel nem rendelkezik semmilyen adat kikérésére, feldolgozására vagy továbbadására. Arogáns Antika ennek ellenére úgy gondolta, tenger…..
fidel73 2007.10.30 21:34:54
Kicsit megkésve küldte el történetét Mrs Goofy, de örökérvényű is lehet, amennyiben a szétszakadt talpú sportcipő tényleg elveszti garanciáját, ha nem azonnal viszik vissza cserére: Azzal kezdődött, hogy tavaly ősszel vettünk a férjemnek a WestEndben lévő Jákói Sport…..
A Homár nem vette a fáradtságot, hogy összeírja a 10 legtipikusabb lehúzást, de valahol az élmezőnyben lehet az "elektronikai áruház nyitása kamu akciókkal", ami csak kicsivel előzi meg az "elektronikai áruház heti promótálása kamu akciókkal" tételt. Tamás a…..
Elképzelni sem tudjuk, mikor és milyen körülmények között kerülhetett 16 ezer forintba az a 2004-es Bock Cabernet Franc, ami a 75%-os leárazás után is egy ezressel drágább a szolnoki hipermarketben, mint egy mezei boltban. A becsületes megtaláló ezúttal a Reakció blog csapata…..
Tékozló Homár Kukac és Milka 2007.10.25 17:58:00
Egy újabb oda nem kerülhetett szennyeződésről kapott fotódokumentációt a Homár. A fényképeken ISO-szabványokra és HACCP-rendszerekre fittyet hányó kukacok mászkálnak egy tábla mazsolás-mogyorós csokin a szavazottági időre való tekintet nélkül.Tudom, hogy aki a…..
Igazi hétvégi sikítós horrorsztori Grrrr-től, aki a rikta citibankos automaták egyik leamortizált darabjában hagyta a kártyáját: Báthory utcai Citibank ATM - citibankosok tudják, hogy van budapesten összesen kb 5 darab automatájuk van, amennyiben nem tőlük vesz ki az ember, az…..
Editék klasszikus kuponbeváltási örvénybe kerültek a Baumaxban, ahol előbb a pénztárgép, aztán a felsőbb utasítás hajtotta el őket a kedvezményükkel együtt. Egészen addig, amíg ki nem kérték a panaszkönyvet, ekkor egy másik munkatárs segítségével hirtelen mégis…..
Megabullshitbombát dobtak fővárosunkra! Az állítólag "januárban induló" Modern Plasztika Sebészet állítólagos amerkásmagyar plasztikai sebésze kíván forradalmat indítani a hegyes végűre műtött fülekkel. Ilyen szövege van, hogy: Új divat terjed New York zeneőrült…..
Inti képes volt haza- és visszamenni a budaörsi Praktikerbe, csak hogy bebizonyítsa az eladónak, márpedig ő náluk vette a lámpát, amit keres, és az igenis létezik. A túlfűtött lelkesedésben viszont nem osztoztak az alkalmazottak, akik közül a kiválasztott a levél szerint egy idő…..
fidel73 2007.10.17 01:14:46
Ez a sztori sem fog sokat javítani a BKV megítélésén, mákjuk, hogy rontani azon már nem lehet. Evibly a Deákon csípte el az alábbi jelenetet, amikor is a magasan képzett ellenőr két turistát próbált falhoz állítani, mert szerinte már lejárt a jegyük:Állok a Deákon a…..
A Homár szereti az egzotikus ételeket, így biztosan kifőzte volna a nyomokban rovarokat tartalmazó barnarízst, de Droopy válogatósabb: Bár, mint tengeri élőlény, Te nem vagy rizsfogyasztó, de talán okulás lehet a többiek számára, akik a hagyományosnál egészségesebbnek mondott…..
Nehéz elhinni, de az elmúlt évek legbesztofabb átverése még mindig elég jól tartja magát. A Homár 24 órán belül 2 esetről is hallott, amikor a "Pannon" munkatársa 14ezer forintnyi feltöltőkártyáért cserébe többmillás bankkártyát ígért. Az elkövetők vélhetően…..
Némi kárpótlás Dánieltől. Eddig nem vettük észre, hogy ilyen barátságtalan, elzárkózó lenne arrafelé a hangulat, az is igaz, hogy kizárólag menyhalazási célból jártunk Vácott, a börtön alatti pompás Duna-szakaszon, kivéve egy MTK-vendégszereplést, amikor a helyi részről…..
A higiénés perverziót Kiskicsicsiga leplezte le, a megtévesztő felirat - xogpiszkáló - ehhez képest smafu...
fidel73 2007.09.24 18:41:03
A várbeli borfesztivál első napján kapott a Homár egy panaszos levelet, amiben néhány apróbb gikszert dokumentáltak. A fesztivál szervezőinek az utómunkálatok miatt csak most sikerült választolniuk: A 16. Nemzetközi Bor- és Pezsgőfesztiválra a belépő idén 2200,- ft-ba került,…..
Európa egyik leggazdagabb, ugyanakkor legismeretlenebb országa Norvégia, ahol a magyar Lady Levender tűzte ki elsőként a Homár Naiv Ügyfél-alakú zászlaját. havernőnk mostani, üdítően csalamádészerű leveléből kiderül, milyen mélyre hatoltak a magyar disznóságok a svéd…..