Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nichien Carcosa

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megjegyzés: Újabb külsős közreműködőt köszöntünk a blogunkon Pierre de la Croix személyében, aki fölöttébb fantáziadúsan ötvözi természetrajzi és kultúrtörténeti ismereteit, hogy tovább gazdagítsa a Carcosák világát. Hálásak vagyunk a hozzájárulásáért, és…..
Nichien Carcosa 2011.11.14 19:45:36
@Piere de La Croix: Akkor már tisztább és egyszerűbb lenne gyermekadót követelni tőlük a Carcosák pártfogásáért cserébe. Leszállítják nekem az általam kiválasztott gyermekeket, én meg küldök nekik támogatásul néhány Carcosa árvát. Például Rhodope nénit, neki úgysem jelent gondot az éghajlat. És ki tudja? Ha kitesz magáért Jugriában, talán még bocsánatot is nyer a bűneiért és visszaengedem a szláv ágba.
Nichien Carcosa 2011.11.15 14:07:50
@Piere de La Croix: Az árva ág nem igazi vérvonal, hanem a Carcosák büntetőága, ahová azok a rokonok kerülnek, akik szeniori ítélet folytán méltatlanná váltak a család bizalmára, de újabb érdemek szerzésével még vezekelhetnek és visszaválthatják magukat. Rhodope nénit még Koshubey Carcosa küldte ide.

Az árva ág fölött teljes fennhatóságot gyakorlok: a többi szenior nem autokrata, én viszont igen. Az árvák azt csinálják, amit én mondok nekik, mi nem tartunk ági tanácsokat és vitafórumokat.

Mivel az ügyvezető zászlósúr áldását adta a jugriai akcióra, a hatáskör és a felelősség mostantól fogva osztatlanul az enyém. És én nem fogok belevinni semmiféle ármánykodást, félrevezetést vagy politikát. Leosztom a lapokat a sámándinasztiáknak, tisztán és egyértelműen; a megállapodásunk engem is köt. Innentől kezdve vagy az én nyílt szabályaim szerint játszanak, vagy odadobom őket martalékul a tatároknak. Lehet választani.
Nichien Carcosa 2011.11.16 01:59:57
  „A gazt akkor is ki kell gyomlálni, ha menekülni próbál!” (Hangulatzenéért kattints ide) Keleten az európai civilizáció peremterületét a gyéren lakott rusz fejedelemségek alkotják, melyek javarészt értelmetlen torzsalkodásra fecsérlik erőforrásaikat, miközben…..
Eibon által idézett Carcosa őr(Hangulatzenéért kattints ide.)Amióta a Carcosa nemzetség, család csak létezik, mindig volt valaki, aki vagy névleg, vagy erős kézzel irányította azt. A kezdeti időkben, mikor a hírhedt Kar Khosa lovasok a kimmer-szkíta törzsi szövetség tagja…..
Megjegyzés: Declan Carcosa személyében az első olyan családtagot tisztelhetjük, aki a blog indulása óta csatlakozott a Carcosa-kampányhoz. A nyitócikk névlajstromában tehát hiába keresnék őt az olvasóink – alább viszont mindent megtalálnak, amit első megközelítésben…..