Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vorvara Carcosa

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Utánam soha többé nem fogsz más nőre vágyni…” A Carcosák szláv ága emberemlékezet óta a női természetben szunnyadó páros őserők letéteményese: a buja, életadó termékenységé és a szeszélyesen pusztító entrópiáé. Hogy kiben melyik nyilvánul meg a…..
Vorvara Carcosa 2011.12.12 21:06:14
@Nibela: Hát igen, van aki mellett hamar kopnak...
De most közülünk talán Hellehild áll a legközelebb ahhoz, hogy bekössék a fejét, neki meg nincsenek ilyen gondjai, legfeljebb, ha szándékkal intézi el a fickót.
Megjegyzés: Újabb külsős közreműködőt köszöntünk a blogunkon Pierre de la Croix személyében, aki fölöttébb fantáziadúsan ötvözi természetrajzi és kultúrtörténeti ismereteit, hogy tovább gazdagítsa a Carcosák világát. Hálásak vagyunk a hozzájárulásáért, és…..
Eibon által idézett Carcosa őr(Hangulatzenéért kattints ide.)Amióta a Carcosa nemzetség, család csak létezik, mindig volt valaki, aki vagy névleg, vagy erős kézzel irányította azt. A kezdeti időkben, mikor a hírhedt Kar Khosa lovasok a kimmer-szkíta törzsi szövetség tagja…..
  „A gazt akkor is ki kell gyomlálni, ha menekülni próbál!” (Hangulatzenéért kattints ide) Keleten az európai civilizáció peremterületét a gyéren lakott rusz fejedelemségek alkotják, melyek javarészt értelmetlen torzsalkodásra fecsérlik erőforrásaikat, miközben…..
Vorvara Carcosa 2011.09.01 23:19:39
@Alister: OFF: Oda se neki Alister! Minden Carcosának megvan a maga stiklije, Furore kicsit szeszélyes, de mi így szeretjük. :)
Vorvara Carcosa 2011.09.01 23:49:13
@Marynyth: Miért? Ez két különböző szó? Ó bassza meg, a pöcs kivan ezzel a nyelvvel, nem véletlenül beszéli ilyen cicomás nép.

OFF: Az elírás akkor a legviccesebb, ha a másik szó is értelmes.
Megjegyzés: A napokban újra felvettük a kapcsolatot egy régi játékostársunkkal, akit a munka- és lakhelyváltás viszontagságai szakítottak el tőlünk. Ez alkalomból mindjárt meg is örvendeztetett minket egy meghitt hangulatú irománnyal a karaktere nevében. Az alább következő…..