Regisztráció Blogot indítok
Adatok
medwe27

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerelmi vallomás Sony-módra az NFC technológia felhasználásával. Ez mind szép és jó... És kúúl, ahogyan napjaink gyermekei mondják. Azt is értem, hogy haladni kell a korral, és jó az NFC is. Csak... Szerintem elég suta dolog a marketingeseknek így eladniuk ezt a…..
Különös kutatási eredménnyel rukkolt elő a HTC a napokban. A tajvani cég pr-részlege azt állítja, az új telefon a HTC One (pontosabban a rajta futó Sense 5) fejlesztése apropóján alaposan áttanulmányozták az Android-tulajdonosok felhasználói szokásait, azaz hogy mire,…..
Sági Elemérrel a WTCC Slovakiaringen rendezett hétvégéjén futottunk össze, hogy sok ezer hazai szurkolóval együtt drukkoljunk a magyar srácoknak. Mivel ő időközben háztáji beszámoló-emberünkké avanzsált, így átadom neki a szót. Hiszen egy kicsit talán mindannyiunk…..
medwe27 2012.05.01 01:44:53
@ommm: Tudom ,tudom. Jogos, nem kellett volna. Csak vegyük észre, hogy tök jó, hogy végre van újra két nemzetközileg is versenyképes pilótánk, de attól még nem ők a királyok, mellettük van 20 másik is, és róluk is szól a WTCC.
Aki meg rossz volt álljon a sarokba! És legyenek objektívek a kommentátorok!
medwe27 2012.05.01 10:16:27
@badboy70:
Lassan ideje lenne belejönnie! :D Nem kell, hogy aggresszív hülyegyerek legyen, csak határozottabb fellépés kell!
Nem keveset gondolkodtam azon, hogyan lehetne felülmúlni a tavalyi Petőfi Sándor gatyában táncol című remekművemet. Szomorúan szembesültem azzal, hogy hasonlóan ikonikus, legóval jól eljátszható és azonnal felismerhető jelenete nincs 1848. március 15. napjának (Pilvax? Landerer…..