Regisztráció Blogot indítok
Adatok
becsoccsent

0 bejegyzést írt és 829 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2011.05.30 hétfő Nagyszerű nap! Megegyeztünk egy ötpontos otthonvédelmi akciótervben a kormánnyal. Úgy érzem, ezúttal menni fog az együttműködés. 2011.06.06 hétfő Bízom benne, hogy a jövő hét első napjaiban mi is megismerhetjük a bankokkal való megegyezést tükröző…..
Azt hiszem az ilyen esetek miatt él az az általános kép a biztosítókról, hogy csak a szerződéskötésig fontos nekik az ügyfél.  Kedves Homár!  2015. június 9.-én villám csapott a házunk előtt álló villanyoszlopba, aminek következtében tönkrement egy Sony Vaio laptop és a vezetékes telefon. (A…..
Egyensúlyt! A néni ereje 2015.11.17 09:09:00
Ülök a padon a Garay téri piac mellett. Mellettem a szatyor, most vásároltam be. Mindenféle alkatrészek a reggelihez, leveshez, raguhoz. A tetején pedig egy csomag csirkemellsonka, amivel hirtelen nem is tudom, hogy mit kezdjek. Na de kezdjük az elejéről. Pár perce az alagsorban…..
becsoccsent 2015.11.18 12:36:14
@DIldiko: igy bizony.

neha a blog.hu-s kommenteket olvasva megremulok, hogy az orszag csak pestiekbol all. valoszinubb, hogy akinek van videki rokona, az pontosabban tudja, hogy van ez a valo eletben, es ezert nem ir hulyesegeket.
Akkor jöhet némi szakmázás? Sokan még mindig fizetős programokat használnak, pedig a legtöbb már kiváltható kiváló ingyenes programokkal. Persze munkahelyre kellenek az Adobe programjai, főképp a Photoshop, de szerintem az otthoni gépre felesleges, amolyan ágyúval verébre...
„Könyvek és tanulmányok tucatjai születnek arról, hogy az SNI-s gyermeket integrálni kell, ami örvendetes, de már annyian vannak, hogy nem is lehetne őket hova eldugni.”- állapítottam meg a két hónappal ezelőtt írt blog bejegyzésemben. Hogy pontosan mennyien is vannak, ebből a…..
becsoccsent 2015.10.12 10:45:05
@Franci123: es beszeljunk arrol is, hogy ok majd tovabb fognak menni, es hogy milyen apolo lesz abbol az sni-s gyerekbol, aki meg van verve egy csomo disz-es dologgal, igy fel van mentve egy csomo tantargybol. mivel nem tud szamolni.

tehat meg egyszer: apolo.
becsoccsent 2015.11.16 20:30:16
@Vili Doli: lmgtfy.com/?q=lmgtfy

talan igy fog menni...
Hétfőn a gyerekek nem mennek iskolába. Fontos értekezlete lesz a tanároknak. Pöcsölni fognak. Egészen pontosan PÖCS-ölni. A PÖCS a Pedagógusi Önértékelő Csoportnak vagy mifenének a rövidítése. A lényeg, hogy a megnyomorított és szétzilált iskolákban robotoló pedagógusokat…..
becsoccsent 2015.11.11 20:11:06
@Smancs: pedig az a helyzet, hogy a teszt nem a diakok tudasat tukrozi, hanem a diakoket + nemi tanari segitseget. na igy elkepzelheted, hogy milyen lenne segitseg nelkul.
Az idei nyáron a szokásosnál is nagyobb médiafigyelmet kapott az Egyesült Államok a nemzetközi sajtóban - a melegházasság legalizálása mellett a színesbőrűekkel kapcsolatos rendőrségi atrocitások is rendre fókuszba kerültek az európai TV csatornák műsoraiban is. Az egynemű…..
becsoccsent 2015.09.24 18:09:41
@Mérnork: igen, mert a homok azok ugye olyanok, hogy mindenkit terrorizalnak, hiszen ok ilyen agresszivek, ugye :p
A káromkodás gyerek mellett szopás. Előbb utóbb valamit kell kezdeni a helyzettel, mert a gyerek mától a következő 3 év intervallumban bármikor elkezdhet beszélni, nekem meg nem hiányzik az, hogy az óvodában, ha konfliktusa van egy társával, azt mondja az óvónéninek, hogy „Ha…..
Jaj, de izgulok, hogy mi lesz a pálinkaszabadságharc vége: megszűnik-e a szeszipari rezsicsöki vagy győznek a kurucok. Azért nagy reményeket nem kell fűzni a dologhoz, az új bagázs szépen elkezdheti radírozgatni az eu-szabályokat sértő passzusokat. Félreértés ne essék, a vita nem…..
becsoccsent 2015.09.03 21:43:55
@J.László: megsertodtel, mucika, mert teged kihagytak, ugyi? :p
becsoccsent 2015.09.03 21:51:31
@torró: na remelem azota azt is elolvastad, hogy egy nagy hulyeseg volt az egesz akacfakiirtasi panikoltatas, ahogy ez jobbereknel lenni szok.

orban szabadsagharca pedig megbukott, pedig mekkora jo otleg volt az egymillio alkoholista orszagaban olcsobba tenni az alkoholt! jo, kell a szavazok folyamatos utanpotlasa, a sarki reszegek is kb. ezen a szinten kepesek vitazni hajnal kettokor, mint az itteni fideszes kemenymag.

hvg.hu/gazdasag/20150515_Orban_palnikaszabadsagharca_elbukott_eze
Szerettük volna megismerni azokat a szakértői véleményeket, amelyek alapján új drogokat vettek fel a kábítószer-listára Magyarországon. Az Országos Addiktológiai Centrum megtagadta a választ, arra hivatkozva, hogy a nyilvánosság “a szakmai álláspontok szabad kifejtését veszélyeztetné”. Bírósághoz…..
becsoccsent 2015.04.28 11:47:44
@Attila Kovácsi: ja, olvasni meg luxus, mi?
becsoccsent 2015.09.03 21:41:54
@pocaklakó minimanó:

khm... nyugodtan idetehetted volna az eredeti cikket, ugyanis tanulsagos. persze nem arrol szol, amit te ilyen szepen kivalogattal, de hat a tenyek teged sosem zavartak, ugyebar :)

„Érdekes volt figyelni, hogy a média egyes képviselői mennyire szelektálva és sokszor torzítva mutatják be a munkánk egyes aspektusait. Az MTA beszámolónak hangsúlyozottan nem a hisztériakeltés volt a célja, de alapvetően örültünk, hogy felkapták az alap hírt, mert utána az interjúk során, mint veletek is, lehetőségünk nyílt kifejteni a kutatásunk lényegét” – összegezte tapasztalatait István.

drogriporter.hu/mtakoki_thc
Több ügyfelemnél merült fel kérdésként az Aegon Libra életbiztosítás, mint tökéletes opció, ami megteremti az egyensúlyt a halál és az élet között. Szerintem az emberek legalapvetőbb vágya az, hogy legyenek bevédve halál esetére, de a befizetett pénzük ne menjen a kukába,…..
becsoccsent 2015.03.31 17:30:36
Subba Subba Narkó: Digitális LSD 2014.11.05 15:31:02
Nálunk még mindig nem pörög annyira az online bemindenezés, mint a hanyatló nyugaton, vagy néhány arab országban. Pedig a digitális droglaboratóriumok már telefonokra is elkészítették a kábító appokat. A digitális drogos zenék lényege, hogy olyan agyhullámokat…..
A debreceni Nagyerdőben egy ideje serény munka zajlik. A terület rehabilitációjának keretében nemcsak a stadion készül/t el,  hanem egy csomó más fejlesztés is: mélygarázs, kibővített Békás-tó, megújult szabadtéri színpad, játszótér, kondipark, tanösvény, ködszínház…..
Subba Que? 2014.04.10 14:47:11
Gondolom Ti is mindig felbasszátok magatokat a lecsupaszított vécégurigán, de ezt a stresszfaktort is kizárhatjátok most már a zen életetekből. Namaste vécéguriga! ..
becsoccsent 2014.04.10 23:32:22
@Zsuzsikám (the 4th): mi meg osszegyujtjuk a papirhulladekot, de hat ki hogy csinalja.
Naiv ügyfelet rábeszélték a Telekom alvállalkozói, hogyvonja össze csomagjait és 8000 forintot spórol havonta. Ehelyett a régi számlája mellé megkapta az új csomag számláját külön. Az ügyfélszolgálat azóta sem bírja megszüntetni a régi konstrukciót, és még őket nézik…..
becsoccsent 2014.03.13 08:17:58
@hagyma: nalunk sem szabadott ket evre huseget vallalni, mert minden evben olcsobb lett a net, meg mentek lejjebb a telefonos percdijak. ez volt 2010-ig.

akkor jott orban, es most mar mashogy van. en is ket evre irtam ala most, de igy 5k alatt van tv+telefon+net.

a poszter anyukaja tan milliomos, hogy evekig 15k-t fizetett? kb. 10+ eve voltak ilyen arak.
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player De legalábbis nagyon ki lehet tőle készülni, derül ki a TLC (eredetileg The Learning Channel, csak mondom) legújabb dokureality-műsorűból, a Sex Sent Me to the ER címűből (A szex juttatott a balsebre), amiben olyan eseteket…..
Néha a véletlen úgy hozza, hogy olyan listák birtokába jutunk, amik egyébként jól elzárva pihennek egy-egy tévés vezér fiókjában. Most is így történt, megkaptuk azt a nézettségi listát, hogy tavaly január 1. és december 31. között mely csatornákat nézték a 18 év felettiek…..
becsoccsent 2014.01.07 18:53:31
Honnan jön ez a hihetetlen mennyiségű, tömegű, alaktalan masszányi ostoba? Azok, akik pontosan "emlékeznek", milyen rettenetes üldöztetésben volt részük a "komenizmusban", akik kicsiny bibliával a hónuk alatt igyekeztek szaporán vasárnap állítólag a templomba, s akiknek az…..
becsoccsent 2014.01.05 23:07:03
@csak egy néző: az agymosashoz, es egy kicsit kapcsolodik a poszthoz is ( sot, belegondolva nem is olyan kicsit ): egykori haverok, cimborak, majdnemhogy baratok, akikkel 5-10-15 evvel ezelott siman egyutt lehetett logni, bulizni, okorkodni, inni, szivni, szoval minden olyasmit, amit egy fiatal csinalhat, nos, ok az utobbi 1-2-5 evben valahogy elindultak jobbra. mar konzervativak, nemzetiek, jellemzoen nemhogy narancsszinuek, hanem egyenesen jobbikhivok, az egykori tekintelyelvuseggel elesen szembehelyezkedo magatartasbol tekintelyelvuseget koveto-, sot kovetelo magatartas lett, az egykori zsidozast fejcsovalassal fogado emberekbol bologato emberek lettek.

en meg csak nezek ki a fejembol ujra es ujra, hogy hatezzelmeg mitortent?
becsoccsent 2014.01.05 23:33:37
@Sir Bates dö Hól: o, mostanra a nyugatit is kihagyhatod, az is osszezavarja oket :)

@LallyPop: elnezest kernek, hogy vannak elveim, de attol felek, hogy az egybites zsidozason tul ugysem ertenel, ugyhogy itt egy vicc, neked, rolad, fentebbrol, hogy ne kelljen visszaolvasnod :)

- Jó reggelt, szomszéd! Úgy látszik, ma esni fog!
- Ugye? Ezek a rohadt zsidók!
Drága magyar testvéreim! Remélem mostanra mindannyian kijózanodtatok, mert olvasom, hogy feladat van, hív a haza. Meg kell védeni ismét. Persze, hogy a hazát. De ahhoz, hogy a ránk virradt új esztendőben egyáltalán a közelébe kerülhessünk eme nagyszerű ideál megvalósításának,…..
becsoccsent 2014.01.04 13:06:09
@jpmjpm: me', nyugdijas vagyol? :D

@Nyekenyóka.: az nem igy van am.
becsoccsent 2014.01.05 21:51:45
@jpmjpm: jo, de ha nem, akkor kiket fog habonyarpi hasba rugdosni?
// Mint oly sok minden, a tévében csendesen pattogó fahasábok-kandalló-ajándékkal teli harisnya szentháromság is egy véletléennek köszönheti létét. 1966-ban a WPIX nevű New York-i televízió karácsonykor éppen egy kosárlabdameccset közvetített volna, de a mérkőzés…..
becsoccsent 2013.12.24 10:52:20
@Golyós: jaja, szenne tepve, amikor fel sem birsz kelni, de keznel van az eletmento folyadek is, akkor siman meg lehetett belole nezni 2-3 orat. a masik ilyen a fashiontv volt :)
IFL Gazdaság Itt a nyugdíjreform 2013.12.21 14:11:54
Karácsonyi ajándékként kaptam a jó hírt, miszerint a magyar kormány végre egy olyan döntést hozott, amit csak üdvözölni tudok, ami előre mutató, aminek van értelme, ami erősíti a társadalmat és ami a jövő magyar  gazdaságát nem fogja nehéz helyzetbe hozni.…..
becsoccsent 2013.12.22 11:43:33
nagyon fontos az ongondoskodas - mondotta viktor, majd par hettel kesobb 30%-rol 20%-ra csokkentette az adovisszateriteseket.

www.vg.hu/penzugy/ongondoskodas/nyugdij-szembe-megy-a-nemzetkozi-trenddel-az-orban-kormany-331613

mert azok a rohadt nyugdijpenztarak eltozsdeztek a zemberek penzet! bezzeg most milyen jo nekunk! ugy megvedtek, hogy a kozel haromezermilliardnak csak az 5%-a van meg. arrol nem is szolva, amit azota becsatornaztak maguknak ( tovabbi ezermilliard folotti osszeg ) es elkoltottek.

szoval hagyjuk mar a seggnyalast, egyebkent is csak elokeszitik a kovetkezo allamositast.
A zenetörténelem egyik legdurvább bűnügyében hirdettek ítéletet ma Ian Watkins volt Lostprophets-énekes ügyében, ahol azt döntötték el, hogy milyen büntetés jár a frontember által elkövetett pedofil bűncselekményekért. Watkins korábban teljes beismerő vallomást tett,…..
becsoccsent 2013.12.19 07:27:18
Sebestyén Balázs szeret gyorsan hajtani, ezért már nem egyszer meg is bírságolták, a Class Fm műsorvezetője azonban úgy gondolta eddig, kár ezekkel a csekkekkel vacakolni. Balázs ráadásul a városon belül, az I. kerületben hajtott a megengedettnél jóval többel, idén már két…..
becsoccsent 2013.12.12 09:18:58
@Zabkása: neked.
Tivadar újabb büntetővámot talált a Telekom számlarészletező apróbetűs részei között. Bő  másfél évvel a Vodafone és a Telenor után a Telekom is kapcsolási díjjal vezeti le az át nem hárítható telekomadót: Telekomos mobilelőfizetéssel rendelkezem, amely egy…..
becsoccsent 2013.12.10 18:05:16
@AtiSnatch: ok lavornak.
becsoccsent 2013.12.11 21:16:13
@ezso1: aztan azt tudod-e, hogy amugy szegeny atlagemberek mennyiert telefonalhatnak? :p
becsoccsent 2013.12.11 23:09:36
@ezso1: ugyes! :)