Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szabópali

80 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
szabópali blog Lencselevest ettem 2011.02.15 10:26:00
Lencselevest ettem! Igen, de alig volt a rántásban liszt. Éppen hogy annyi hogy lelkiismeret furdalásom legyen. Merthogy megint fogyózom! Pedig  a barátaim és az orvosom - mert már olyan is van - megnyugtattak, hogy ne aggódjak: ebben a korban az természetes, hogy az ember …..
szabópali blog Januári hétvége! 2010.01.22 14:37:00
  Félnégy, klozet, mosdó, tea, mikádó, gumicsizma, kutya, kapunyitás, térvilágítás, haverok. Malac, ezbazmegdekurvanagy, nemjönki, vigyázzonnanmajdén, holakötél, öntsdlevízzel, holakábító, megkrétázzam hova szúrjad, eriggyélmá',…..
szabópali blog facebook.hu 2009.11.09 13:49:00
Már cirka egy éve a nagy közösségi portálok lázában reggeltem a facebook-on. Nagy ijedségembe és nem odafigyelésem jeleként ott is hagytam magára, mondván, majd benézek alkalom adtán. Két hete meg is tettem, hiba volt vagy nem, ott is ragadtam. Körülnézetem és látom, h…..
Minden nyáron - az idén is - összedobunk valami uj recept alapján valami uj receptet. Idén több is volt. Most csak 1et osztenék meg bárkivel, vagy csak irnám ide le magamnak nehogy elfelejcsem.Bazsalikomos pulykamel tárcsában:Hozzávalok:pulykamell, hagyma, penne, pirospaprika,…..
Elkészült Budapest második nem balesetveszélyes kerékpárútja a Thököly úton. A frissen felújított egy kilométeren ugyanis – az Alkotmány útihoz hasonlóan - nem a járdán vezették végig a kerékpárutat, a biciklisek és a gyalogosok konfliktusának fokozására. Ehelyett az…..
Rekordvégkielégítéssel küldi el a Ferrari Kimi Raikkönent és rekordfizetéssel viszi a helyére Fernando Alonsót, állítja a barcelonai elmundodeportivo.es.A katalán újság szerint a múlt hétvégi Szingapúri GP-n véglegesítették a feltételeket, köszönhetően a Ferrari új, a…..
Válság ide vagy oda, fogalmam sincs, de idén nem indultunk be Oktober Feszt ügyileg, pedig gyanítom ez lett volna a legmelegebb időjárású státusz. Ahogy elnézem a képeket amik a nyitó hétvégéről készültek, papucsba nyomták a skacok. Na azért itt van néhány kép ízelítőnek...
A spanyol elfogadta a kihívást, jövőre kezdenek.Az angol szerint, ha ellenfele átül a Ferrariba, egy évtizeden át kettejük közül kerül ki a világbajnok."Örülnék, ha Alonso végre ferraris lenne, újrakezdődhetne a harc, tíz évig csak mi ketten nyernénk…..
szabópali 2009.09.17 20:09:11
Miletics Csaba egy korszak ikonja volt. A legkeményebb hokis körül mindig történt valami, jelenléte garanciát jelentett a balhéra. Az "Üss, Mile, üss!" rigmus kitörölhetetlenné vált a magyar hokitörténelemből. 1981 és 1995 között játszott az FTC felnőttcsapatában,…..
Most csak azért sem fogjuk magunkát Sas Józsefen túráztatni. Már lassan húsz éve játssza a csasztuskákat a tolvaj politikusokról, akik mind a mi zsebünkből csenik ki a pénzt, trallala, miközben húsz milliót azért neki is csak sikerült ellopnia. Sallala.Az ilyesmihez prémium…..
És ez így is van rendjén, én legalább is kívánom mindenkinek, hogy sokszor kezdődjön új, mert abban mindig van valami izgi. Persze vannak, akik fogadkoznak, h most aztán másként lesz, másképp csináljuk, aztán szép lassan visszaállunk az eredeti énünkre és ez is így van…..
Nem is tudom miért lett kedvem megint, h itt legyek. Talán azért mert régen voltam itt és lehet , h újra szorakoztat majd ez az egész irogatosdi (nem is ósdi). Na meg, h nagy változások járnak errefelé is meg másfelé is. Amikor az ember folyamatosan azt hallja h változások így meg…..
...és ez nálam azt is jelenti hogy nyaralok és ha nyaralok akkor minimálisra csökkentem az online-t, ami persze néha beüt mégis, na de írni no azt végleg nem. Azért annyit megsúgok h a víz meletti nyaralás favorizálom, esténként sütögetés, késöbb és néha napközben is póker.…..
szabópali blog A kedvenc 2008.03.26 16:57:54
GYIMÓTHY GÁBOR: NYELVLECKE Egyik olaszóra során,Ím a kérdés felmerült:Hogy milyen nyelv ez a magyar,Európába hogy került?Elmeséltem, ahogy tudtam,Mire képes a magyar.Elmondtam, hogy sok, sok rag van,S hogy némelyik mit takar,És a szókincsben mi rejlik,A rengeteg árnyalat,Példaként…..
szabópali blog Vendéglátás 2008.03.18 16:00:17
Nyomom a melót, szaladok, haverok, sör virsli, fanta. Viszont körbenézek itt ott és mit is látok? Hervadt arcok, alig pislákoló értelem, sok üres étterem. Na jó azért van olyan is ami nagyon szalad. Gondolhatnád hogy az étterem hol léte vagy a belváros vagy a chef, de nem. A franc…..
szabópali blog Ipod 2008.03.03 09:14:00
Bepattintottam, beszereztem,...tettem szert, 1szóval vettem egy IPOD-ot, mekintoss iránt érzett vonzalmamat evvel a cselekedetemmel próbáltam - sikerrel - kielégíteni és megmutatni vágyamat a régen, de nem bepótolótlan zenei igényemnek, egyben. Na már most ebből kifolyólag zenéket…..
szabópali blog Travian 2008.02.20 10:47:02
...jövök, megyek teszek veszek, ritkán írok errefelé mert, hogy minden másfelé sokat irok. Régen nem szerettem irni sokat, hmmm?? most miért is? Writer lettem? Nem, azt azért nem hiszem. Lehet hogy nem is kell mindenre magyarázatot találni. Írok és kész. A keyboard bírja a többi…..
Ami a boltból kell: csirkemell filé, csirkecomb, aszaltszilva, egész közepes burgonya, hagyma, fokhagyma, chili, rozmaring, narancs, bor, só, bors, olaj,(olivával finomabb).A hagymát, a fokhagymát, chilivel, rozmaringal, megdinsztelem (5 perc) és hagyom kihűlni. A többi összetevőt…..
szabópali blog Panaszkönyv 2008.01.28 17:15:00
Néhány panaszkönyvi bejegyzés:-A napokban vásároltam a fényképezőgépemhez vakut, de nem működött. - Kedves Vásárló! Megvizsgáltuk a készüléket, nekünk működött, igaz, mi tettünk bele elemet.- Vitába keveredtem a szerviz egyik dolgozójával, aki rövidlátónak nevezett,…..
szabópali blog Luxus II / WOW 2008.01.18 21:50:00
E sorok írója /vagyis én :) elkötelezett játékosa volt a fent említett online statégiai játék minden zegzugának. Hál istennek idejében feltudtam adni elkötelezettségemet, h maradjon időm enni, inni, beszélgetni, moziba menni, utazni, úszni, lovagolni, golfozni, takarítani,…..
szabópali blog Luxus I /órák 2008.01.16 17:13:00
Gondoltam körülnézek 1 kicsit a neten ebben  témakörben hamár ez a macbook pro itt figyel lentebb és hamár körülnézek be is gyüjtöm az érdekesebbeket, legalábbis ami engem érdekel vagy érdekesnek tartom. A mai kör éppeg az utobbiba tartozik. A luxus fogalma ugyan…..
Az amerikai Computer Choppers nevű vállalat jelentkezett nemrég egy olyan Macbook Pro hordozható számítógéppel, amelyet csak az igazán gazdagok engedhetnek meg maguknak (bár árat nem közöltek). A számítógépek moddingjával foglalkozó cég 24 karátos aranyat használt fel a…..
Csomagolt tortellinit (minimum 2 csomag) sós vízben kifőzöm, kevés olajat is adok hozzá, hagyom kihűlni. Vokban megpirítok két fej vöröshagymát és 2 gerezd fokhagymát. Hozzáöntök 80 dk darálthúst, amikor kifehéredett mehet bele egy kis pirospaprika, főleg a színe kedvéért, 2…..
A Google Year-End Zeitgeist (azaz "korszellem") 2007 leggyorsabb növekedést produkáló keresőszavait vizsgálta. Ez alapján képet kaphatunk arról, hogy az elmúlt 12 hónap során a magyar, illetve a világszerte internetezők milyen típusú információszerzéshez vették igénybe…..