Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mustang70

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az őszinte embert hamarabb utolérik, hiszen megmondja szemtől szemben, hogy akkor ő most kijátszaná azt a kiskaput ott, majd meglepődik, hogy a másik fél nem annyira szívesen asszisztál ehhez, még ha nincs is erre különösebb alapja. A soha véget nem érő "mennyire naiv…..
Kanpulyka alázatosan jelenti, hogy eltűntek a csótányok a rendőrség Teve utcai épületének kávéautomatájáról: Ezen szerencsétlen állatokat a rendőrség Teve utcai székházának egyik kávéautomatájában kaptam lencsevégre, ékes bizonyítékaként annak, hogy immár nem csak…..
mustang70 2007.10.29 15:29:21
Végre pozitív naivügyfél, és nem is akármilyen, hanem proaktív! Respekt herodesnek a leveléért, amit fogyasztóvédelemnek írt, amiért alulírott Agip-kúton sehol nem volt feltűntetve a boltban kapható terméke ára - nyilván minden 100-200 forinttal drágább is volt, mint máshol:…..
Egyszerű kis eset lenne, de a hangulatos videófelvétel igazi gyöngyszemmé avatja azt, ahogy Istvánékat otthagyja a vonat a balatonszemesi állomáson. Komplett abszurd dráma: befut a vonat, nulla másodpercnél tartunk, a kis társaság elkezdi hátrafelé tolni a feladásra szánt bringát,…..
Mintha lett volna már kéretlen csomagküldős történet a Homáron, de amit Z talált, az se rossz. A Mester Kiadó a levél szerint "ingyenes" cédékkel/dévédékkel spammolja az embereket, majd kisbetűvel azt üzenik, ha 8 napon belül nem mondják le ezt az…..
Nagy örömünkre szolgál, hogy lassan mindenkinek lesz homárolvasó ismerőse, úgyhogy emailfordultával meg is kaptuk a Mustang Lovasclub reakcióját Rékáék tegnapi panaszos levelére: Elöljáróban néhány dolgot szeretnénk pontosítani, ha megengeditek: 1. A képen melyet…..