Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Your Decor

76 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A két részes doboz egyszerű, de elegáns megjelenésével választható szatén szalaggal és ínycsiklandozó tartalmával vendégek kedvence. Választható:- Macaron színe- Doboz színe: Fehér, Rózsaszín, Türkiz (Tiffany), Arany, Ezüst- Szatén szalag színe (a szivárvány minden színében)  További információkért…..
Az áttört rózsás doboz a romantikus vagy vintage esküvők koronája. A doboz 3 színben elérhető és egy vagy két macaron is kérhető bele. Választható: - Macaron színe - Doboz színe: Rózsaszín, Kék, Fehér - Igény esetén egyedi névcímke További információkért kattints ide:…..
Your Decor Csipeszes esküvői pár 2017.04.29 06:27:03
Az esküvői pár ültetőkártya tartó és köszönetajándék is egyben. A pár teljesen egyénre szabható. Megbeszélés alapján megválaszthatod a menyasszony és vőlegény hajszínét, készíthetek hozzá ültetőkártyát vagy önmagában is megrendelhető talapzat nélkül. Választható: - Menyasszony és vőlegény hajszíne…..
A pozsgások szintén népszerű köszönőajándékok. A kis növények tartósak, megfelelő gondozás mellett sokáig szépek maradnak és kiültetéssel szaporíthatóak is. Emellett ennek a köszönőajándéknak van a legnagyobb variálhatósága. A pozsgások rendelhetőek szatén szalaggal, pékzsineggel vagy natúr…..
A kövirózsák az eddigi legnépszerűbb köszönőajándékok. A kis növények tartósak, megfelelő gondozás mellett sokáig szépek maradnak és kiültetéssel szaporíthatóak is. Emellett ennek a köszönőajándéknak van a legnagyobb variálhatósága. A kövirózsák rendelhetőek mini zászló és masni beszúróval vagy…..
A kövirózsák az eddigi legnépszerűbb köszönőajándékok. A kis növények tartósak, megfelelő gondozás mellett sokáig szépek maradnak és kiültetéssel szaporíthatóak is. Emellett ennek a köszönőajándéknak van a legnagyobb variálhatósága. A kövirózsák rendelhetőek szatén szalaggal, pékzsineggel vagy natúr…..
Tervezd meg a saját esküvődet! Ez a tervező azoknak készült, akik szeretnének stresszmentesen felkészülni a nagy napra és úgy érzik, hogy akár egyedül is menne. Úgy alakítottam ki, hogy a kezdetektől (gyűrűvásárlás, meghívók) végigkísérjen a nagy napon át egészen a nászútig. Igyekeztem sok…..
További információkért kattints ide: yourdecor.hu Mentés..
Your Decor Papírvirágok 2015.10.23 14:17:31
További információkért kattints ide: yourdecor.hu     További információkért kattints ide: yourdecor.hu..
További információkért kattints ide: yourdecor.hu Save..
További információkért kattints ide: yourdecor.hu..
Your Decor Pirospaprika fiolában 2015.09.08 12:11:45
    A pirospaprika fiolában igazi magyaros köszönetajándék, szó szerint színt visz a lakodalomba. A fiola egyedi névcímkével és pékzsineggel rendelhető. Választható: - Egyedi névcímke - Pékzsineg színe (alap színek) - Fiola: talpán megálló vagy fekvő További információkért kattints ide:…..
Your Decor Olívaolaj üvegben 2015.09.08 12:10:28
Mediterrán hangulatú esküvőkhőz igazán jól passzol az olívaolaj mini üvegben. Választható: - Egyedi névcímke - Szatén szalag színe (a szivárvány minden színében) - Pékzsineg színe (alap színek) - Mini üveg fém kupakkal - Rozmaringgal vagy anélkül További információkért kattints ide:…..
Your Decor Méz befőttes üvegben 2015.09.08 12:07:56
Édesítsd meg a nagy napot a kis mézes köszönetajándékokkal, a mézes üveg 40 vagy 106 ml-es üvegben rendelhető. Választható hozzá egyedi matrica és szalag, pékzsineg vagy natúr kötöző. Választható: - Szatén szalag színe ( a szivárvány minden színében) - Pékzsineg színe (főleg alap színek) - Natúr…..
    A 106 ml-es befőttes üveg cukorkával töltve, szatén masnival és egyedi címkével készül. Ez volt az első köszönőajándék, amit elkészítettem méghozzá a saját esküvőmre. A kis üvegek a nevünkkel és a dátummal ellátott címkével kerültek ki az asztalokra, amik színben éppen harmonizáltak a…..
  Az átlátszó dobozos macaronok remekül mutatnak esküvői asztalokon ültető-és köszönőajándékként, vagy rendezvényeken ajándékként. Az átlátszó doboz mérete 5x5 cm, kérhető csipketapasszal, szalaggal és névcímkével. Választható: - Macaron színe - Szatén szalag színe (a szivárvány minden színében)…..
A kövirózsák az eddigi legnépszerűbb köszönőajándékok. A kis növények tartósak, megfelelő gondozás mellett sokáig szépek maradnak és kiültetéssel szaporíthatóak is. Emellett ennek a köszönőajándéknak van a legnagyobb variálhatósága. A kövirózsák rendelhetőek szatén szalaggal, pékzsineggel vagy natúr…..
Fehér lézervágott madárkás doboz az egyszerűségével és szépségével varázsolja el az esküvői vendégeket. Mérete 5 x 5 cm, melyben kiválóan elvér 1 db macaron. Választható: - Macaron színe - Igény esetén egyedi névcímke - Doboz színe: Fehér - Szatén szalag színe: Fehér További információkért…..
Your Decor Cupcake dobozban 2015.09.08 11:51:03
A cupcake-eket inkább babaváró bulira és egyéb kisebb létszámú rendezvényre ajánlom, mint esküvőre. A Cupcake ugyanis hűtést igényel egészen az elfogyasztás pillanatáig így egy esküvőn nehéz a megfelelő tárolása. Választható: - Egyedi matrica - Doboz színe: Fehér, Rózsaszín, Babakék - Cupcake…..
További információkért kattints ide: yourdecor.hu..
Két berlini designer Anastasiya Koshcheeva és Oya-Meryem Yanik összeállt egy közös projektre, amelyben az anyagokat tanulmányozták. Kifejlesztettek egy olyan innovatív anyagot, a Chester-t, ami úgy néz ki, mint a steppelt fa. Sok kutatás után létrehoztak egy olyan felületet, amit nem…..
Egy izraeli studio, a Lanciano Design felelős a következő modern épületért, mely nem véletlenül kaphatta a Sea Shell Residence nevet. A ház teljesen letisztult, egyszerű vonalvezetésű, mentes minden túldíszítettségtől. Színeiben is a tengerpart tónusait követi, némi bézzsel és…..
Nemsokára szeretnék én is névjegykártyát csináltatni és már rég óta figyelem az ötletes darabokat. A kedvenceim az egyszerű fehér alapon valami pici különlegességgel elkészített kártyák, amit nem is fedez fel mindenki elsőre. A névjegykártyának elvileg tükröznie kéne a…..
Mostanában nagy koszorúlázban égek, már elkészült pár darab a kis házi műhelyemben és amikor megláttam ezt a golyós ajtódíszt egyből tudtam, hogy ez lesz a következő darab. Mivel elég sok golyó kell hozzá, ezért szerintem egy kisebb verziót fogok elkészíteni belőle négy…..
Lassan már havonta váltják egymást a legdrágább ingatlanok a tengerentúlon, Amerika legújabb és egyben legdrágább ingatlana most éppen Beverly Hillsben csücsül, a maga 195 Millió dollárjával. És mire fel ez a nagy felhajtás? A házhoz tartozik disco, spa, moziterem, bowlingpálya…..