Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bushi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az autósiskola-, mint minden más- jól szervezett és precíz. Odamész, befizeted (nem olcsó- 800 euró körüli), rögtön mondjak, hogy mikor hova menj, kapsz könyvet, CD-t, felhívnak, sms-t küldenek.  Elméletben. Gyakorlatban, ha nem keleti tempóban akarod a jogsit…..
Már előre tudtam, hogy ez be fog következni, de azért mindig van min meglepődni… Turista vízummal (és nemzetközi jogsival) simán vezethetsz az emirátusokban. Viszont, ha munkavállaló vagy és rezidensi vízum van az útleveledben, akkor helyi jogosítvány kell. A világ…..
Beszélgettem egy barátommal, azt mondja: Nem mennék Dubaiba, mert mindig csak a nehézségeket hallom tőled (olvasom a blogon) Lehet. Ennek két oka van... Az egyik, hogy annak, hogy hihetetlen kényelmes és jó itt az élet, annak nincs hírértéke. Te sem néznéd meg a …..
Belsőség 13:48 Westautobahn A1 2010.03.02 13:53:00
Csikós írt egy sms-t: Küldtünk posztot Tom telefonjára, modemünk nem műxik. Várjuk Tomot, nemsokára megérkezik. A Botcsinálta Mentőbrigád jelenleg itt jár:   A sztori eddig: 1. rész, 2. rész, 3. rész, 4.rész, 5.rész, 6. rész (X) akiknek köszönhetjük:  …..