Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hiwhatsup

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kontár Vidámparki ötletgyár! 2010.02.23 13:55:00
Mint tudjuk, a Budapesti Vidámpark a tervezett bevételek elmaradása, a gazdasági válság, és tovagyűrűző problémák miatt likviditási gondokkal küzd.Bizony, sajnos megtörténhet, hogy unokáink már nem fogják tudni, milyen nagy élmény is a 38 méter magas Óriáskerékről belátni…..
hiwhatsup 2011.03.14 18:16:21
Heló! Szerintem se lenne valami jó dolog ha megszűnne a Vidámpark. Hiszen mégis kell egy ilyen hely. :D

-Szerintem simán lehetne olcsóbb a belépőjegy, mivel: olcsóbb belépőjegy -> több látogató -> nagyobb bevétel.

-A megközelíthetőséggel van még baj, mert ugye van ott egy kicsi parkoló szerűség, de ott szépen büntetnek is. (nem konkrétan a Vidámpark előtti helyről beszélek)

-Külső: a játékoknak megvan a hangulata, (pl. Break Dance) de igazodni kéne ezzel az "utcarészhez" ha értitek mire gondolok. Mi mindig egy távolabb helyre parkoltuk le a kocsit és ugye akkor át kellett jönni a Vidámpark mögött. Na, onnan kéne elvinni a téglákat, fa darabokat, stb, mert azért szerintem ez is rontja az öszképet. Pl, lehetne a Top Scan helyére vinni hogyha már nem lesz ott játék. De most is voltam első nap, és azt mondhatom, hogy szerintem jobban nézett ki az egész hely a sok lufitól. :)

-Játékok: Pár ember aki nem olyan "acélgyomrú" azok nem szívesen ülnek fel a Trex-re, vagy bármelyik gyomorforgató játékra. Amikor én is a vidámparkban voltam akkor is volt pár ember aki nem akart felülni a Top Spinre. Leszálltunk, megkérdezték milyen volt, és mondtuk, hogy nem kell rajta félni, mert tényleg, vannak sokkal durvább játékok is, és hát kipróbálták, és tetszett nekik :D Tehát valami motiváló dolog is kéne, mert nem mindegyik embernek van gyomra/bátorsága hogy felüljön a játékokra. Még talán az lenne jó, hogyha nem csak a Break Dancenél lenne zene.

-Egyetértek, hogy lehetne éjszakaiban lehetnének koncertek, és a live zene alapból vonzaná a látogatókat. Csak hát ugye ez is "stílusfüggő".
Jelenleg ennyit sikerült összegyűjtenem, még majd írok, ha ki bírok valamit találni. :) Szép estét, és jó szünetet :D