Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baxunyog

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ImiPapa misztikus módon fennakadt az amúgy adatgyűjtésnek tűnő "hitelképességi nyilatkozaton", amit a nem témobilos iPhone-vásárlók kapnak. A 90 ezer forintos telefon mellé még be kellett volna fizetnie 45 rugót előlegnek, bár azt az ügyfélszolgálatos nem tudta…..
Krone elkövette a legnagyobb hibát, amit naiv ügyfél elkövethet: előbb fizetett, mint ahogy ellenszolgáltatást kapott volna érte. Azt gondolta, a Budapest Bank csak nem szalad el adósságrendező hitelének első két törlesztőrészletével és a közjegyző díjával. Lehet, hogy…..
Összeszöknek a könnyek, olyan jön, ami még nem volt. Az információs szupersztráda korában ködös emlék csupán, bár mai napig létező jelenség a tévével terített lengyelpiac. Olvassák szeretettel a Homár zivataros történetének első autentikus teleshopos történetét…..
Nem kenyerünk az öncélú gusztustalankodás, de most nem tudunk mit tenni, a tények legyűrtek minket. Itt ez az egészen különös ital, a kétcentes, lecsavarozható fejű ondósejtekbe csomagolt, hülye nevű krémlikőr. Minden, ami az eszünkbe jut erről, messze nem tűri a…..
Sosem volt dolgunk munkavédelmisekkel, ezért el sem tudjuk képzelni, hogy ezek ennyire hülyék, rosszindulatúak vagy korruptak, az ember persze a harmadikra gondol kapásból, hiszen ingyen minek szemétkedni, de ki tudja. Szóval itt az eset, amikor a felügyelők azonnal feljelentették a…..
Egyszerű kis eset lenne, de a hangulatos videófelvétel igazi gyöngyszemmé avatja azt, ahogy Istvánékat otthagyja a vonat a balatonszemesi állomáson. Komplett abszurd dráma: befut a vonat, nulla másodpercnél tartunk, a kis társaság elkezdi hátrafelé tolni a feladásra szánt bringát,…..
Hát ez elég gyorsan ment: máris itt a telefoncég válasza, kivizsgálták, persze a Homár-olvasónak volt igaza. Emlékeznek, a sztori az volt, hogy szegény nagyszülők hiába nem fizettek elő egy szolgáltatásra, a cég nehogy úgy vette, hogy igen, de még behajtókat is küldött rájuk,…..
Igazi horror: olvasónk nagyszülei hangsúlyozottan nem rendeltek meg egy szolgáltatást a telefoncégtől, erre nem elég, hogy elkezdték kapni a számlákat, de egy idő múlva behajtó cégnél landolt az ügy, jóllehet a Tele2 is elismeri, hogy ez jogtalan lépés volt. A bizarr cég azt…..
A Homárnak eddig egy meglepően gyors lefolyású pozitív kalandja volt csak a MÁV Biztosítóval, de Szücsi példája a korábban dokumentált rémhíreket erősíti. Most végre kiderül, mi történik akkor, ha mávosba ütközik mávos. Fejetlenség, káosz, havonta egy, a…..
Már megint egy türelmetlen naivügyfél. Josef K. egyszer már megtapasztalta, hogy a Raiffeisen-hitelügyintézés 15 nap helyett 3 hónapig húzodott, de csakazértis megpróbálta újra, hátha rekordot dönt:A sok tökéletes terméket, szolgáltatást hirdető reklámdzsungelben…..
Ugyan ki az elvetemült, aki a 2-3 napja szemerkélő esőben borfesztiválra látogat? Aladár igazi vérbeli mazochista, biztos úgy számolt, h így kevesebben lesznek. És tényleg. De az árusok is. Cserébe a 10 órája ázó biztonságiak pontban 11-kor kidobták, bár normál esetben…..
A Homár igazából nem lepődik meg a Marci által dokumentált jelenségen, hiszen tavalyi tripje után megfogadta, hogy soha többet nem fizet egy fillért sem a horvát nemzetgazdaságnak, legyen az egy eperfagyi vagy autópályadíj átutazásnál. Múlt héten tapasztaltuk, hogy a horvát…..
Miklós története még a békés természetű Homárt is ollónyitogatásra ingerelte. A Bécsbe tartó naiv ügyfél az osztrák vasút szerelvényére szállt volna bicajával, amit a kaller érthetetlen okból megakadályozott, majd az időközben helyszínre érkező rendőr igazoltatása…..