Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kristó

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha van egy honlapod az ma már nem elég. Hiszen ahhoz, hogy látogatóid is legyenek, akikből esetleg később vásárlók lesznek több kell mint egy honlap. Elsősorban minőségi tartalom kell legyen az oldalon és nem mennyiségi. Fontos, hogy a tartalom  ne duplikált legyen, tehát,…..
Szakmánkban az elmúlt években felerősödött az (ár)verseny. Ez a válság érezhetőbbé válásával exponenciális emelkedést mutat. Mivel Magyarországon, így szakmánkban is a marketing szinte „ismeretlen” vagy kezdetleges, így a szűkülő piac által kiváltott első és…..
Kristó 2011.03.14 14:08:52
Üdvözlöm a blog szerzőjét, valamint az olvasóit!

Igen, nagyszerű az kezdeményezés, ami itt közlésre került, és mi mesterek most már tényleg oda kell állnunk és össze kell fognunk.

Addig amíg a gazdaságunk teljesen tönkre nem megy, mielőbb össze kell fognunk. Össze kell hoznunk minden területről és minden faipari tevékenységből a szakembereket és egy közös megállapodással, annak betartásával egy nagyot kell lépnünk.

Tudom, hogy most mire gondoltok! Valószínűnek tartom, hogy egy ilyen volumenű megmozduláson, első lépésben kevesen fognak jelentkezni, de nem baj, hiszen, ha egyszerre mindenki odaállna az túl egyszerű lenne. Ezt a lépést fokozatosan kell, hogy megtegyük.

Hasonló oldalon már gondolkoztam, de valaki már megelőzött! Nos, ilyen a világ!

Kedves vetélytársak! Tegyük meg az első lépést, és tegyünk meg az érdekeinkért az első lépést!

Valószínűnek tartom, hogy a blog szerzője felveszi velem a kapcsolatot, és összefogással elindítjuk az első lépéseket! Persze szívesen veszem a vetélytársak, kis és közepes vállalkozók, tanulók, valamint a faipar különböző területén, bútoriparban dolgozók jelentkezését.

Fogjunk össze! Várhatunk további megszorításokra, siránkozhatunk, mehetünk külföldre dolgozni, de attól még a mi problémánk nem lesz megoldva! Tegyünk valamit a saját jövőnk érdekében! Tegyünk az utódaink érdekében előrelépést!

Igazi megtiszteltetésnek érezném, ha a vetélytársaim sikerességében, nekem is részem lehetne!

Kristó
dodibrascone@freemail.hu