Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mirandamama

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mérnökvégzettségű vagy minimum -lelkületű olvasónk nem futott el az őt feszítő kínzó kérdés elől: többszörös mintát vett, mérleget és tolómérőt ragadott, próbaméréseket végzett és dokumentált ezerrel, majd az eredményeit megosztotta velünk is. Mi meg rákérdeztünk a szabályozásra. Azt még…..
Kilenc évad kellett ahhoz, hogy így legyen, de jobb későn, mint soha: VV Zsuzsu, a 23 éves pincérnő, az idei évad legnaivabb versenyzője nyerte meg a 36 milliós fődíjat. 106 napot húzott le érte nem éppen normális emberek között, nem éppen normális környezetben, szóval elvitatni nemigen lehet tőle.…..
via GIPHY Eddig főleg a Digi Homár-portfóliójában voltak ilyen komikus elemekben és ismétléses humorban gazdag történetek, de úgy tűnik, az eddig főleg számlázásos vagy szerződéses sztorikban erős UPC-nél is csikorognak a fogaskerekek. Tisztelt Homár Blog! Küldök egy szaftos sztorit a UPC…..
mirandamama 2019.01.23 09:47:26
A Barátok közt egykori szereplőjének (16 éven át láthattunk a sorozatban) újabb feladatot talált az RTL: az X-Faktor műsorvezetése mellett a Reggeli egyik házigazdája lesz, és Fehér Tiborral párban váltják majd Peller Annát és férjét, Lukács Miklóst. A színésznő a hírt közzétevő Blikknek nem…..
Túl szép is volt, hogy igaz legyen az, amit itt írtunk, azaz hogy visszatér a Győzike Show az RTL-re, pontosabban az RTL II-re (ezt már én tippeltem hozzá), a csatorna a Sorozatwiki kérdésére azt mondta, hogy Nem volt olyan tervünk, hogy visszahozzuk a Győzike show-t, a nézők a…..
A kórházból felhívtam, hogy elmondjam Neki, maradnom kell, mert úgy alakult, hogy Rózi előbb fog kibújni, nem várja meg a keddet. Aztán telefonáltam Neki, mikor az őrzőben voltam, úgy hat órán át Farkassal. Akkor repkedett jókedvében, mondta, hogy azonnal jön és megölelgeti,…..
mirandamama 2013.07.23 19:40:15
Piroska és Farkas Kiadó hely 2012.11.23 16:56:09
A hcg nem emelkedett. Lehetőségek: vagy "sima vetélés" (ha hétfőre lecsökken a hcg), vagy küret, vagy méhen kívüli terhesség. A vérzés délelőtt megjött (ami nem dönit el, hogy a három közül melyik lesz, mivel tavaly és fél évvel ezelőtt is volt vérzés rendes időben, ahogy…..
A Sziget-rendezvények letompított hangereje miatt már többször kiakadt a Homár, de most felcsillant a remény. Ma kezdődik ugyanis a Balaton Sound, aminek a hangereje állítólag akkora, hogy a tó másik oldalán is felsírnak miatta a kisdedek. Némileg árnyalja a képet, hogy a…..
mirandamama 2011.07.08 11:33:08
@Professzor A: Hát elég sötét paraszt vagy!
Furcsa egy hely lehet a közszolgálati tévé, a Szerencseszombat című műsorban például lehet simán lófaszozni (Kovács Áron), nem rúgják ki az embert érte, de ha valaki "képtelen összetartani az adásmenetet", a porba hullik a feje hamar. Így járt Görög Zita, a műsor…..
mirandamama 2011.06.20 15:42:51
Aucs!Tibek!..
Piroska és Farkas Indulás 2011.05.26 18:43:00
 ..
hogyvolt Alekosz - 1X11 2011.05.21 18:00:00
Őszintén kívánom annak a baromnak, aki engedélyezte a házunktól parasztköpésnyire ezt a rohadt gokartpályát, hogy hallgassa ő ezt a gumicsikorgást napestig, de legalább legyen Magdi és Beatrix a szomszédasszonya. Hihetetlenül unalmas volt a tegnapi öfi, a szívceremóniás öfik…..
hogyvolt Alekosz - 1x05 2011.05.15 16:53:00
Na, gyorsan, mindenki, brutális öfin vagyunk túl, hogy ne kommentben kelljen kérdezgetni, leírom, hogy az öfi összefoglalót jelent, és itt hívnám fel a figyelmet arra is, hogy az aztakurvahétszentségit tegnapelőtt(?) éjjel levédettük, más blogon kérem, ne használják. Az ötödik…..
Édes jó, Istenem, ha a görög éjjeliőrnek előre megmutatják azokat a, hogy is mondjam, hogy ne bántsak meg senkit hirtelen, nőszerű lényeket, akik rá várnak a Szerelem a legfölsőbb szinteken (sic) című műsorban, akkor kétszer is meggondolta volna azt a határozott főbólintást.…..
Mit tiltson be egy önkormányzat, ha nincsenek romkocsmái, a madarakat meg nem tudják. Na persze tehetek epés megjegyzéseket, valójában irigylésre méltó Balatonfüred helyzete és tulajdonképpen igazuk van, hogy megvédik a település egyik nagy értékét, a nyugalmat. Mint az…..
mirandamama 2011.04.08 12:02:59