Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Az unatkozó eladó

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mennyire naiv az az ügyfél, aki hagyja, hogy a szakemberek javítás gyanánt leolvasszák a hűtőgépét? Bizony, hájtek "no frost" eszköz is meg tud hibásodni, a leolvasztás pedig az ellen nem véd:Elromlott a no frost hűtőm, 7 után. Egyszerűen elfelejt hűteni. Aminek lett is…..
Az unatkozó eladó 2008.02.29 10:14:08
Egy kanadai tetovátornak az a zseniális ötlete támadt, hogy a lábára tetovált luficsöcsű csajt karácsonyra szilikonimplantátumokkal lepi meg. A műtét röpke 45 perc alatt sikerült, azonban két hét múlva a varrat felszakadt, egy liter nyiroknedvet kellett lecsapolni a lábából és…..
Az unatkozó eladó 2008.02.22 16:19:47
"Átsorolunk a pattogatott kukoricás pulthoz, mert világossá vált, hogy hacsak nem nyomok ravaszul csípőmagasságból egy villát a körülöttem feltorlódott sonkarajongók hátába/oldalába/hasába, itt nem lesz hidegtálfogyasztás." Szodoma és Gomorra kategóriában íme az…..
Folytatódik a BKV tavaly indított fergetegesen pszichedelikus reklámhadjárata. A környezettudatos 3D-s örömmetrózajkoncert után most repiajándékokkal próbálják rendre szoktatni utasaikat. Péter jutalma ez a pufi golyóstoll volt, amiért 30 napos bérletét nem a havibérletes…..
Az unatkozó eladó 2008.01.29 14:15:07
Bodzás Fanta nem sikeres ember. Tescóban vásárol teszkópizzát, és visszaviszi, amikor azt látja, hogy vki már elsőzte. A tény, hogy szó nélkül kicserélték arra enged következtetni, hogy egy habzószájú topmenedzser lehetett az elkövető, de kellett nekik a szövetminta, mert…..
Subba Hol a fa Főnök? 2008.01.21 14:57:00
Persze nem értjük mi a történet, de ilyenkor nem is fontos tudni minden részletet. Örüljünk csak a modern embernek, aki egy telefonnal és az internet segítségével minden helyzetben képes kellemetlen pillanatokat okozni barátjának.  ..
Ha olyan helyzetben van, mondjuk mítingen, órán vagy hosszú telefonbeszélgetés közben, akkor firkál. A Homár minden helyzetben firkálni szokott, gimiben például a kötelező misén is. Ezért indítottuk el a Cerka blogot, mindenkinek, aki szintén ilyen módon szokta papírra -…..
Pornográf ízű kérdés, de a jelen esetben jogos: jó ötlet-e, ha egy bugyi vagy egy melltartó tájékoztató címkéje ülepet nyal? Katát lehengerelte a dolog, mi már azon gondolkodunk, hogy tíz lábra hány tanga illik? Ha felveszünk balra és jobbra kettőt-kettőt plusz ráhúzunk…..
Subba Subba szív iWiW: Szexistenem 2007.11.30 13:17:00
Kirívóan érdekes válogatás, csak most, csak nektek, csak a Subba oldalán. Itt barátságosan megfér egymás mellett Boncmester, és Tiqulo. Olyan változatos a társaság, mint egy általános iskolai farsangi bál. - Szexistenem - Gran Canaria trónján - Nézéseim - A párom -…..
Volt a papámnak egy tömegközlekedés-fóbiás ismerőse, aki több éves, sikeresnek számító kezelés után az orvosa tanácsára felült a metróra, hogy a második megállónál a szerelvény óriás vészfékezéssel elcsapjon egy öngyilkost. Közel sem ilyen durva Zsolt kalandja, annál…..
Sadist egy expedíciója során fedezte fel az ősmagyarok egy betokosodott evolúciós zsákutcáját, akik még hadilábon állnak az eszközhasználattal:Backdoor communication kategóriában szeretne indulni a mellékletben lévő kép. Úgy látszik van, ahol az ajtóletépés helyett annak…..
Őrült gyilkos öregasszony olvasóink kedvéért tesszük be ezt a linket, ami a háztartásigép-piac egyik vérszomjas ragadozójára mutat. Philips porszívó nemesacél körkéssel, erre varrjanak egy kis bőrlebenyen fityegő, vértől iszamos gombot! Köszönet érte Kyrandiának...
Az unatkozó eladó 2007.10.01 09:27:38
Rohadt jó napom van eleve, emiatt pedig 23 perce kuncogok. Ez asszem az az önmagán túlmutató, már-már örökérvényű izé, amit költészetnek szoktak nevezni. Képzeljék el egy kötetben, valami szép talpas betűvel szedve! Balázs ennyit tett hozzá a fotóhoz: Szerintem vicces,…..
Az unatkozó eladó 2007.10.01 09:05:57
Egy csomó helyen a valósággal ellentétesen, pont fordítva szerepel a járatok útiránya a BKV honlapján - írta meg a Homárnak Armando Bertolucci, és küldött is hozzá egy rakás linkelt példát, buszokról és villamosról. A XXI. századba egyelőre be nem kapcsolódó közlekedési…..
A világon nem mindenhol vadiúj, de hozzánk "hivatalosan" még nem jutott el a Coca Cola Zero, a garantáltan mindenmentes új fitneszkóla. Azaz akad olyan hazai bolt, amelyik Ausztriából behozza "magánimportban", egy ilyen helyről szereztünk mi is pár dobozzal, aztán…..
Az unatkozó eladó 2007.09.18 07:51:39
Már megint egy türelmetlen naivügyfél. Josef K. egyszer már megtapasztalta, hogy a Raiffeisen-hitelügyintézés 15 nap helyett 3 hónapig húzodott, de csakazértis megpróbálta újra, hátha rekordot dönt:A sok tökéletes terméket, szolgáltatást hirdető reklámdzsungelben…..
Az unatkozó eladó 2007.09.07 12:13:29
Fogjuk a fejünket amikor belegondolunk, hogy ezt az ötletet mennyi embernek kell elfogadnia ahhoz, hogy kész termékként kerülhessen a boltokba. Meg akkor is, amikor arra gondolunk, hogy szegény baba kis műanyag lelkének miféle csúf tevékenységeket kell majd feldolgoznia. Milyen…..
Az unatkozó eladó 2007.09.07 11:17:10
Az unatkozó eladó 2007.09.07 11:18:11
Aszongya az Index Népszabiból, hogy: "a Közép-magyarországi Regionális Közigazgatási Hivatal szerint a cég jogellenesen adta el többmilliárdos követelésállományát adóságbehajtó cégeknek. [...] A hivatal megállapításai szerint ahhoz, hogy a Centrum eladhassa…..