Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Robocop

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mostani játék némileg rendhagyó módon vasárnap délután jelenik meg. Ennek oka nem csupán az én rendszertelenségem, hanem az, hogy kb. most élőben is zajlik ez a kvíz. Méghozzá a születésnapi bulimon, melyre néhány törzsjátékos - stivanleroy, KZsoci, Szirénfalvi…..
Napindító inspiráló flegmaság a Barát-taxitól. Virág története rövid és velős, azonban annál bosszantóbb. (A Homár pedig gondolkozik egy "akik egy ágyban alszanak a főnökökkel" címkén.)Súlyosan eltévedtek az üzemeltetők, amikor Barát-taxinak nevezték el…..
Évek óta nagy sikerrel tartja meg az V. Kerületi Önkormányzat a Belvárosi Fesztivált. Nem lesz ez idén sem másként, most hétvégén igen nívós zenei kínálat várja a látogatókat. Mint ismeretes, maga a fesztivál ötlete Rogán Antaltól származik, aki fel akarta oldani a…..
Tegnap este a 2K Games a következő sajtóközleménnyel szórta meg a világot: Media Advisory2K Games and Gearbox Software Announce Duke Nukem Forever® Has "Gone Gold" Vaporware no more! Gaming's most legendary hero makes his triumphant return this June New York, NY – May…..
Robocop 2011.05.25 11:01:01
@Penya64: igaz-igaz.
Ezert most szetrugom a segguket.
A jobboldali filmrendezővel készített interjút mai számában a Magyar Hírlap, amelyben leszögezik, hogy az elmúlt nyolc évben a köztévé nem adta le a rendező egyetlen filmjét sem, sőt a Trianonról szóló dokumentumfilmjét az utolsó pillanatban vette le annak idején az m1. De…..
Egy nyugodt napnak indult...     Persze a Duna közepéből is kihúzhatott volna párszáz lufi egy ötven méteres Faszt, de perspektivikusan ugyanaz...
Robocop 2011.04.19 07:13:24
...akkor mindenképpen érdemes félreállni egy pihenőhelyen és megpróbálni kideríteni, vajon mi történhetett. Lehet, csak egy gallyat húzunk magunk után, rosszabb esetben a vonóhorog szakadt le vagy a tetőcsomagtartó. Ezeket jó eséllyel észrevesszük. Fene tudja, mennyire…..
Jogszerűtlenül tagadja-e meg egy szolgáltató ügyintézője, hogy a hivatalos beszélgetést rögzítse az ügyfél, miközben a szolgáltató is ezt teszi? Első olvasatra abszurdnak tűnik a tilalom.Tisztelt Zugügyvéd,A következő rövid incidens történt: "Telenor…..