Regisztráció Blogot indítok
Adatok
faram

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem apróság. De nem csak méretei jelentősek, hanem a munka is, amely a megvalósításához kellett. Az alábbiakban néhány szédítő infót olvashattok a Gyíkról és a filmről - a MoziCom jóvoltából nálunk elsőként. 1 db királya van a szörnyeknek, ő pediglen Godzilla…..
faram 2014.04.29 12:34:00
@skaven: Teljesen igaz. Az 500e poligon talán 20 éve volt nagy szám.
Bye "digitális MTV-kommentátor" Alex már január 11-én megjósolta, ki lesz a 8 döntős abban A Dal nevezetű, műsornak csúfolt közpénztemetőben, ahol ő is fizetett munkatárs, és ahol jelen állás szerint Király Viktor, a Depresszió, Kállay-Saunders András, Bogi, a Fool Moon,…..
faram 2014.02.17 16:27:26
@Venona project: Pont olyan értelmetlen és irritáló fordítás mint a tűéles :(
Hancu nagyszerű vezetőt írt abból, amit a kedves kommentelők művelnek a c:c-n, Facebookon, Indexen, bármikor, ha a VV6 előkerül. Az idézetben már benne van minden, amit erről a témáról el lehet mondani, de érdemes elolvasni az egész cikket, itt. A gyűlöletre, és azon…..
faram 2014.02.04 16:15:29
@AlexWolf: Van egy kis segítség a VV elkerüléséhez.

Firefox/Chrome kiegészítő ami szűri a VV-s cikkeket az indexen, origón és 444.hu-n.

userscripts.org/scripts/show/293072
faram 2014.02.05 09:01:30
@NAR: Üzenj nyugodtan ha van valami észrevételed, javaslatod.

Ha lesz egy kis időm csinálok egy általános "celebtelenítő" böngésző kiegészítőt, hogy az összes irritáló arc eltűnjön a hírportálokról :)
Az X-faktort és a többi zenés show-t le lehetett nyomi a nézők torkán. A Valóvilág, az Édes élet és az Éjjel nappal Budapest olyan műsorok, amiket senki sem néz, de mégis mindenki tudja mi történt éppen az adott műsorban. :) Az Élet Showja viszont nálam kiverte a…..
Az Origo úgy tudja, hogy Krasznai Tünde pornós múltja miatt nemkívánatos személy lett a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat parlamenti karácsonyi ünnepségén. Az ünnepséget hátrányos helyzetű gyerekek javára rendezik meg évek óta a Parlamentben, ahol rendszeresen felléptek…..
faram 2013.12.18 22:09:50
@ProsTata:
Erről egy Family Guy epizód jut eszembe, amikor egy pasit le akarnak tartóztatni mert igénybe vett egy prostituált szolgáltatásait.
Erre ezt mondta a rendőröknek (nem szó szerint) :
Fizettem a nőnek a szexért, de az ott egy kamera. Az aktust felvettem, és feltöltöttem az internetre, ahonnan pénzért le lehet tölteni. Ez így már pornó, nem prostitúció.
A BlackBerry egy hónapja mutatta be az idei BlackBerry 10-et futtató kínálatuk legolcsóbbnak szánt tagját, a Q5-öt. A készülék megjelenése a jövő hónapban esedékes, az egyik angliai kereskedő oldalán azonban már elő lehet rendelni bruttó 350 angol fontos áron, ami körülbelül…..
Tegnap nagy csinnadrattával bejelentették az átszabott, új iOS-t. Nem akarok belemenni a részletekbe, de azt gondolom, kevés olyan újítást hoztak be a rendszerbe az almás fejlesztők, amitől bármelyik android-tulajt elkezdené enni a sárga irigység. Mindenesetre valóban kicsit…..
Barczi "Blumi" Imre, Bellay Szilvi, valamint Gazda Albert és Uj Péter munkájának révén az Origo végre szakít az Index dizájn majmolásával (btw, érdekes, hogy ezt pont exindexesek lépik meg), és egy szerintem nagyon klassz és jól felépített, friss site-tal értelmezik újra a…..
A Microsoft még pontos megjelenési idővel sem szolgált az új Xbox One-nal kapcsolatban, ám ahogy az lenni szokott, ez nem akadályozza meg a kiskereskedőket, hogy elővételi akciókat hirdessenek meg a későbbiekben érkező médiacenterbe oltott játékkonzolra. Az egyik ilyen a…..
faram 2013.05.29 14:13:28
@mr.guargumi: mondjuk a gamespot.com olvasói hardcore gémerek. Nem tetszett nekik, hogy játék konzol helyett egy videómagnó kinézetű, hangvezérelt TV távirányítót mutattak be a prezin :)
Van ebben az idei Nexusban valami egészen különleges. Valami varázslatos, megmagyarázhatatlan misztikum, ami androidos telefonként úgy kavarta fel lelkemben az állóvizet, hogy igazából nem is csinált semmit. Piacra dobták, és engem kezdett nagyon érdekelni. Ez azért tök fura…..
Azt hiszem a világháló tévedhetetlen megmondóembereit senkinek sem kell bemutatnom, aki valaha is megnyilatkozott az interneten. Sokak szemében ők a 21. század online kocsmabútorai, akik mindent jobban tudnak mindenki másnál, mégse viszik semmire. Mindenhez van hozzáfűznivalójuk,…..
Halloween a játékipart sem kerüli el, vicces és lenyűgöző, játékos témájú töklámpásokból válogattunk már tavaly és tavalyelőtt is. Idén is akadt néhány szép darab, persze a prímet megint a Blizzard tökfaragó versenye vitte. Ez a Kerrigan például eléggé adja az ívet:…..
faram 2011.11.02 10:49:27
@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer:

Én emlékszem :)
Egyébként pont azon gondolkoztam, rajtam kívül szerette-e valaki a The Dig-et, és azok közül ki emlékszik még rá :)
Nekem nagy kedvencem volt.
Ahelyett, hogy hosszasan jártatnám a számat, nézzétek meg ezt a videót, amiből sokkal jobban kiderül, milyen lesz az új operációs rendszer. Utána megbeszéljük az érdekességeket. Először is szerintem hatalmas előrelépés, hogy végre Lock screenen is kapunk információt az…..
Oké, ennyire korhatáros anyag még sosem volt az Appleblogon. Sosem. Berakok egy fotót, hogy láthassátok, minél következik SOKKAL explicitebb videó a törés után. Ne kattints, ha nem múltál el 18 éves. Akkor se, ha mond neked valamit az a szó, hogy gentleman, jó ízlés, stílus! Ne…..
Már tegnap is hegyeztem virtuális ceruzámat, hogy írok Árpa Attiláról (aki annak idején a blogolókra tett megjegyzésével vívta ki figyelmünket), de aztán meggondoltam magam, mert kár a pasas körül a habot verni. Pedig még ki is másoltam valamelyik bulvár webmagazinból a nagy…..
Webisztán A nagy Apple lufi 2007.09.26 13:53:00
Kezdjük mindjárt azzal a nem mellékes körülménnyel, hogy a Mac piaci részesedése friss adatok szerint 3, azaz három százalék. A cég, fénykorában, azaz 1984-ben 14 százalékos piaci részesedést tudott felmutatni. Nem hangzik túl jól, nemigaz? Azóta azonban a számtech piac…..
Tisztában vagyok azzal, hogy az iPhone (vagy újabban: az iPod Touch) hájp közepén kicsit felemás, avittas dolog egy klasszikus iPodról írni, mégha a legfrissebb iPod-termékről beszélünk is. Magyarországon még nem lehet kapni (de már lehet) az új iPod Classic-ot, de az USA-ban már…..
Közel negyed évvel az amerikai start után a briteknél is bejelentették a mobilt. Maga Steve Jobs közölte a hírt: a 8 gigabájtos modell 269 fontba kerül majd, és november kilencedikétől lehet megvásárolni. Az ár valamivel magasabb, mint az Egyesült Államokban, dollárra…..
Franciaországban az Orange hálózat nyerte az iPhone kizárólagos értékesítésének jogát - értesült a CrunchGear. A megállapodást a szeptember 24-ei párizsi Apple Expón jelentik be (bár a Guardian értesülése szerint már csütörtökön hivatalos lehet). Az iPhone november 29-től…..
Nincs szomorúbb annál, ha valaki nem mondja meg párjának, hogy mi a fasz van. Jelen esetben egy másik fasz volt, ami egy vizsgaidőszak miatt nem lett elmesélve. Ismerjük mi is a viszgaidőszakok vadromantikus könyvtárazásait, de ez nem indok. Az elhagyott fiút maximálisan megértem, én…..
A szakítással nemcsak fájdalmas, szívbemarkoló, eszement, és idegtépő koptató dumák járnak, hanem a felhalmozott közös "vagyon" újraosztása is. Kié legyen az autó, kié a hétvégi ház, ki viszi a hűtőt és a ki a mosogatógépet, ugyebár. Ugyanez kicsiben a…..
Dawe Winertől és Robert Scobletől jött az infó: most hallották az CNN-en, hogy mindenki, aki túl korán vásárolt iPhone-t, visszakap 100 dollárt. Megjött a megerősítés is. Steve Jobs az Apple honlapján tett közzé egy nyilatkozatot, melyben megérti a sok csalódott korai…..