Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mioten

91 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rákaptunk a hangszórós anyagokra. Kérte a sokadalom, megkapja a sokadalom. A Szent István Rádió hétfő délelőtti Egészség Magazin műsorában a falunkbeli Varga Orsolya beszélgetése hangzott el védőnőnkkel, Mizserné Nagy Katalinnal a "Születés Hete" alkalmából. A…..
Április 23-án délután Dr. Szabon György emlékére barátai-tisztelői emlékfát ültettek, emléktáblát avattak a Pást-gödörnél.  Verhóczki Sándor képei...
Március 15-én délelőtt a Művelődési Ház előtt emlékeztünk az 1848/49-es forradalom és szabadságharc 163 éves fordulójáról. A kisiskolások műsorát Martoni Molnár Sándor tiszteletes, önkormányzati képviselő ünnepi beszéde követte, majd  a szép számú közönség…..
Megszületett Tóth Eszter És Bohács István második fiúgyermeke, Máté!Az édesanyának és a gyermeknek jó egészséget kívánunk!Eger 2010.09.25.Bohács Máté szép:..
14.15. Tegnap óta tíz centimétert apadt már a víz. Ha nem lenne utánpótlása a csapadéknak akkor jók lennénk, kb egy hét alatt lehet rend az utcában. Folyamatosan szivattyúzni kell a pincékből, mert a talajvíznyomás eszméletlenül megnőtt. Az én házamat is védik a…..
Képriport a majálisról. 11 kattintás. INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/cserepfalu/majalis_2010/feed", "width":"500", "height":"300", "orientation":"horizontal", "size":"auto", "bgcolor":"#FFFFFF", "textcolor":"#FFFFFF", "random":true, "number":"3", "target":"blank",…..
Fotópályázat! A Fincsi-nap szervezői - 2010. júl. 3. Pástgödör - fotópályázatot hirdetnek. Témája: Cserépfalu - emberek, tájak, események, életképek A fotókból kiállítás nyílik a Művelődési Házban, mely egész nyáron megtekinthető lesz. A legjobb képek…..
Majális – 2010.05.01 Indulás 10 órakor a malomtól, felvonulás a Pástgödörbe /gyalogosan, kerékpárral, motorral, lovaskocsival, egyéb járművekkel/ Gyerekeknek:  májusfa díszítés bicikli /jármű/ szépségverseny  kötélhúzás, zsákbanfutás…..
Cserépiek újságja 2010 évi első szám, ötödik oldalán a helyi választási iroda hivatalos tájékoztatója olvasható. Másodközlés: Választási tudnivalók A 2010. évi Országgyűlési képviselő-választás április 11-én, illetve a második forduló április 25-én kerül…..
Szezonnyitó bajnoki labdarúgó mérkőzésen: Mezőnagymihály-Cserépfalu: 2-2 góllövők: Kiss Zoltán (tizenegyesből) és Vitányi Márk Értékelés holnap a Főedzőtől.Update Főedző: Nagy derbi volt Nagymihályon. Az ellenfél nagyon jó erőből álló csapat, négy új…..
Március 13-án délután az Általános Iskolában került megrendezésre a "Földijeink az égen 2. " repülős rendezvény. A cserépfalui, bükkzsérci, cserépváraljai, bogácsi illetve kácsi származású aktív és nyugdíjas pilóták mellett a MH. Összhaderőnemi…..
A tegnap felkészülési mérkőzésen Tardon mindkét csapatunk győzött! Ifi: Tard-Cserépfalu: 0-7 Felnőtt: Tard-Cserépfalu 1-2..
Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 162. évfordulójára megrendezett ünnepségre március 14-én délelőtt a helyi Művelődési Házban került sor. Az általános iskolások és táncosok, valamint a Barabás-Varga házaspár rövid műsora után Tállai András országgyűlési…..
Felkészülési mérkőzés a mezőkövesdi új műfüves pályán: (vasárnap) Cserépfalu-Bükkzsérc: 2 - 2 góllövők: Balogh Krisztián, Boldizsár tamás..
Tegnap megjelent a Bükkalja újság: Klikkre nagyobb lesz a kis iskola! ..
A mai napon Noszvajon megrendezett "Balázs -napi Focitornán" Cserépfalu csapata a II. helyezést szerezte meg.Meccsek, eredmények:Cserépfalu-Noszvaj II. : 3-2 góllövők: Hangácsi (2) Molnár Cserépfalu-Bogács : 1-1…..
Tegnap ötödik alkalommal került megrendezésre Tardon a Hurka és szalonnakészítő fesztivál. Településünket az Ínyencklub tagjai képviselték Virág András, Kósik László, Kósik István és Fila József személyében. A csapathoz később csatlakozott Virág Bandiné Zsuzsi is. 41…..
Január utolsó napján is kaptunk csapadékot, fotók és videó a Bem Széchenyi utcából. Nyári gumisok leálltak: (itt egy kép jönne de a bloghu nem engedi) Bal 180 fokos svenk az utcából:  ..
Borosi elsőselejtező, Mezőkövesd Labdarúgócsapatunk a délelőtt folyamán mindkét csoportmeccsüket megnyerte, így bejutottak a délutáni középdöntőbe, ahol 6 csapattal mérkőznek a továbbjutásért. Eredmények: Cserépfalu-Mezőkeresztes : 4-1 góllövők: Balogh krisztián (2)…..
Szakad a hó lefeléTovább is van havas kép!..
Élőben a faluból: INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/cserepfalu/forraltborozas_szilveszterkor/feed", "width":"550", "height":"215", "orientation":"horizontal", "size":"s", "bgcolor":"#FFFFFF", "textcolor":"#FFFFFF", "random":true, "number":"3", "target":"blank",…..
Tegnap délután - valószínűleg petárdától - kigyulladt a Mária fa. Az önkományzat munkásai megfeszített erővel a tüzet eloltották...  Még egy katt is ég..
Már öt kép nézhető a havas Cserépfalu albumban.  Havas Cserépfalu képeket a cserepfalu.9002@indafoto.hu címre várjuk. Tőled! Update 12.20: Már nyolc kép kattintható! ..
Vannak felfoghatatlan dolgok. Az ember hall egy hírt és visszakérdez: Micsoda? Ez nem lehet igaz! Ilyen nincs! És mégis. Van. Megtörténik aminek nem szabadna megtörténnie, mert nem racionális, ép ésszel szinte fel sem fogható. Szívós Jancsi halott. Váratlanul, értelmetlenül…..