Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Közöd?????

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kérdés kapcán az országos médiát bejárt tudósítások és politikai nyilatkozatok alapján vélhetően nagyon sokan azt várják, hogy a cigány asszonyok és gyermekek táboroztatásáról vagy kimenekítéséről, esetleg a Véderő elleni rendőrségi fellépésről fogok…..
Egymilliós bírságot kaptak, amiért Vásárhelyi Mária előadását egy dominaként fellépő személy szexuális szolgáltatásához hasonlították. Van, akinek addig fontos csak a szólásszabadság, amíg nem róla szólnak szabadon. A Fővárosi Bíróság a minap Vásárhelyi…..
A drámai szoci-szoborrá dermedt lány kezéből ellopták a kaszát. ..
Az építőipari szakmunkásokra általában nem az intelligens és a művelt jelzőket aggatják, de ő az.Képek a héten innétSziasztok! Nem egy eget rengető sztori, de azért leírom I-vel pár éve ismerkedtem meg. Már sokat hallottam róla másoktól, de személyesen még sose…..
A hétvégén egymásba érnek a kormányellenes megmozdulások. Én ma úgy gondoltam, a Hősök terén vidám mozdulj-t játszó rendvédelmiseket lesz érdemes megnézni közelről. A térre kiérve nem csalódtam, illetve mégis, de pozitívan. A vártnál is több ember, és ennél is több…..
A hazai könyvpiac elindult azon az úton, amelyen a hazai zenei piac már megbukott. Az elektronikus könyvolvasó eszközök robbanásszerű terjedése ugyanazt a hatást fogja kiváltani, mint az mp3 játszók elterjedése váltott ki. Ha van egy eszközöm, arra kell a tartalom. Akkor is kell,…..
Egy újabb felvidéki lány következik, aki ugyan eddig csak egy mozifilmben szerepelt, de ott meztelenül is, így érdemes a bemutatásra. A film, amelynek Rókácskák lenne a legideálisabb magyar fordítása, mégis Rókák néven találunk róla magyarul információkat. A történet,…..
 Nehezen hiszem, hogy Európa bármelyik országában előfordulhatna, hogy egy állítólag élvonalbeli történész, az alkotmányhoz készülőben lévő preambulumhoz hozzászólva, kijelentse: Hazája, nemzete, országa, népe bűnös és felelős mindabban és mindenben, amit bárki,…..
Közöd????? 2011.04.15 19:25:55
@ftxpmj: bizony nem német nyomásra, ugyanis a németek kifejezetten ellenezték, de mi rájukakaszkodtunk nehogy lemaradjunk a nyalásban és a románok szlovákok megelőzzenek. ócska piti kis nyaloncnép a magyar hiába próbál szépíteni...
Közöd????? 2011.04.15 19:38:23
@ftxpmj: hisztizz csak rabszolga, ezzel a mentalitással csak szolga lehetsz saját hazádban.
Amikor 2500 fontot kell egy hónap alatt visszafizetned az iskoládnak, akkor nem ritkán hangzik el a „nincs más hátra, vetkőzni kell!” mondat, amin jót mulatunk, majd mindenki megy tovább a dolgára. Aztán amikor már csak 2 heted maradt és az irodából folyamatosan…..
Geekblog Ölésre ítélve 2011.04.12 13:00:00
A civilizáció rétegei leválaszthatatlannak tűnnek rólad, amíg életed normális mederben folyik. De kerülj váratlanul extrém helyzetbe, ahol a puszta túlélésért kell harcolnod, és ezek a rétegek úgy hámlanak le rólad, mint a Napon megégetett bőr – csak sokkal gyorsabban.…..
Közöd????? 2011.04.12 19:16:29
@Rusznyák Csaba: hát igen a leftist liberal nyugat kedvence, tetőtől talpig ártalan terrorista:-)
Tisztelt Munkahelyi Terror!   Egy szomorú és számomra igen kellemetlen incidensről szeretnék beszámolni önöknek. Egy nagy multi cég telephelyén dolgoztam az elmúlt két hónapban. Minden rendben volt, nem lehetett panasz a munkámra, kérés nélkül is mindent megcsináltam. Sajnos…..
Az egykor polgári konzervatív lap, zsidózik, pedofillozza politikai ellenfeleit, és pszichiáterhez küldené a neki nem tetsző politikusokat a Facebookon. ..
Subba FUCKNO: AZTAROHADTÉLET 2011.04.05 15:55:00
JÓ JÉZUS EZ A VIDEÓ A LEGDURVÁBB IDÉN! Az autót vezető vérbeli marketinges hölgy azért kezdte el rögzíteni a számunkra unalmasnak tűnő helyzetet, mert a két előtte haladó jármű úgy szopatta egymást az előzésben, hogy az ő haladását…..
Közöd????? 2011.04.05 17:11:30
@spontan: hát ha én vagyok a vétkes nem mutatom be a kamera felvételét:-)
Orbán Viktor nem cserélni le azokat az embereit, akiket ellenfelei folyamatosan támadnak. A támadások erősítik Lázár pozícióját a miniszterelnöknél, viszont nagyon is ártanak a Fidesznek. (Fotó: Schmidt Andrea/delmagyar.hu) Lázár János egyre nyilvánvalóbban politikai teher…..
Azt hiszem, egy darabig elment a kedvem a masszázstól... 10 éve vagyok gyógymasszőr, de még sosem találkoztam ilyen esettel Angolul beszélő pasi bejelentkezett hozzám masszázsra, el is jött fél órával korábban, mint kellett volna, de sebaj, megoldottam... Mondtam neki, vetkőzzön…..
Közöd????? 2011.04.01 16:12:23
@penelope garcia: ez tetszik, igazi mocskos kis kurva vagy igaz?
Bojana Novakovic - Skinning by papuraverdeAz SS-nyaktetkós, kis neonáci tinilányt alakító Bojana Novakovićtól a horogkeresztes zászló alatti szenvedélyes hempergés receptjéért még a legalább féltucatszor bizonyítottan kopulált, hat gyermekes Magda Goebbels is sírva könyörögne.…..
Közöd????? 2011.04.01 16:09:10
@Rüheskandúr: "valójában NÁCI az csakis német lehet."

valóban, a legautentikusabb forrás maga Hitler mondta ezt, mikor megkérdezte egy alvezére érdemes-e a többi nemzetet is nácivá tenniük, határozott nem et mondott. El is mondta miért, de azt most ide nem írom le.
Több orvosi szaktanulmány állítja, hogy a szenvedélyes kerékpározás hosszú távon rossz hatással lehet a férfiak szexuális teljesítményére, és akár terméketlenséghez is vezethet. Egy spanyolországi vizsgálat szerint a triatlonisták között azoknak volt a legrosszabb a spermium…..
Az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőtől megint a kerékpárosokra fókuszál. A húsvéti időszakot is magábafoglaló fokozott közúti ellenőrzéssorozatban nagy szerephez jutnak majd a szondák.Az országos akció bejelentésénél Óberling József, az ORFK közlekedésrendészeti…..
Retro naptárlányok Áfész-book 2011.03.28 09:23:00
Léha tekintetű amazon 1984-ből...
Közöd????? 2011.03.28 20:46:26
Erika Simone egy 25 éves francia származású fotós, aki New York különböző forgalmas részein megszabadult a ruháitól és egy meztelen portré sorozatot készített magáról. Erika Chanel táskában és Christian Louboutins cipőben pózolva az Április 14.-től látható kiállításán…..
Meghatározták, mi a közszolgálat?– A közszolgálatot eddig senki nem tudta definiálni, de ha elém tesznek egy riportot, cikket vagy hírt, pontosan meg tudom mondani, hogy közszolgálati tartalmú-e vagy sem.Nyilatkozta még tavaly decemberben Belénessy Csaba a 168 órának. Na, úgy…..
Appleblog Letölthető az iOS 4.3.1 2011.03.26 07:13:00
Tegnap, egy hosszú nap éjszakáján töltöttem le az iOS 4.3.1-at, sokan már az iPad 2-jükre, én még csak úgy. Hivatalosan nem javítja a hivatalosan be nem ismert akkufogyási mizériát, akik tapasztaltak csökkenő üzemidőt (én nem), azok írják meg, éreznek-e mégis…..