Regisztráció Blogot indítok
Adatok
prom

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A konyha és a fürdő megtervezése, kialakítása az egyik legösszetettebb lakberendezési feladat. Ahhoz, hogy igényeinknek megfelelő, jól használható otthonunk legyen, már az elején nagyon tudatosan végig kell gondolnunk, mit is szeretnénk. Kezdve a jelentéktelennek tűnő apróságoktól, hogy pl. jobb…..
Ültem a 39-es boxban a feleslegesen kicígölt gumirakásomon, sajgó tagokkal, hullafáradtan, mocskosabban, mint a kamaszkori fantáziám. A szememet csípte a verejtékkel belemosott naptej. Az elmúlt négy napban összesen tíz órát, ha aludtam. Ültem a gumikon, és néztem a Hangyász…..
prom 2013.07.30 19:08:44
Az újévi poszt végén ott váltunk el egymástól, hogy a sikeres futóműállítás után a Hangyász egy kurva hangos, kissé ideges és darabos, de alapvetően vezethető, menetbiztos autónak bizonyult. Aztán jött a csend. Én tüdőbajos lettem átmenetileg, aztán magamra borítottam…..
prom 2013.01.30 10:54:49
@Nínó Karotta:
Egyszer kellett ilyet csinálni, akkor körbejártam a témát... bár ha az esztétika annyira nem szempont, akkor simán a kulissza áthelyezésével, és egy hajlított tolórúddal is megoldható a probléma 8)

A mechanikus szekvenciális váltókar szenzációs, mondjuk érdekes lehet vele, egy visszaváltás 5-ből 2-be...
prom 2013.01.30 11:02:42
@prom: illetve az jutott még eszembe, hogy ennél a szekvenciális váltókaros megoldásnál ugyanúgy kell kuplungolgatni a váltásokhoz?
Boldog új évet, pupákok! A Karotta-háztartás halmazati influenzafertőzéstől szenved, így sajnos a szokásos szószátyárságra nem számíthattok, mert nem nagyon látok a láztól. Viszont nagyszerű örömhíreim vannak. Egyrészt elkészült a Hangyász futóműállítás utáni…..
„Nyári munka ’91 külföld”. Ha jól emlékszem, ez volt a címe annak a kiadványnak, ami a nagy lehetőségeket rejtette. Két évvel a rendszerváltás után, betöltött 18 évvel, frissen letett érettségi vizsgával, kész felvételivel a műszaki egyetemre, és még az…..
Egy február közepi estén, kicsit hosszúra nyúlt bentlét után elindultam haza a szerkesztőségből. Hullafáradt voltam, maradt még otthonra is meló, vágytam valami jó hírre. Felhívtam hát Csabit, aki a Ponton-Mercimet alakítja már szeptember óta – hátha van valami…..