Regisztráció Blogot indítok
Adatok
malkavita

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha esetleg valaki magára ismerne a történetben, az szívás.A kép innenSziasztok.Ez az egész történet kicsit bonyolult, de ki szereti az egyszerű dolgokat?  Az egész dolog 2006 decemberében kezdődött, amikor én még ártatlan kislány voltam, és 1 éve volt barátom, akitől…..
w Ölni és élni hagyni 2009.09.04 11:40:00
Hazánk erdői vadban viszonylag gazdagnak számítanak, bár olyan nagy böszme állat, mint a medve vagy az orrszarvú nem él meg itt, de nem is baj, senkinek se hiányzik, hogy a medvebűnözéssel újabb munícióhoz jusson a fasizmus. Van elég őz, szarvas, vaddisznó és nyúl. A probléma…..
A harc valamelyest emlékeztet VIII. Henriknek a pápával folytatott házasság-legitimációs vitájára. Henrik azzal, hogy a feje tetejére állította a házasság akkor bevett intézményét, szakítva az Egyházzal, pontosan azt a legitimációt nem tudta soha kivívni Boleyn Annának, amit…..
Nem csak Budapest, vidéken, Székesfehérváron is zajlik az élet. Olvasónk bérletét egy székesfehérvári buszon elvette az ellenőr, mert nem volt hozzá fényképes igazolványa. (Bár az ellenőr semmilyen papírt nem adott a bérlet elkobzásáról, tehát mondhatnánk azt is, hogy…..
Rájöttem! Hazakísérés 2009.06.22 12:29:00
Korábban a randevúk egyik fénypontja volt az úgynevezett hazakísérés. Ilyenkor a fiúk a találkozó vagy a buli végeztével hazakisérték a lányokat, akik nem egyszer csókkal jutalmazták a gáláns lovagokat  illetve meghitt kettesben  sokkal könnyebb volt a fiúknak is…..
Utánajártunk. Nem állíthatjuk, hogy Jimi Hendrix valójában magyar volt, de ténylegesen sok jel utal magyarságára. Természetesen a napokban közölt levelekben rengeteg a merész elképzelés, de vannak határozottan bizonyítható tételek is. Ilyen például a rovásírásos váza, az…..
malkavita 2009.06.17 21:27:06
  Ezek a fiúk valóban a Fidesz köpenyéből bújtak elő. Kétségtelen. Igaz, korántsem abban az értelemben, amelyben Lendvai Ildikó használná ezt a mondatot. Itt ugyanis nem arról van szó, vagy legalábbis teljességgel mellékes, hogy a Fidesz a kezdetek kezdetén támogatta-e…..
malkavita 2009.06.12 07:46:09
Ilyen, amikor egy diktatúra illedelmes lesz, és ahelyett, hogy tankokkal csinálna rendet, kiküldik az állami balettintézet tánckarát néhány leárazáson vett kockás esernyővel. A világpolitika fősodra, Peking a Tienanmen-téri lázadás huszadik évfordulója alkalmából be akarja…..
Amikor megláttam Budai Bernadett rosszullétének hírét az Index címlapján, rögtön kattintottam, mert kíváncsi voltam, hogy feltettek-e valamilyen videót vagy fényképet. Na nem azért, mert annyira meg akartam nézni, hanem mert nagyon érdekelt, hogy hogyan kezelik a…..
Nagy ötlet volt beküldeni a műdzsungelbe Fekete Pákót. Mondjuk nem is volt más kéznél, Benkő Dánielt már nem lehetett, ő már lengette eleget a brét ebben a műsorban, Kiszel Tünde nem vállalná, Anettka meg már nem a régi, úgyhogy maradt Pákó. Egész héten ígérték…..
Az alábbi történetet Timi küldte be:Történt egyszer, hogy hihetetlen módon úgy jött ki a lépés, hogy hitelfelvételre szánjuk el magunkat.  Na nem felelőtlen módon, hanem meglévő felelőtlen bankszámlahitelünket és hitelkártyánkat kívántuk kiváltani egy személyi…..
Hova jut ez a világ, teljességgel érthetetlen. Az imént emlegetett Schwarzenegger tartományában, azon belül Los Angelesben ilyen automatákat állítanak fel az éjjelnappali marihuánaellátás biztosítására. Mivel azért Amerikában járunk, nem lesz teljes a káosz. Csak regisztrált,…..
malkavita 2008.01.27 06:05:00
szingularitás: Ne haragudj, de édesanyád hogy van? Régen találkoztam vele. Kábaítószeres állat, tetű? Van egy rossz hírem, szinguláris barátom, minden ember állat. Aki az összes (könnyű) kábítószerest állatnak nevezi, akkor még az állatokon belül sem foglal el előkelő helyet (adjuk meg nekik mondjuk a patkány vagy csótány címet (ne háborodj fel, nem olyan buták ők, nagyon is ravasz, ügyes, szívós fajta)), de ne szívd mellre. Na hogy vigyek egy kis értelmet is hozzászólásomba, szóval szüntessük be az okokat, hogy az (egyes) emberek ne szedjenek legális drogokat. Oké, hajrá, én is ennek a híve vagyok (híve, és nem racionálisan benne gondolkodó). Hogyan kezedenéd? Hogyan folytatnád állami szinten? De most ne vmi fasiszta Eu ellenes baromságot hozzál elő, hanem vmi használhatót! Vmi világban elfogadott, nem náci módszerre vagyok kiváncsi. Szóval a buzi téma is előkerült. Nyilván nem használnak gumit és szándékosan fertőzik meg egymást a HIV-vírussal (persze heterók esetében elő sem fordulhat), és persze ők direkt buzik, nem úgy születtek, hanem láttak egy mónikashowt és úgy döntötték kipróbálják, igaz? Igaz-e, szingularitás barátom? Mindenről ők tehetnek, az ő felelősségük, ők döntöttek úgy hogy p*na helyett f*szt szívnak, mert a média azt mondta, hogy az buli, igaz? Igaz? Dehogynem, igazad van. Az önhibájukon kívül megbetegedettek egy szép napon úgy döntöttek, hogy velük pedig jól bánik az élet vagy ha nem is, de ők nagyon finnyások ugye, ezért önmaguk hibájából betegek lesznek. Mint a kávé, cigi, alkohol, altató függők, igaz-e? Hagyjuk őket megdögleni, igaz? Egyszerű a világ, igaz-e szingularitás barátom. Rémegyszerű. Annak kell lennie, ha te is megérted. Maradnak majd a nácik, és ők majd rendet tesznek, de már nem is kell rendet tenniük, a rosszakarókat már táborokba is zárták, nem? Pont a te fajtád beszél a papok szexuális abberációiról? Ki a konzervatív, ha nem te, szingularitás barátom. Védd a fajtádat! Szóval a kábszeresek erőszakolják a nőket, mit nőket, az ma már nem szitok, kisfiúkat, nem igaz, szingularitás barátom? Valaki vagy jó vagy rossz, igaz? Fekete vagy fehér? Te láttál már más színt az utcán? Biztos? Nézd meg jobban. Még mindig nem? Na még közelebbről nézd! Gondolkodj el nyugodtan, van időd. Igaz-e ugye? Csak a Szith-lovagok beszélnek szélsőségekben, ismerős egy filmből? Nem hinném, az bonyolult film volt. Szadeszes buziköcsög? Nem mondom, az SZDSZ nem képviseli hitelesen hazánkban a liberalizmust, főként a megbízható pértot nem, de azé szadeszes buziköcsög? Nem vagy te véletlenül Viktoriánus konzervált lószardarab? Szóval ha a gyereked rágyújt egy füves cigire, biztos hogy nem ő a felelős? Biztos hogy a tábor szervezője, de legutoljára te, igaz-e? A te gyerekeid sose csinálnak ilyet, ugye? Na most ez akár igaz is lehet és még gond sincs Vele, de mi van, ha megiszik egy sört, aztán megkínálják vele? Besorolod a csótányok alá? Lágerbe vele?
Briguszka: Vannak dohányzó, kábszerező gyerekek, gyeremkprostitúció? Mi a megoldás? Sortűz a gyerekekre, vagy kitaláljunk vmi megelőző módszert? Halljuk az ötleteket, komolyan!
schokobanane: Egészségedre pajtás! Csak vigyázz, le ne lőjjön a szingularitás gárda.
ingyen szex videók, ingyen pornó videók: Szar suliba jártál, ha nem volt ott két-három hivatásos díler, és kurvabeszerző, minden szünetben az udvaron, nem is volt az igazi iskola.
Briguszka, meg más konzervek: hogy örüljetek: igaz h okoz függőséget, még fizikait is, de ez a legkisebb. Az igazi gáz a pszichikai függőség, igen is van, nem is kicsi. Valójában ez tényleg nagy gond, de nem mindegy miféle "megoldásokat" javasoltok. Az ember k*rva messze van a tökéletestől. Ha rossz, szomorú tapasztalat éri vagy egyszerűen nem tudja feldolgozni a stresszt normálisan (szerintem ritka az ilyen, de szeretbém hinni, hogy nem), akkor vmivel oldani szertné a feszültségét. Ezt többféle úton el lehet érni. Szex, szerelem, sport, (veszekedés, vicces verekedés), zene mittomén. De a leghatásosabbak a legális ill. illegális drogok. Most nem azt mondom, h ez a legjobb megoldás, de a leghatékonyabb rövid távon. Hosszú távon valóban rombolja az agyat, örüljetek, de (biztos nem hiszitek el, de ki nem sz*rja le), egy joint nem jobban mint egy-két üveg sör vagy két cigi. És igen még abban is igazatok van (örömujjongás a háttérben), hogy ez a társadalomra is káros, mivel ahelyett hogy (többet) dolgozna és adózna a saját szórakozására gondol a kis buzi. De tudod ez legtöbbünknek (nekem szerencsére egyre kevésbé) sz*r az élet, de nagy kanállal kell enni, tehát szeretnénk lazítani egy kicsit. hogy tegyük? Adjál tanácsot! Ne, ne ilyen hülyeséget, amit most hirtelen írni akartál, HASZNÁLHATÓT! De mi van a szerencsejátékosokkal és az alkoholistákkal (most a kávét, cigit, nyugtatót hagyjuk, hisz vkinek kell maradni az országban, nem? NEM?)? Belőni őket a Dunába? Egyébként én is ellenzem az itthoni drogliberalizációt. Amíg a liberális szó szitokszó (még min. 15-20 év), addig ez a nép nem érett meg erre.
Kisangyal: Te honnan tudod ilyen jól a hazai termékek THC tartalmát? Akkor mér olyan szar (kis THC tartalmú) majd az összes hazai? Te aztán igazán emberséges drogosokkal beszéltél. Szétvernék a klónjukat, igya szarrá magát, csak ne drogozzzon. Ez is szélsőséges gondolkodás, rühellem a szélsőségeseket, kissé buták. De volt jó ötleted is, a felvilágosítás és hatékony megelőzés tényleg fontos, de még annál is sokkal fontosabb mint te hiszed. Szóval bármily meglepő is részben igazatok van. A rendszreres drogfogyasztás (kezdjük mondjuk az alkoholnál, ja az legális, miért? tessék, miért? nem hallom) alapvetően nem jó dolog: roncsolja a testet és főleg a lelket (szellemet), ez tiszta sor. Én a megoldásotokra vagyok kiváncsi? Vmi Eukompatibilisre. Tudjátok, tagok vagyunk. Tudjátok, nem? Illik most már viselkedni. Nem tiltani kell minden áron (a kemény drogok mondjuk más tészta) mint az inkvizítorok a tudományt, hanem felvilágosítani az embereket, hogy ez nem játék. Az elején még nem látod a negatív oldalát, az később jön, amikor már általában késő. Meg kell előzni a bajt, vmi globális, sokkoló (példuául szerintem kevés alkalmi vagy jövendőbeli rendszeres fogyasztó tudja, hogy SOHA TÖBBÉ NEM lehet leszokni róla teljesen. Abbahagyni lehet, de hogy ne jusson minden nap az eszedbe, az már nem megy. Ha ezt tudatosítanánk bennük, hogy a bélyeg ÖRÖKRE beléjük lesz égetve (nem hinném, h mindenki elhiszi, de a remény hal meg utoljára: volt drogosokkal kell megelőző kampányt folytatni, akkor javulnának a statisztikák (nem tudják, hogy ÖRÖKRE nyomot hagy bennük a dolog, ha ezt meghalllják, nem biztos, h annyira lelkesek maradnak) megelőző projektet kéne elindítani.
hash: Ott a pont.
Az az első képen ábrázolt anyag gyönyörű, a második első pillantásra nagyon fura, de hamar meg tudnám szokni. :)
w Lesz gázáremelés 2008.01.02 13:00:00
A Modern képmesék epizódjai, és továbbtanulóknak a részletesebb anyagok megtekinthetők a sorozat honlapján.Ma este elkezdődik a Modern Képmesék, 19.25-kor megy adásba az első epizód az MTV-n. Az utolsó részeken még dolgozom, M. Tóth Géza csapata pedig a középsőket rajzolja,…..
A Homár már hallott olyanról, amikor a rendőrség egy néhány hónappal korábban befizetett bírságot próbált börtönnel fenyegtve újra behajtani (fogalmuk sincs, mi van), de ez azért viccesebb. Helgához ugyanis reggel 5-kor csengetett be két kolléga, hogy akkor most mehet letölteni…..
w A tök napja 2007.11.07 07:45:00
Vettem tököt, lámpást faragandó. Nekem töklámpást adott kezembe az Úr. Jó kis jack-o-lantern lett belőle. Babának tetszik, kurjongat neki. Nekem is tetszik, jól néz ki. Csudaszépen narancssárga a tök belseje. Még a Fidesz-narancsnál is szebb. KDNP-logónak pont jó volna. A…..
Egy brutális reklám anélkül is a fotelbe szegezi az embert, hogy mindent meg kellene mutatnia. Emma Thompson kettéhasadt szexrabszolga karaktere még így is plasztikusabb, mint ami feltétlenül szükséges lenne, de a drámai hatást végig kitartják. A 21. századi emberkereskedelem ellen…..
Szóval az van, hogy nem csak a sors keze szokta verni (vagy áldani) ezt népet, hanem a Parlamentben ülő ún. politikai elit ostobasága is (ha valaki esetleg tudna egy olyan esetet, amikor áldás érkezett az Országgyűlésből, az jelezze legyenszíves, mert én nem emlékszem, de nekem ugyi…..
Subba Ölel a faszex mágusa 2007.10.30 07:08:00
A kommentek közül mazsoláztuk ki ezt az említésre érdemes oldalt, ami a népi naív fafaragás és a bátor érdi comingout izgalmas ötvözete. Nem is nagyon ragoznánk tovább, a szöveg és a kép - no meg maga az oldal - magáért beszél. Üdvözöllek kedves barátom, ki idevetõdtél…..
w Képrejtvény 2007.10.30 13:30:00
Amíg pihen a maci. Tender lezárva: kardnyúl barlangjában...
Nagy napra virradtunk, megint velünk foglalkozik a nagyvilág. A Bors napilap duplaoldalas cikket szentel blogunk nyomán a szakítás témájának, és képzeljétek, még az url is benne van. Lássunk, mit tudtunk meg a szakításról a cikk elolvasása után. (Az online változat itt.)A…..
w Szofi a vérzivatarban 2007.10.08 08:00:00
Nyilasok 1956-ban? Bizony, volt olyan is. De nemcsak olyan...
malkavita 2007.10.09 02:47:24