Regisztráció Blogot indítok
Adatok
budapest23

5 bejegyzést írt és 291 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hagyományainkhoz híven idén is olvashattok tőlünk egy végső összefoglalót, azaz így láttuk mi a Hogy volt Online magazin súlyos grafomániában és beteges közléskényszerben szenvedő önkéntesei a Való Világ Pávered báj Brigbráder tizedik, dzsudi dzsubileumi évadát. ..
budapest23 2021.03.03 21:59:06
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak így a VV után, van egy kis újabb rágcsálnivaló az agynak, bármennyire is furcsa kifejezés ez. Jöjjünk, lássunk, bukjunk együtt Danival, VV11Proli úrral, a magyar rap egyetlen olyan jövőbeli sztárjával, aki két sort sem képes megjegyezni, a…..
budapest23 2021.03.02 22:48:14
@TheLynx70: Joe Bonamassa: Reconsider Baby
És a hangja is, vazeg... :)
budapest23 2021.03.02 22:50:59
@budapest23: Bocs, lefelejtödött a lustáknak:
www.youtube.com/watch?v=svHUgfx3TdE
budapest23 2021.03.03 02:31:08
@TheLynx70: Nemtom, sztem jobb a Bonamassa, és jobban is tetszik, dehát ízlések... ;)
Nekem pl. a Little Wing is jobban melenget Stingtöl mint szülöapjától, Hendrixtöl, nyilván az se mindegy, ki hogyan (mikor) szocializálódott.

Btw én sem veszekedésiböl mondom, söt ;)
A jeles alkalomra Péter és Anikó is szabaddá tette magát, így együtt vezetik a finálét, szép lezárást adva azok számára, akik szeretik elemezgetni a két műsorvezető közötti különbségeket, míg VV Puskás Bemindenezett Péter úgy döntött, hogy a mai adásba tényleg mindent belead, és dupla adag mindennel…..
Azt hittem újabb hosszú párbajos adásról tudósítok majd de úgy látszik már a szerkesztők is nyíltan vállalják, hogy így a véghajrában még annyira sem foglalják le az ápoltakat, mint az elmúlt bő száz napban, így csak tippelni tudunk, hogy a villalakók csütörtöki napja masszív seggvakarással telt.…..
budapest23 2021.02.28 01:47:46
Helló és halló minden kedves és kevésbe kedves olvasónak, itt van a tavasz a nyakunkon, süt a nap, 20 fok van, lassan véget ér ez a csodálatos évad, gondolom Ti is mindannyian tudjátok mi lesz ebből márciusban? Hó. Szóval lesz még ebből rábaszás, most viszont annyi dolgunk van, hogy nem is látom a…..
Ancsa köszönt mindenkit a mai (tegnapi) összefoglaló elején széles kézmozdulatokkal és még szélesebb jókedvvel és gyorsan elhadarja, hogy csütörtökön párbaj, pénteken párbaj, szombaton pedig Lö Finálö, szóval ebből a kis stúdióból utoljára jelentkezik be, mert mostantól igazán felpörögnek az…..
budapest23 2021.02.25 21:00:50
@budapest23: Még annyit tennék hozzá (amit a blogmotor sajna nem enged), hogy ezzel TERMÉSZETESEN nem azt akarom mondani, hogy sajthülyének kell lenni ahhoz, hogy érzö, kedves lény lehess, vagy a fordítottja, hogy minden zseni egy született köbunkó :)

De ha van egy olyan állítás, hogy minél nagyobb az EQ, annál nagyobb az IQ (ami szerintem ugye nem így van), akkor ennek következménye lenne, hogy a szignifikánsan okos emberek kivételesen empatikusak és kedvesek.

Amúgy meg ez tényleg csak elméleti szinten érdekes, mert nemhiába határozták meg a normát 100as IQnál, és erre nem mondják azt, hogy sajthülye. Miközben az IQ-teszteket is lehet persze szídni (föképp a himihumi verziót amit itt elöadtak a villában, hah), hiszen egyáltalán nem mindegy, milyen bölcsis, ovis és iskolarendszerben nö fel egy gyerek a világon (és ez messzire vezetne, de pl. a világszerte lesajnált/lehülyézett rétegek/szubkultúrák háttérproblematikájáról is sokat elmond, lsd. pl fekete egyenjogúság vagy cigánysors vagy Neukölln)...

Hogy valami egyszerüt és szépet is mondjak illusztrálásul a végére: Szerintem az itt kommentelük legnagyobb többség lazán 120 felett lebeg IQ-ban, és ha a hsz-ek túlnyomó részét figyelem, az érzelmi intelligenciájuk és jóval túlmutat a nagyátlagon.
Az előző adás kínzóan égető kérdést hagyott megválaszolatlanul, ami miatt nézők milliói forgolódtak álmatlanul egy éjszakán keresztül, s nem találták helyüket egészen a 102. adás kezdetéig: mi történt Aprajafalván??? Törp papa miért gerjedt éktelen haragra, mit csinálhatott Indián-Táncos Törp? Nos,…..
budapest23 2021.02.25 13:44:59
@MissRöfi:
"...mindig lapított mint a szár,de lehet nektek ez kell..."
"...mertanyunak hitele van,ez jól fog a hülye magyaroknak akinek 75% hitele van,bravó nektek, Robi ezt jól megmondta,sajnáljátok!"

Ez egy kifejezetten lenézö és lekezelö beszédstílus. Nekünk a) a szar kell, b) hülye magyarok (te btw akkor mi vagy?) akiknek c) 75%ának hitele van (so what? létezik normális/hasznos hitel is), valamint d) bravó nekünk.

Ne csodálkozz, ha normális, intelligens embereknek verbálisan így nekifeszülsz, odavész egy ismeretlenül megelölegezett szimpátia vagy értelmezési jóakarat... ;)

(bocs a terjedelemért. falun erre a lényegretörö, realitások között lavírozó jóemberek azt mondanák csak: vegyél vissza.)
budapest23 2021.02.25 13:46:38
Helló-halló elektrokalandorok, ahogy Dévényi Tibi bácsi mondta, nem tudom miért jár ma ez a fejemben, de ez lesz a beköszönés. Közkívánatra újra dolgozom nektek és meghogyvoltozom ezúttal egyedül Virágot a JLB-ben. Silvermansarah egyéb elfoglaltságai miatt nem tudott most ebben részt venni, emiatt…..
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, neveket most nem sorolnák, mert így is elég nagy szenvedés lesz a tegnapi adásról írni bármit is. Az egészségem helyreállt, ezt így kérdés nélkül is közlöm, mert tisztában vagyok vele, hogy ez mekkora tömegeket foglalkoztat, mint a párbaj…..
budapest23 2021.02.23 08:00:23
@PYT #TeamBÁLA: nem ismerem a részleteket mert nem néztem az adást, de az ausztrál Big Brother verzióban volt most egy olyan legutóbb, hogy két kieső játékost elválasztottak egy külön szobában, aztán 2 nap után egyikőjük választhatott egy nominális összeget, a másik meg visszamehetett a villába meglepiként...
Merci és Mó saját kútfőből, teljesen önszántukból olyan feladattal áll elő, mely sokkal érdekesebb, mint eddig bármi, amit a villában csináltak 3 hónap alatt, azaz szerepet cserélnek. Mó konstans nyávogással ugrálja körbe Mercikét, aki mentális egyszerűségéből eredő minden elemi ösztönét legyőzve…..
Gyásszal indítunk, pontosabban a top 6 buli indul azzal, mert én speciel egy erős kávéval és két szál jóféle cigarettával rúgtam be az ajtót ma reggel is. A falra felkerül Merci színes fotója a top 6 játékos közé, míg a Virágról készült fekete fehér kópiát az alsó, vagyis a már kiesett játékosok…..
budapest23 2021.02.17 09:55:53
@Nets: pár héttel ezelőtt már felajánlottam ötletként, hogy a nyereményt szét kéne osztani az itt kommentelök és hogyvoltozók között... nem volt sajna túl nagy rezonanciája sem az itteniek, és pláne nem az RTL soraiban. :D
budapest23 2021.02.17 10:06:59
@Krétagarbó: a gond pont az, hogy az izgalom nemcsak a párbajok alatt, hanem konkrétan az egész müsor folyamat során elmaradt! ez pedig egy alapvetöen szórakoztató müsornak szánt bizbasz esetében a lehetö legnagyobb szegénységi bizonyítvány. remélem, ennek megfelelöen anyagi bukta is lesz a csatorna számára és leállnak a bigbráner baromkodással. hacsak nem adaptálnak valamit a külföldi verziókból, amelyek kb. 10 éve voltak olyan alacsony szinten mint a mostani magyar színvonal és azóta megannyi izgalmas elemmel és poénforrással bövültek (a szivatómatát pl. az ausztrálok találták ki asszem), akkor nemigen lehet az élöhalottat feltámasztani. látszik, hogy tartalmas hogyvoltokat is írni már milyen borzalmasan nehéz, ez mindent elmond a müsorról magáról. szar, és idén még szégyenletes is volt.
budapest23 2021.02.17 17:49:50
@Adamadam: szerintem azért valamelyest számít az is, hogy milyen célból történik, ami történik... egy arc felé dühböl repülö szemöldökcsipesz sztem adott esetben jó is hogy komolyabb büntetést ér, mint egy poénkodós veszekedést testkontaktussal...
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, itt az újabb párbaj, megint eggyel kevesebb ápolt lesz bent, nekem pedig most nincs annyira sok időm, úgyhogy kicsit kevesebb lesz a duma és több lesz a kép, a végeredményt úgyis tudja mindenki, az ostoba cicaharc meg szerintem nem is igazán…..
budapest23 2021.02.15 13:36:26
@silvermansarah: van ez a kellemes dialógus, hogy "én nem hiszek Istenben", mire a hívö elmosolyodik és közli, hogy az mindegy, az a lényeg, hogy Ö hisz benned... :)
budapest23 2021.02.15 13:46:28
@repuloezustmokus: hahahahaaahahahaaaaaahahaaaaaa ;D köszöm, közben felsegítettek a padlóról.
budapest23 2021.02.15 14:08:44
@repuloezustmokus: azt ha kicsit is okos és az elmúlt két-három RTLes adás-szereplése után helyböl beleírathatta a szerzödésébe mint fizetség, függetlenül attól hogy megnyeri a versenyt vagy sem a végén.

Azért röhögtem, mert még agymosottak között is beépített embernek azért gógyisan kell mozogni, különben az egész úgy hülyeség ahogy van... és hát ugye merciröl beszélünk. amúgy+ persze lehet, hogy az egész valóban úgy hülyeség ahogy van, és bálint simán csak vvbálint és nem rtlbálint.
Peti és fullos mintás inge a pénteki ügyeletes, szavazni is lehet csak még nem érthetjük mire de ki is derül rögtön: itt kérem komoly próbatétel vár a párbajozókra, el kell tölteniük kerek három(!!!) órát a többiektől elzárva a nyugiszobában, amit a szerkesztőknek van pofájuk száműzetésként…..
budapest23 2021.02.14 09:34:40
@Ármándójózsi: igen de tökmindegy, ha abból indulunk ki, hogy úgyis dani fog kiesni... ami tegnap este elött még picit kétesélyesnek is tünhetett volna akár, de a 75-25 nagyon nem jól néz ki az ö számára sem. aztán ugye ott van még az a faktor, hogy az RTL semmiképp sem hagyhatja, hogy egy ilyen karakter nyerje meg a szériát, mert az rájuk égne, úgyhogy ha biztosra akarnak menni, akkor inkább elöbb mint késöbb kéne kitolni.

mindezek miatt gondolom úgy, hogy a következö kiesö lesz... aztán a maradékból szinte tuti merci és vivi lépnek majd le, mert fiúk ellen kihívva nincs szerintem esélyük. a moh-robi-bálint trió a végén meg abszolút homály... :)
a következö két hét annyiban lesz izgalmas, hogy valószínüleg az akkori viselkedésük arányában fognak megoszlani a kiesettek rajongóinak szavazatai - aki ott emberibb tud maradni, kaphatja meg azt a megbillenéshez szükséges többséget, amit most még nem lehet látni. ilyen szempontból valóban lehet, hogy robi lesz a befutó... (miközben persze dani szavazói valszeg hármójuk közül inkább bálintra tennék a voksokat, már amennyiben akkor még egyáltalán nézik a müsort :D)
budapest23 2021.02.14 09:44:09
@budapest23: az jutott még eszembe most így hirtelen, ezeket írva, hogy basszus a demokráciának milyen jót tenne, ha a választásokat is így bonyolítanák le!!! bezárnák az idiótákat a parlamentbe, kapnak kajátpiát, aztán az ottani viselkedésük alapján egy-két hónap után döntenénk, hogy ki legyen a befutó... biztos hogy nem lenne ott az ország, ahol most!!!
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, Ármándó végre előkerült önkéntes száműzetéséből, szóval mindenki megnyugodhat, nem az Exatlonba castingolták be. És a Kék Osztriga bárba se. Ma is én vagyok és ha igazak a hírek, akkor már csak két hét van vissza az idei Ápoltak viadalából,…..
budapest23 2021.02.12 20:53:38
@Egyfejű: jó az ízlése. legközelebb dick-et tegyél elé, azt is szeretni fogja ;)
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak. Akik hozzám hasonlóan Tom Brady rajongók, azok velem együtt élik most a sporttörténelmet és gondolom hasonlóan boldogok, mint én. Ráadásul hétfőn illegálisan szaunázni is voltunk egy wellnessben, amit csak a mi kis csapatunknak nyitottak ki,…..
budapest23 2021.02.10 11:29:05
@VV Erőlegény: Amcsiban van egy olyan hogy asszem Big Brothers Champions vagy valami olyasmi - na, ott összeraktak 15(?) korábbi elsö meg második helyezettet, nah az pl. piszok érdekes volt!
budapest23 2021.02.10 12:06:00
@_Pipp: az igénytelenség szerintem a tiktok-generáció velejárója lesz...
Na jó, valljuk be ez így egy ordas nagy clickbait, nemhogy a jelen szériának, valószínűleg magának a műsornak sem létezett soha semmilyen dicsősége de ha az ápoltak kellően hatásvadász címekkel kapták a róluk szóló híreket akkor engedtessék meg ugyanez nekünk is. Ám ha már szóba került, az esetleges…..
 Folytatódik a "Mit kíván üzen a Magyar Nemzet" sorozatunk, ezúttal Bálint kap szívhezszóló bókokat és herecsavargató kritikákat. Többen úgy gondolják, hogy rettenetesen unalmas, rosszindulatú és okoskodó, egyesek még azt is sejteni vélik, hogy titkon szerelmes Virágba. Bálint cáfol, ő sosem tudott…..
budapest23 2021.02.06 17:03:07
@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester):
naakkorfejtörö: ha a születési évemhez hozzáadod éveim számát, a mostani évben landolsz (ez mondjuk viszonylag igaz mindenkire a bolygón, khmm), ha viszont kivonod belöle, a tavalyi évszázad idei évébe érkezel.
budapest23 2021.02.06 18:25:40
@hereverő heverő: ott a pont :)
(sorry a késésért, kuglófot sütöttem a gyerekeknek)
budapest23 2021.02.03 10:23:13
@Fu Szekh Li: napok óta érdektelen nézni, utsó izgalmaim egyike az volt, 10 alatti vagy feletti százalékkal hasal el renátó.
nemtom, mikor lesz megint/mégegyszer érdekes. ha a papirforma gyöz és a következö kiesök virág majd dani majd merci majd vivi lesznek, nekem szinte mindegyis, a maradékból ki viszi el a lóvét.
hv-kat persze még fogyasztok, de nézni nem nézem már.
A szemfülesebbek bizonyára észrevették, hogy ez a poszt egy teljes napot késett, a még szemfülesebbek pedig azt is, hogy valamilyen oknál fogva az összes Facebook posztunk eltűnt. Az összeesküvés-elméletek rajongóit szeretném ezúton is megnyugtatni, a két esemény között összefüggés ugyanis nincs,…..
Tídididí-dididí. A mai poszt érkezése vágányzár miatt várhatóan fél napot késik. Az esetlegesen okozott kellemetlenségekért vállalatunk semmilyen felelősséget nem vállal, szíves elnézésüket és türelmüket ezúton is köszönjük...
budapest23 2021.01.25 13:09:28
@K_Attila: Gyözikénél egyetértünk, a többinél nem.
Persze definiáld azt hogy ostobaság... A rafkós de hülye, butuska de fiatal/jóindulatú és seggfej de fifikás hova tartoznak?

Anikó szerintem meg egyébként csak teszi a hülyét (ha épp teszi?)... Hát Magyarországon nöként másképp nem tudsz érvényesülni a médiában. Érdemes például ez ügyben összevetni Vanda interjúját is az élö szereplésével...

Az én O-listám:
Gyözike, Virág, Frú, Merci, Dani, Vivi, Peti, Robi, Moh, Vanda, Bálint, Anikó
Megsértődés Merci Módra Pirított Fru Morzsákkal Díszítve  Végy egy kisebb darab Mercit és egy előző nap láb-, és kézsúlyokkal bepácolt Mót az ágyon. Ételünk akkor lesz tökéletes, ha az összetevők szigorúan baráti kapcsolatban vannak, erre a piacon érdemes rákérdezni vásárláskor. Helyezd őket az…..
budapest23 2021.01.22 22:19:37
@ppupu: Bocs a hihetelen késö reakcióért, de ha vki szeretne egy elsö körös segítséget, melyik scifi (vagy fantasy) jön be neki - és kicsit beszél angolul - akkor ezt a folyamatábrát szoktam ajánlani:
www.sfsignal.com/wp-content/uploads/2017/02/NPRFlowchart.jpg
budapest23 2021.01.22 22:27:54
@SirLemming: ? Most azt mondanám, kizárt. Esetleg próbáld kopipészttel?
Érdekesen indult ez a hét több szempontból is, emiatt csak egészen minimális mértékben húzódik feljebb a szemöldököm, amikor rájövök, hogy az RTL hivatalosan is elengedte a műsor kezét, és mostantól Péter és Ancsa kétszemélyes stábként működtetik a boltot: Ancsának már a haját sem lőtték be, és…..
budapest23 2021.01.20 18:06:40
@budapest23: "...két ollója közötti távolság akár 3,7 méter is lehet..."
húbazz :(
budapest23 2021.01.20 18:18:55
@hereverő heverő: azt írják, szerencsére békés természetü, negyvencentis szablyáit csak vész esetén mélyeszti áldozatába. Márminthogy mind a hatot... (a maradék két lábon hasonló méretü ollók gondoskodnak a feldarabolás hatékonyságáról)

És akkor mi itten csodálkozunk, hogy a japánok mindenféle godzillákat találnak ki.
Sziasztok fiúk – lányok, kicsik és nagyok, ez itt az a rész, amikor ha minden jól megy, könnyes búcsút veszünk a Mindig Is Éleslátású Gyerektől, a Csulakirálytól, a szekrénybokszolótól.. Igen, ez itt mind ugyanaz a személy, VV10Renátó. Vagy kieshet Moh is. Nem. A Sötétség -ezúttal is feketébe…..
Péternek valószínűleg időpontja lehet körmöshöz az adás utánra, mert úgy hadar, mintha nem lenne holnap, annyit azért sikerül kihámoznom, hogy Rencsi Mót hívta ki (0.01% - 99.99%), a napi szavazásban meg arról kellene döntenem, hogy kit fog jobban megviselni szerelmének kiesése, de nem fogok. Fru és…..
budapest23 2021.01.15 23:27:09
@SelyemSonkaPini: még jó vazeg, tudvalevö hogy a hosszútáv nem pinitáv hanem agytáv!!!
budapest23 2021.01.15 23:31:36
@SelyemSonkaPini: á, elég hozzá egy pici pöcs és egy öszinte örömlány :D
budapest23 2021.01.15 23:38:49
@Kiégett Hobbynyúl: nem vagyok erröl meggyözödve. tudnia kéne azt is, hogy MIÉRT jött vissza (pláne ekkora különbséggel), ahhoz hogy eröt és önbizalmat meríthessen belöle, fegyvertényt kovácsoljon belöle.
a másik meg, hogy amint meghallják a százalékokat, sztem (pláne az eddigi kiesettek után) most már aztán tényleg a legutolsó egybitesnek is lejön(ne)(?) hogy ezt nem vivi nyerte, hanem renátó vesztette el, és ha (egy ilyen paff) vivi ellen veszít, gyakorlatilag a hamutartó is kint hagyta volna.
Ha kedd, ha szerda: Zsákba Macska! – ha kedd, ha szerda (esti adás) én írom meg hogyvót, hogyNemvót! S mivel tegnap szerda vót, hír áj em zisz iz mí.Ez meg itt a tegnapi záró jelenet folytatása Vivivel, akit Mó és Merci hallgat a teraszon. Vivcsó pityereg, Mó kérdezgeti és próbálja kideríteni miért…..
budapest23 2021.01.14 21:19:39
@Fálki: Nekem külföldröl nem olyan sima az ügy, torrentezni vagyok kénytelen... Próbáltam már magyar VPN-nel is, simán kidob :)
budapest23 2021.01.15 00:45:26
Bálint ma esti faszkodása mögött három dolgot sejtek.
1) Már hetek óta friendzone-ozva lett Vivi, és ebben - mintha pasi-friend lenne - emlékszem állandóan keményebb szavak hangzottak el, pl. amikor Vivi picsogott az elvett szépítöszerek miatt, vagy amikor ökörködtek csomó szituban (pl. párnacsata)... voltak ott olyan (akkor még poénból) elmondott dolgok, pl. "namészmostmárapicsába" amik két haver közt még elférnek, de férfi és nö között már akkor is furcsák voltak. Nyílván ebben benne volt a
2) hogy Vivi egyre inkább beleszédült egy Bálint-ideálba/fantáziába, amit viszont Bálint kezdett az utóbbi idöben levenni és tökre megijedni töle, gondolom egyrészt mint férfi, másrészt mint tudatos játékos, és ezt most extra rájátszott durvassággal (amit távolságtartásra használna) teszi. Az utóbbi pár nap során egyre keményebb lett a kommunikációja Vivivel, és tényszerüen is többször mondta, hogy így vagy úgy de (a mostani) Vivit kint szeretné tudni inkább. (Ezennel le is hülyeségezem múltkori gondolatomat, hogy ezt a félszerelmi szálat direkt meg akarták játszani, hogy legyen Vivinek esélye Renátó ellen).

A harmadik pont meg sajnos roppant egyszerü:
3) Alkohol.

Ez így együtt meg kihozta az állatot.

Én sem értékelném túl, mert ebböl a háromból legalább 2 együtt nemigen szokott normál esetben számára összejönni a valós életben és ezért gondolom azt, hogy alapvetöen nem rossz arc, mégha ezt másképp is kellett volna megoldania, de azért 60 nap bezártság meg fesz gondolom rajta is reszel. Mindeközben Dani és Renátó kezdettöl fogva önnön lényüket adták, amit az alkohol max idönként még extra felnagyított, mert a gátlásokat komplett levette róluk.

Hja kérem. Magyarhon két nagy gondja szépen együtt, alkohol és középkori suttyóság.

Mohról meg kezdettöl úgy gondolom hogy felesleges rosszat szólni, mert a maga kevéske évével még a legkonzekvensebb, jószívübb és kiegyensúlyozottabb viselkedést produkálta (Robi mellett).