Regisztráció Blogot indítok
Adatok
soleange

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Onnantól kezdve, hogy néhány évvel ezelőtt eltöltöttem életem első munkanapját modern korunk gályáinak, vagyis az irodaházaknak az egyikében, tudtam, hogy mindig is utálni fogok dolgozni, és mindent megteszek azért, hogy kitartó aknamunkával - természetesen észrevétlenül - a…..
Az Origo immár 41 cikkben dolgozza fel a magyar vonatkozású, az Egyesült Államok nagykövetsége által készített és hazaküldött jelentéseket, amelyek a Wikileaks, egy a titkok kiszivárogtatására létrehozott szervezet és weboldal kebeléből szivárogtak ki. Semmiképpen nem térnék…..
soleange 2011.09.08 12:25:22
@sárkányfő: Ez nagyon betalált.
@rókafogta: Ez is nagyon.
A Wikileaksről bármilyen véleményt közzétenni kockázatos vállalkozás. Annyi érdeket megsértett már ez a szivárgó oldal, annyi tyúkszemre rálépett, de egyúttal annyi előnyt is szerzett másoknak, hogy objektív vélemény már szinte nem is létezik a tevékenységéről. A…..
Teljesen szubjektív vélemény: nem szeretem a nyílt leveleket. Valaki vagy levelet ír a másiknak, ami egy személyes, diszkrét műfaj, vagy kiáll a nyilvánosság elé, és közöl valami olyat, amely mindenkire tartozik – a kettő nehezen fér össze egymással. Talán az Elnöki…..
soleange 2011.09.06 19:15:55
A kép forrása helyesen: www.sxc.hu/photo/966154 Old Typewriter and Typist by abcdz2000
Praxis Pénisz protézis 2011.07.14 06:00:00
Aktuális levelünket valószínűleg humoros fricskának szánta beküldője, de döntsétek el Ti, hogy mennyire vicces. Semmit sem változtattam rajta, a helyesírási hibákat (szinte csak az van benne) is meghagytam. Délután azért lesz majd "normális" levél is.    …..
Egészen furcsa jóslatot olvashtunk a nem is távoli jövőről az Inteltől. A cég alelnöke, Rama Skukla szerint ugyanis tíz éven belül el fog tűnni a laptop és a netbook - eddig ugye ismerős, de most kapaszkodjunk, a tablet is. És mi lesz helyette, tesszük fel a helyénvaló kérdést.…..
Az Ubuntu Linux a látványos és kényelmes újítások miatt népszerű, és egyre jobban kihasználja a számítógép erőforrásait. Beletörődhetünk, hogy a Unity interfész még nem elég kiforrott és ráfér az optimalizálás, de akár tehetünk is azért, hogy a rendszerünk gyorsabb…..
soleange 2011.07.12 12:39:06
@ern0: Nézz el az ubuntu.hu-ra, ott van aki lelkesedik a Unityért. Lehet, nem ember hanem mogorva mormota, de lelkesedik.
Több budapesti polgármester, köztük Rogán Antal javaslatcsomagja nyomán a kormány egy országos, átfogó rehabilitációs programot indít hajléktalanoknak még az idén. A sajtótájékoztatón Rogán Antal V. kerületi polgármester elmondta, hogy az "Új kezdet" nevű…..
Praxis Csupa szőr lett a nő arca 2011.06.11 13:05:00
Tisztelt Praxis blog! Szeretnék önöknek elmesélni egy történetet és erről a véleményüket kikérni. A feleségem a közelmúltban részt vett egy lézeres bőrgyógyászati beavatkozáson, amelynek a célja az lett volna, hogy a feleségem arcáról a nem kívánatos szőrt eltüntesse. A…..
soleange 2011.06.11 17:28:53
@ifjonc: Pszichiátriai? Nem csak képzeli, hogy szőrös!
soleange 2011.06.11 19:18:54
@ifjonc: Ez az érvelés tetszik.
A kérdés ott motoszkált eddig is a fejünkben. Azt tudjuk, hogy sokan azért jailbreakelnek, hogy a fizetős programokat ingyen megszerezzék, de mivel az ismerőseim körében ez az arány abszolút elenyésző, nem mertem volna tippelni, a mai magyarországi helyzetre. Most Lovas Endre…..
Alekosz nőkereső műsorának tegnapi kiadásában egy furcsaságra lehetett felfigyelni: az önjelölt szexkiborg hol bal, hol jobb fülében egy leukoplaszttal leragasztott izé van beletolva, amiről hirtelen felindulásunkban azt gondoltuk, hogy a titkosszolgálatoknál is rendszeresített,…..
  „Egy asszony, aki azt ismételgette, nagyon fél, és azt kérte, a neve ne is szerepeljen cikkünkben, azt vette észre, hogy az egyik „betyár” be akar mászni hozzá. Többen kiabálni kezdtek, a férfiak visszafutottak az utca másik végéről, ebből alakult ki a…..
comment:com Szandika vs. Fábry 2011.03.25 09:14:00
Azt írja a Blikk, hogy Szandika kikészült, mert Fábry szatyorszájú libának bírta titulálni, és a becsületébe gázolt, meg minden, ő meg érti a viccet, csak nem szereti. Nagy bánatára milliós kártérítés lenne a gyógyír, mi más, kell a lóvé az új alkatrészekre, gondolom. A…..
Az Android - az egy szar.Áááá, az Android, az aztán tényleg egy rakás szar. Valami hülye kitalálta, hogy lekoppintja az iPhone-t, de elég szarul sikerült. Hát nézd már meg ezt a szart, akadozik, recseg-ropog, full bóvli műanyag szar az egész úgy ahogy van. Hát hasonlítsd már…..
The Third & The Seventh from Alex Roman on Vimeo. Gromek küldte, engem megdöbbentett a film, ami nem is film, tok vonó 3D animáció! Lehet nem szeretni, de döbbenetes a dolog. A második magyarázat gyanánt. Blog bejegyzés a dologról itt. Esetleg érdemesebb a Vimeo-n megnézni, ott…..
soleange 2011.03.24 10:36:26
@Romanee Conti: Elég lesz körbejárni egy tárgyat és hazavisszük a modelljét, textúráját.

www.youtube.com/watch?v=7QrnwoO1-8A
 Március 22-én, kedden lesz a víz világnapja. Ebből az alkalomból összegyűjtöttünk néhány víztesztet, amely azt hivatott megkérdőjelezni, hogy vajon tényleg jobb- e, finomabb-e, egészségesebb-e az ásványvíz, mint a csapvíz, vagy csak a szokásos marketingfogás áldozatai…..
soleange 2011.03.18 18:14:40
Már megy egy ideje a magyar csatornákon az a Maggi paradicsomleves-reklám, amiben egy jól szituált család két gyerkőce csúnya szavakat mutogat egymásnak a nyelvükön elrendezett betűtésztákkal. A szpot így is egész kedves, de egy olvasónknak köszönhetően most ráleltünk az…..
Tizenkét évnyi közös munka után elválnak az Aflac biztosítócég és Gilbert Gottfried útjai, miután a humorista a japán cunamival viccelődött Twitter-bejegyzéseiben. Gottfried több mint egy évtizede szolgáltatja a reklámfilmekben a cég nevét kiabáló kacsa hangját - azaz csak…..
soleange 2011.03.16 18:06:05
soleange 2011.03.16 22:19:23
@A szerelő: Au. Akkor elnézést kérek.