Regisztráció Blogot indítok
Adatok
v8brenya

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új év, új OT Expo, új helyszín, új időpont, csak az autók nem újak. Valami állandóság azért kell a dolgok folyásába. Renault-k, de nem átlagosak: R17 TS Rallye, A310, R4 Plein Air Holnap nyit a rendezvény, ami most nem a rettenetesen megdrágult Vasúttörténei Parkban, hanem a…..
Csikorgó fagy, a leheletünk mázsás lufitömbként fagy a szánkra, majd hangos reccsenéssel minduntalan letörik. Elfagyott láb a bakancsban, negyvennégy réteg ruha, és a Madarász Viktor utcai kórház buszmegállója előtt feltűnik valami fura. Valami házi tákolmány, ilyen…..
Steve Mcqueen, Jay Leno és Drew Barrymore sem tudta megszerezni. Helyette inkább egy kamasz tanulóautója lett a Bullitt-Mustang. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
1992-ben óriási tömeg kísérte figyelemmel, ahogy az első Astra felhajtott a Közlekedési Múzeum rámpáján Ez most nem after party, hanem before party lesz, kezdte múlt csütörtökön beszédét Kovács Tamás, az Opel Hungary ügyvezetője, és ebből a felütésből is jól látszik,…..
Nézem a Top Gear idei második adását (Season 18 Episode 2), röhögök a marhákon, ahogy szoktam, a sorozat ismét zseniális. Azon felül, hogy Hammond bebizonyítja: a NASCAR korántsem gyerekjáték, a másik két hülye elmegy Kínába, megnézni az ottani helyzetet. Megdöbbentőek a…..
Egykori kollégám mondása, „hogy csak a káröröm az igazi öröm, mert nincs benne irigység.” Ennek ellenére nem szép dolog, még ha nehéz is önuralmat gyakorolva tárgyilagosan szemlélni azt, hogy valaki Hummerrel megy a balatonakarattyai jégre és az beszakad alatta.  A…..
Hogy miért? Nem is tudom, kicsit azért gyanús... (katt a többiért!) ..
Ölünkbe szakadt egy nagy halom pénz, de mit csináljunk vele? Rejtett, perverz vágyak és sikamlós gondolatok. Betegek vagyunk mind. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
A karácsonyban többek között az a jó, hogy lehet álmodozni, forgatni szabadon a fejünkben a gondolatot, hogy mit is kérnénk a Jézuskától. Én például egy Álomgarázst állítottam össze magamnak.  Sose lesz persze ilyenem – de jól is néznénk ki, ha minden vágyunk…..
v8brenya 2011.12.29 09:37:47
Azok, akik pedig úgy gondolják, hogy a mai autóipar csak uniformizált és unalmas termékeket gyárt, tévednek. Igaz, hogy elmúltak már a hatvanas-hetvenes évek, de korántsem dőlt a kardjába minden lánglelkű mérnök és formatervező. Sőt, a vásárlóért folytatott harc olykor…..
Belsőség Platós pornó porban 2011.04.17 10:23:00
Bevérzett már a szemünk a sok kistehertől így úgy döntöttünk, hogy egy életre leszámolunk velük. Kaptak terepet, vizet, kínlódtak dombon, döngött rajtuk gerenda. Vélemények az azonos című írásunkról...
  Talán olvasták Alfám történetét, a csodaszép, minden porcikájában csábító, V6-os 166-os sztoriját. Lehet, azt is, hogyan sikerült visszaszereznem vételárát a morálisan kissé ingoványos neppertől. Nem kezdenék hosszú fejtegetésbe arról, miként és hogyan jutottam el…..
Miért menne bárki is motorral, ha be akarná tartani a KRESZ-t? – a felvetés tulajdonképpen jogos. Ehhez hasonló magvas gondolatokat fogalmaz meg az olvasónktól bővebb kommentár nélkül kapott ismeretterjesztő, de kár is lenne magyarázni. Play-gomb, hátradől, okul. ..
v8brenya 2011.03.13 13:26:46
Egy február közepi estén, kicsit hosszúra nyúlt bentlét után elindultam haza a szerkesztőségből. Hullafáradt voltam, maradt még otthonra is meló, vágytam valami jó hírre. Felhívtam hát Csabit, aki a Ponton-Mercimet alakítja már szeptember óta – hátha van valami…..
v8brenya 2011.03.13 09:00:58