Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vadiúj nick

0 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyértelmű tény, hogy a 2012-es év két legnagyobb androidos készüléke a HTC One X és a Samsung Galaxy S III. Rengeteg kiváló telefon került már vagy kerül hamarosan a boltok polcaira, de ez az a két óriás, amiket nyugodtan tekinthetünk a kategória csúcskészülékeinek. A HTC,…..
Miután mára teljesen világossá vált, hogy a doktori címétől megfosztott Schmitt Pál tényleg nem hajlandó önként lemondani, egyetlen izgalmas kérdés maradt: miért nem vonja meg a bizalmat tőle a kormánypárti többség? A legutóbbi bejegyzésben már adtam egy lehetséges…..
vadiúj nick 2012.04.02 02:05:24
Most képzeljük el ennek analógiájára, hogy azt halljuk, hogy a KE most éppen a londoni olimpiára (nem, nem paralimpiára) készül vívásból, nem ér rá fogadni a brit nagykövetet! *** Tegnap Schmitt Pál a riportjában nagyon sokmindent mondott, amin szénné röhögték…..
vadiúj nick 2012.04.01 00:15:27
@csak néha benézek ha marhaságot látok:

a Semmelweis Egyetemen az impakt faktor követelmény FELÉT elsőszerzős közlemény kell, hogy adja, szóval nem jó, ha csak a többinek van impakt faktorja.
bár végülis szerintem a tesi karon csinálnak neki elsőszerzőst is, most összeül a sok nagy tesitudós, és írnak neki 3 cikket bordásfalból.

amúgy meg "egyéni fokozatszerőknek", akik nem vesznek részt doktori képzésben, másfélszeres impakt faktor mennyiséget kell teljesíteniük.

és ezen kívül két darab nyelvvizsgát szerintem nem olyan egyszerű szerezni, ha az ember nyomában 30 újságíró lohol. mármint nem olyan egyszerű venni, úgy értem. mert természetesen az álamelnök képességeivel rendesen megszerezni teljesen kizárt, hogy meglehet.

szerintem az álamelnök egyszerűen csak nagy pofával benyögte ezt a PhD-t, és közben halvány fogalma nincs róla, hogy az egyáltalán nem egy dolgozat megírásából áll. sima idióta az ember.
Schmitt Pál esetleges távozásával felmerül a kérdés, hogy ki legyen az új köztársasági elnök. Schmitt távozásával jelentős presztízsveszteséget szenved a kormánytöbbség, de ha előre tekintenek, és jól koordinálják a következő elnök megválasztását, a ma fájdalmasnak,…..
 A Schmitt-ügy végre értelmes téma a magyar közéletben. Írnak róla sok mindent, írják, hogy úgysem fog magától távozni az elnök, meg hogy ez egy ilyen ország, vagy hogy a politikai következmény mindig több, mint a jogi. Mindenkinek igaza van. Szerintem Schmitt lemond, hiszen…..
Van, ahol sosem nézik meg a kéményeket, csak beszedik a védelmi pénzt. Veri a kaput, kiabál, dobálja a kutyát, hogy ugasson (csengő minálunk ugyanis nincsen, mert egyrészt azt szeretem beengedni, akit magamtól hívok, másrészt időnként úgyis kinézek), szóval zajong. Kimegyek,…..
vadiúj nick 2012.03.27 18:27:43
@atpijkamo: @CID:

nem látom be én sem, de nem is panelban lakom, mint ahogy a fentebb nyilatkozók sem szerintem.

akit nem várok, az ne jöjjön hozzám, ez ilyen egyszerű.

a posztban szereplő védelmi pénzt szedő maffia pl. pont ilyen.

paneltűzön kívül van valami meggyőző érvetek, hogy miért legyen kint bekapcsolható bent zajoló csörgő szar felszerelve?
Miről szól ez az ünnep? Szerintem arról, hogy nagy "Ü"-vel írjuk. Nekem sajnos ez most nem megy.Nem megy, mert amivé mára ez lett, az minden, csak nem Ünnep. Nem arról szól, hogy kik és mit tettek annak idején, mit áldoztak fel, milyen eszmét éreztek maguknak. Ezekről…..
Kovács Zoltán kommunikációért felelős államtitkárnak igaza van: "Az ellenzék és holdudvara "gyűlölködő csetepatét kíván csinálni" a március 15-i nemzeti ünnepből...olyan messziről jött embereket utaztat be szervezetten, akik talán életükben először jönnek…..
Selmeczi alá valami elképesztően zseniális szöveget tolt az írnok, mert ugye Gabikáról nagy teljesítményeket sosem feltételezünk. Egy rövid MTI-sajtóközleménybe belezsúfolni a teljes "elmúltnyolcévet" tényleg példát mutat minden közleményíró pártállami (vagy állampárti)…..
Röviden: dr. Schmitt Pál megcáfolta a plágium vádját, elmondta, hogy a kisdoktori 20 évvel ezelőtt, írógéppel készült. Vagyis a neki felrótt copy-paste kizárva.Hosszabban:Azt hittem - de tényleg - hogy legközelebb már csak a köztársasági elnök politikai nekrológja kapcsán…..
vadiúj nick 2012.03.08 20:13:22
@ermi71: "Ha ez csalás volt, akkor Schmitt a jéghegy csúcsa csak. Szépen végig kellene vizsgálni a doktorikat minden vezető pozíciónál."

teljesen egyetértek. csakhogy sajnos azt látom, hogy a fidesz többsége pont, hogy védeni akarja ezeket a pártfunkcikat.
lásd: ügynökök megismerhetőségének leszavazása, volt mszmp tagok fideszben, kormányban való alkalmazása, párfukcik közt. elnökké történő megkoronázása.

szóval kérlek, áruld már el: te most véded a komcsikat? komolyan.
vadiúj nick 2012.03.08 20:30:43
@ZBR:

ezek sokan értetlenkednek, én hadd válaszoljak a saját nevemben:

1. a vasfüggöny megléte esetén szerintem már mindenki gyújtogatna az utcán. de nem vagyunk már ide bezárva. van másik választás is, ha a "vezetőimet" nem lehet lecserélni: a népet kell.

2. már nem jövő időben beszélgetünk. hogy "mi lesz itt". lehet arról beszélni, hogy "mi volt itt". 22 éve volt a modern magyarországnak, hogy bemutassa a mai fiataloknak, középkorúaknak, mindenkinek, hogy mire képes, hogy itt mire van lehetőség. meg lehet nézni a porfóliót, a referenciát. megnézi a tehetséges fiatal, és eldönti, hogy megy az utcára a semmiért, a semmibe, vagy normális életet választ, és csak addig marad, amíg muszáj.

3. szerintem 2010. volt ennek az országnak az utolsó dobása. nem jött össze.

és a fenti pontokat én úgy sejtem, hogy sokan magukénak vallják, ezért van ez a nagy "csend".
Időről időre beszámolunk arról, hogy a játékfüggőség újabb áldozatokat szed, általában a Távol-Keleten. Ilyen hírek a nagyobb hírportálokra is eljutnak, de az elmúlt években ezek olyan rendszeressé váltak, hogy a sajtó már rezignáltan veszi tudomásul az újabb eseteket,…..
Az MTVA levele a Kétfarkú Kutya Pártnak (kattintva bejön nagyban): A hirado.hu paródiájára létrehozott mtvhirado.com már nem elérhető. Szerzői jogi szempontból részben igaz van az MTVA-nak, a kamu-oldalon az eredeti oldalról készített screenshot volt, logókkal együtt. Nem…..
Fotó: HVG.hu, Hernádi Levente  HaralamposzBár több dologgal nem értettem egyet az esemény kapcsán, mégis részt vettem a január 2-án megrendezett tüntetésen, mely a "Lesz még Magyar Köztársaság" jelmondatban foglalta össze üzenetét. Úgy éreztem, hogy a…..
A 2006. őszi utcai összecsapások és a vörösiszap katasztrófa után a tegnapi tüntetéssel ebben a században már harmadszor sikerült magyar eseménynek a világsajtó címlapjaira kerülni. Gyakorlatilag az összes komolyabb nyugati lap és híroldal beszámol az Andrássy útra szervezett…..
Stabil, szolidáris és méltányos gazdaságot kell teremteni, és olyan feltételeteket kell biztosítani, hogy tartós lendülethez juthasson a magyar gazdaság - jelentette ki Navracsics Tibor a Széll Kálmán Terv keddi ismertetésén. A közigazgatási és igazságügyi miniszter huszonhat…..
vadiúj nick 2012.01.01 18:12:03
@endike: te nem az az endike vagy, akinek most hosszabították meg az állami csecsen való lógását?

véded a bizniszt, mi?
vadiúj nick 2012.01.01 18:53:28
@endike: szóval te vagy az. nem terjesztek én semmit, benne vagy a hírekben, még a párttévékében is. tudod, ezt hívják bérkommentelésnek, amikor a parazita, azaz te, védi a szektáját, aki biztosítja neki gazdatestet, azaz az állami csecst.
Október 23-án bejelentettük, a mai nappal elindítjuk az Alternatív Köztársasági Elnökválasztást. MIÉRT? Azért, mert unjuk a régi arcokat. Azért, mert unjuk az álügyeket. Azért, mert VAN alternatíva. Azért, mert tele van ez az ország jó arcokkal és jó ügyekkel. Találjuk meg…..
vadiúj nick 2011.12.31 12:38:05
@val: Nem ismered az "ettől" szó jelentését. Gáz.
vadiúj nick 2011.12.31 15:35:36
@miro1: Ma te is a családoddal együtt drogozni fogsz. (Az alkohol drog, még ha az alkoholisták, azaz a fél ország tagadja is. Drog.)
Hülye drogos.
Vastagbőr Karácsony a Blahán 2011.12.27 10:31:00
A karácsony sajtófotója: A Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége és szegényélelmezési programja, az Ételt az Életért december 24-26 között kiemelt karácsonyi ételosztást tartott a Blaha Lujza téren. Az Ételt az Életért a Food For Life Global, a világ egyik…..
No, miután múlt pénteken végre Orbán megadta a zöld lámpát a teljesen irreális számokon nyugvó költségvetés újratervezésére (1,5%-os növekedés, 268 forintos euróárfolyam), Matolcsy Gyuri és lelkes csapata turbó üzemmódba kapcsolta magát és újratervezte a számokat.…..
A HTC bemutatta a Sensetion XE mobilt, melynek a specifikációját nézve szinte kedvünk lenne azonnal a kezünkbe kaparintani. A mobilban 1,5 GHz-es kétmagos processzor lesz, kijlezője 4,3 inches, 540x960 pixeles felbontású. A mobil 151 grammos lesz és 126,1mm x 65,4mm x 11,3mm. Lesz benne…..
vadiúj nick 2011.09.15 22:02:05
@vagodeszka: hát pedig pont két tulajdonsága nincs: nincs színe (fekete) és nincs egyedinformája. béna.

az iphone 3gs-4 óta meg azt is lehet tudni, hogy majdnem mindegy, hogy milyen a hardver, ha sokkal gyorsabb az oprendszer. inkább a 600 és 800 MHz-es cortex A8-at választom egy jobb kütyüben.

egyébként a telefon- és notebookgyártók miért utálják a színeket, ha a felhasználók egyértelműen szeretik?
Bár még el sem csitultak a magyar kormány korábbi unortodox lépései miatt a nemzetközi vizeken a hullámok, kormányunk újabb méretes kősziklát dobott a háborgó vízbe: 180 forintos árfolyamon bárki végtörlesztheti frankhitelét mégpedig úgy, hogy az árfolyamkülönbözetből…..
vadiúj nick 2011.09.14 17:57:16
@Rókakígyó: Bocs, hogy beleszólok, de nem jogsértés, hanem törvénymódosítás lesz. Abban a rendszerben, ahova bejött a bank. Kvázi aláírta, amikor bejött, hogy az állam egyoldalúan módosíthatja a szerződését, csak hogy most divatosan fejezzem ki magam. Azért szurkolok, hogy megmaradjon az állásod. Béke.