Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mikónyiccki

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik kezével elvesz, a másik kezével pedig visszaadja annak egy részét. Röviden így írható le az Orbán-kormány taktikája az utóbbi években. Úgy volt képes megszorítani a gazdaságban, hogy a legutóbbi időkig nem kellett komoly ellenállással számolnia a kormányzatnak, így nem csoda, ha ezt a…..
mikónyiccki 2018.12.28 06:25:52
@Peter Götz: Mint mindíg...
Szabad a taxi Besárgul az Uber? 2015.06.26 16:16:58
A kormányon ma átment új taxisrendelet örömére megint sikerült baromságot írnia az Indexnek Uber-tematikában. Erre az sem mentség, hogy a feldolgozott MTI-híranyag, a más portálokon megjelenő tudósítások, illetve maga Fónagy államtitkár bejelentése is félreérthető volt.…..
mikónyiccki 2015.06.27 07:43:05
@Válasszunk: Sajnálom,hogy nem veszi észre de valóban az innováció miatt olcsóbb az uber,mégpedig mert költség hatékonyabb.
Kevesebb diszpécserrel,kevesebb technikai háttérrel,kevesebb üresjárattal a sofőröknek,kevesebb HASZONNAL az üzemeltető felé,hatékonyabb a logisztika mint előtte.
Tényleg sajnálom,de a jövő erre halad és nem a kőkorszak felé.
mikónyiccki 2015.06.28 08:08:30
@Válasszunk: Nem használtam még ubert,én motorral járok.
" látom én azt, hogy személyeskedni, beszólni, hazudni sikerül, ez javarészt neveltetés és szocializáció kérdése. De ez a kisebb gond. "
Bárki vissza olvashatja a kommenteket aztán eldöntheti ki személyeskedik.
Az általam említett pontokat érdemben cáfolni nem tudta.Egyet igen a kevesebb üresjárat az valóban ugyanannyi mindkét esetben.
  Harmadik generáció   Ha tetszik a blog, nyomj egy lájkot oldalt a dobozban, és mindig értesülsz a legfrissebb bejegyzésről! Ha tetszik a blog, nyomj egy lájkot oldalt a dobozban, és mindig értesülsz a legfrissebb…..
mikónyiccki 2014.12.12 08:32:01
Hosszú idő után az Oscar-díjkiosztón láttam újra a kiváló komikust (aki kiválóan megállta a helyét komolyabb szerepekben is), és azonnal eszembe jutott, mennyit nevettem régebben a filmjein. Mostanában nem sokat lehetett hallani róla, de idén moziba kerül a Dumb és Dumber…..
mikónyiccki 2014.07.06 20:05:37