Regisztráció Blogot indítok
Adatok
guy fawkes

269 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
munkás mindennapok THE END! 2013.08.20 00:46:41
2013 augusztus 18 vasárnap hajnali 3 óra 6 percmajd talán egyszer elmesélem. most legyen elég annyi, hogy mIly sötét a női ármány (maximális tisztelet a kivételnek).2013, augusztus 19. hétfőa volt csajom pakolja mellettem a cuccait. költözik. azért az is eléggé beszédes, hogy 3…..
kicsit lemaradtam az írással, mert szerdáig a Dongó napokat próbáltam kipihenni, és utána is csak két helyen voltam, a gyárban és az ágyban.tegnap a Dongó-ban voltam. a városban meg, fröccs napok vannak, ami meg is látszott a forgalmon. egész este voltak összvissz hatan. durva.…..
de kezdem július 12 pénteknél, mikor is szokásomhoz híven 4:17-kor keltem lezavartam egy műszakot a gyárban, kettőkor falcoltam, dobtam egy tust, aztán húztam a Dongó-ba felkészülni a Dongó Napokra. felkészültünk, a zenekarok is megjöttek, mint később a vendégek. A Bada Bing!…..
2013 július 7 vasárnap volt tegnapelőtt előtt.megleptem Szerelmem. péntekre szabit vettem ki és elhatároztam, hogy elbringázunk Lipótra csobbanni egyet. ébredtünk ragyogó napsütésre, SzöSz készített szendvicseket, felkerekedtünk, Ásványrárón, a templomnál megálltunk pihenni,…..
basszus! buktam a június 22.-ei bejegyzésem. a nagy takarítás áldozatává lett. Szerelmem (míg én dolgoztam) átrendezte a Fészkünkket. megint szerethető lett a kuckónk, SzöSz műhelye bekerült a hálórészbe, így a tér is nagyobb lett. na, ezt látom a kuckónkból. nagggyon…..
4:17-kor keltem, mint rendesen, csak nem ma, hanem még tegnap. húztam a gyárba gályázni kettőig, akkor go haza, gyors revitalizálás -értem ezalatt a tusolást :)-, majd Dongó, ahol Bálint Feribácsi jazztörténeti előadása volt családias hangulatban rengeteg hívatlan és…..
árvízveszély elmúlt, a kormány veregeti önnön vállát, ahelyett, hogy végre elhúzna a p*csába. a Dongó napokból egyedül a szombat volt sikeres, úgyhogy a vasárnapi nyitva tartást csak éjfélig terveztük. 2013 június 9 vasárnap             …..
reggel 5:34kor a víz ostromolta, párafelhőbe burkolózott városban, skótkockás csőnadrágban, The Clash pólóban, fekete zakóban és hollywoodi lidércnyomásos, vagy akár steampunk ködvágóban a bringát tolva, Irie Mafia-t hallgatva, ezt látta a lokális alien…..
bizonyítási kényszer hajtott vagy csak simán a hatalommal elleni privát lázadás? a nem csak ugatás, hanem a nem a cselekvés? tegnap egy kedves önszerveződő csapattal, a Dream team-mel kinn voltunk a gáton. 4ig Dunaszegen zsákoltunk, aztán átmentünk Győrzámolyra, mert ott kellett a…..
ismét sikerült szembesülnöm a nagy magyar rögvalósággal. SzöSznek 28.-án letelt a három hónap próbaideje a cégnél. előtte egy héttel, még 40 guriga fizetésemelést ígértek be neki, 27.-én még reggel 8-tól éjjel 11-ig dolgoztatták, majd másnap közölték vele, hogy…..
Anyuéknak ma van az 50. házassági évfordulójuk. Gardenparty Gyirmóton. Össze sem tudtam számolni hányan voltunk. Hidegtálak, marhapörkölt (Szerelmemnek külön is főzött paprika nélkül), rengetegféle, fajta sütemény, tortahegyek és Anyu reggel, még kimert a konyhából 900 liter…..
Éjjel hallottam a rádióban, hogy filmet csináltak a Tajtékos napok-ból. Boris Vian regénye nálam benn van a top100-ban. Ez volt az első, amit olvastam tőle huszonévesen. Aztán jött a Venyigeszú és a plankton, majd a Köpök a sírotokra és legvégül a Pekingi ősz (,aminek qrva…..
Pénteken és szombaton is a Dongó-ban voltam. Pénteken a Zion sound system zenélt. Zenélt?! És mitől sound system? Sehol egy énekes, sehol egy raggaman. Az egész produkció az esztrád-reggae mp3ak egymás után pakolásáról szólt, meg néha -de nekem túl sokszor- visszafelé…..
Szerelmem ma Bécsbe ment tolmácsolni, én meg, jöttem haza. Sürgős Faith no more hallgathatnékom támadt és miközben a youtube-on vadásztam, az Evidence-ről eszembe jutott egy szám, amit qrva sokat hallgattunk az Amnesiá-ban, meg Isti kocsijában mikor az újfalusi tóra…..
ettől a byealextől agyam ledobja az ékszíjat. És pont az ilyenek miatt szitokszó nálunk a hipszter. Ki ez a kiscsíra? Mint antitelevíziónista lemaradtam az egész hájpról. A Lángoló gitárok koncertkritikája és a rá, válaszként érkezett MTI nyilatkozat kapcsán, gondoltam egy…..
Szuper volt a kedd óta eltelt öt nap, de erről már részben írtam. Amiről nem, hogy szombaton a Dongó-ban  dolgoztam. A meghirdetett Sanyi -nekem, csak Lazaegerszegi  ... na hagyjuk- világzenei lemezpörgetése -részemről hál' Istennek- elmaradt, ugyanis baszott…..
és nem dolgozom. Tegnap meg május elseje volt, ami nekem: Éljen! Napsütésben kirándultunk Szerelmemmel Komáromba, a Monostori erődbe a Mediawave-re. Boldogság és élményhegyek. 50%-os fesztiválkedvezmény a vonaton, így 1500-ból megúsztuk az utazást. Úgy terveztük, -tekintettel…..
Ebben az "Utopia" sorozatban van valami, valami lebilincselő. A Twin Peaks jutott róla eszembe. Az atmoszférája. Jessica négy éves kora óta menekül. Oké, az várható volt ... de nem spoilerezek ... szóval azt még qrvára nem vágom, hogy ki a kissrác és mi a szerepe, de hogy…..
Még hétfőn a Világmegváltó-lépcsőnél ütköztem a tulajjal. Beszélgetésünk olyan irányt vett, hogy kikívánkozott belőlem: "Na ezért nem olvasok hírportálokat mélyrehatóbban, mert nem akarok félelemtől szorongva, kétségbeesetten élni, hanem inkább boldog…..
Egyre inkább nem bírom a rasztákat. Ebben közrejátszik a hétvégi Dongózásuk roppant beszédes statisztikája.Egy törött szék és egy állólámpa, darabokra tört kerítés, udvaron eldobált üvegpoharak, kövidinkás üvegek a teraszon, egy eldugult női wc és mérhetetlen dzsuva.…..
Kilenckor ébresztettem magam, hogy kimenjek a lomispiacra hátsólámpát venni, ugyanis egy jóérzésű "kolléga" a táskámról megpattintotta az enyémet. Kettőötvenér' vettem egy kajli kínait, a célnak tökéletesen megfelelőt. Tegnap Apnoé és Alabanda koncert volt a Dongó-ban.…..
Szerelmem Németországba ment szerdáig, én most értem haza. Hajnali negyed 1 van. A Yeah Yeah Yeahs Misquito-ját hallgatom. A "Subway" lebegő gitártémája megidézte Criss Isaac Wicked game-jét. Cat Power Manhattan-je meg  -ez a legjobb szó rá-,…..
Meló után jöttem a Dongó-ba, miután ledobtam magamról az elázott gönceimet, és mi fogadott? Na mi? Hát, ez a gyönyörűséges vintage lemezjátszó. Beleszerettem. De neeeem! Ehhez már feltétlenül kell egy fadobozos, vintage erősítő, meg egy jó hangfalpár, meg rengeteg…..
Mínusz 4 volt reggel, de bevállaltam a háromnegyedes nadrágot (,persze alatta a második bőrömmel, egy fantasztikus, elasztikus hosszú bringás nadrággal) és nem fáztam. Rapidban leválogattam két paletta railcsövet (,ami nagynyomású üzemanyag elosztócső) és csak…..
A mai jó hír, hogy húsvétkor plusz 15fok is lehet. Úgy legyen! Tegnap este Szerelmemmel képzeletbeli malacperselyünk (a bankszámláink) tartalmát összegeztük. Az enyémen még volt egy ezres, az övén meg talán kettő. Délelőtt a Mike-val dumálva, arra jutottam, hogy…..