Regisztráció Blogot indítok
Adatok
betegesh

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A visegrádi gyerek"rablási" ügy kezd egészen abszurd fordulatokat venni, már ha az abszurd a Bors esetében egyáltalán értelmezhető fogalom, hiszen nekik a mindennapok is egy másik valóságban telnek már évek óta, de ez most mindegy, van ez a visegrádi ügy. 1) Tegnap hajnal 3-kor az online, majd az…..
Isten éltesse Jim Jarmuscht, ma 61 éves! A különböző kultúrák párbeszédének lehetőségei Jim Jarmusch valamennyi filmjében központi helyet foglalnak el. Európaiak (Florida a paradicsom; Törvénytől sújtva), távol-keletiek (Mystery Train) kommunikációs nehézségei az…..
betegesh 2017.08.04 14:14:20
Van itt fent ez a facebook live videó, amin Sarka Kata aszongya, hogy a Ripostban ami a házasságáról/válásáról/férjéről/dekoltázsáról/fasztudjamiről lejön az full kamu. Ezzel egyébként, mármint azzal, hogy a Ripost egy kamugyár, messzemenőkig egyet is értünk, a furcsaság itt az, ahogy azt a 24.hu is…..
Mészáros Lőrinc tévéjének Napi aktuális című műsora meghívta  Kovács Gergőt, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnökét a műsorba egy interjúra. Az eredmény, reméljük, bekerül a magyar sajtótörténetbe. ..
betegesh 2017.02.20 17:18:38
@NemZsolt: persze, fogok is.
Nem jutott be az élő adásba a The Wedding at the Slaughterhouse nevű grindcore zenekar, mert az X-Faktor egy tévéműsor, aminek van kereskedelmi értéke, és abba nem fér bele, ha hetente (vagy legalábbis az első héten mindenképpen) egy hosszú hajú, szakállas pali földöntúli hangon hörgi a mikrofonba…..
Sűrű lesz az ősz a két nagy kereskedelmi tévében. Több műsor indul/tér vissza az RTL- és a TV2-csoport adóira, mint bármikor korábban, csak tudjuk majd befogadni a kontentmennyiséget ép ésszel. Ugyan még egyikük sem jelentette be hivatalosan az őszi műsorrendet, de egy-egy műsorról csepegtetnek…..
betegesh 2016.08.07 11:37:25
Ha nem látom, nem hiszem el, tessék: Az MNO egyik szerkesztője vette észre, hogy az MTVA-nál valaki úgy gondolta, Geszti Péter szellemét mindenképpen meg kell idézni, és az időjárást rappelve mondták be tegnap, de úgy, hogy miközben a szemüveges pasi elöl kínlódott az olyan sorokkal, mint az,…..
betegesh 2016.07.07 13:45:47
@baggins21: igen, azt a belebólogatást a végén mindenkinek HD-ben kéne látnia
A múlt hét mással sem volt tele, mint azzal, hogy hány Tények- és egykori Napló-újságíró és tévés hagyja ott a TV2 hírszerkesztőségét, mert képtelenek együtt dolgozni azzal a Kökény-Szalai Viviennel, akit a pletykák szerint Habony Árpád ültetett a szerkesztőség nyakára. Igaz, ezek a tévések úgy…..
betegesh 2016.03.29 11:43:29
@betegesh: már úgy értem, aki nem is akar menni, azzal sincs baj.
Forrásaink szerint az, hogy a Való Világ powered by Big Brother alcímet kapott, és mostantól mindkét ikonikus hazai reality címe szerepelni fog egyetlen műsornak a kommunikációjában, az nem is volt annyira egyszerű, mint mi sejtettük, azaz lejárt a licensz/liszensz/licencjog, (nem…..
Egyelőre csak egy kép, aminek hangsúlyozottan SEMMI KÖZE a Nagy Dologhoz, amiről csak az ugrás után számolunk be, mert csak, azért. Naszóval. A tegnap felvett, és a téli szünet előtti utolsó epizódban, ami majd december 17-én kerül adásba, ledől az utolsó fal is azután,…..
betegesh 2015.11.18 11:50:56
:(
Miközben a TV2-n éppen a klasszikus családmodell széthullásáról, a házasságot kurvákkal és dzsigolókkal feldobó amerikaiakról szóló Hűtlen vágyak került képernyőre, az RTL elindította őszi műsorstruktúrájuk hetedik, új, saját gyártású műsorát, a Keresem a családom…..
Az RTL-hez fordul nyílt levében egy rém ideges olvasó: Kedves Sixx! Az RTL-en futó Konyhafőnök c. műsorral kapcsolatban kínoz egy kérdés legalább egy éve. (...) Miért nem mutatják SOHA, hogy a zsűritag valóban vág egy darabot az elkészített ételből? Ahogy ezt egyébként…..
Teljesen véletlenül futottam bele ebbe a számomra eddig ismeretlen képregénybe. A Marvel Comics elődjénél, az Atlasnál jelent meg, 1959 augusztusi dátummal. A Battle című sorozat antológia-jellegű volt, minden számban négy-öt rövid háborús történettel. A 65. számban a négy közül az egyik Budapesten…..
betegesh 2015.10.01 10:40:30
@kicsiszpray: azt lehet tudni, h nagyjából mennyiért sikerült mesgzerezni?
A Simpsons évadnyitója valószínűleg még Marge és Homer „kamu”válásának felhype-olása nélkül is csalódás lett volna, és mivel azután néztem a Family Guyt, talán ez kicsit felértékelődött, de még így is csak egy erős közepes szintet ütött meg. Elővettek egy közepesen…..
Ákos három év után ma új stúdióalbumot ad ki Még egyszer címmel, amit itt már lehet is hallgatni. Az új lemez megjelenésével egyidőben mutatja be a címadó dalra készült, innovatív klipet is, amelyet 360 fokos kameratechnikával rögzítettek. A megjelenést Ákos exkluzív,…..
Olvasó kérdez: Sziasztok! Kínzó kérdésem van a reklámszünetekkel kapcsolatban. Hátha titeket is kínoz, megkérdezem :) Azt értem, hogy mostanában egy csomó adó összehangolja a…..
Tessék óvatosan kezelni a hírt, aminek minden magyar sitcomrajongó egyformán örül: testvársorozatot terveznek az Egy rém rendes család mellé. A 11 évadot megélő, 1997-ben elkaszált, mára kultklasszikussá lett vígjáték egyik szereplője, a hülyegyerek Bud Bundyt alakító David…..
betegesh 2015.07.30 18:51:49
@Leadfoot: igen-igen, tudom, h mindkettőben játszik Ed O'Neill.
Az egy hónappal ezelőtti eset után ismét problémák akadtak az RTL Klub a Híradó után, ezt az Origo szúrta ki még tegnap. A lekonferálás után a műsorvezetők pár másodpercig hang nélkül kezdték el leszedni magukról a mikroportot, majd egyszer csak elsötétült a képernyő, és…..
betegesh 2015.06.24 09:38:10
@ROTFL Manó: az megvan, h ma már a technika tudja azt, h vissza lehet prögetni az adást?
A Showtime kilőtte a netre a 2016-ban érkező, harmadik Twin Peaks-évad hivatalos weboldalát. Az eredeti sorozat 1991-ben, két évadot követően ért véget, és ugye volt benne egy olyan mondata Laura Palmernek, hogy "25 év múlva talélkozunk". Na, akkor nagyjából tetszik érteni, miért…..
betegesh 2014.12.09 16:18:51
@Bruti: sajnos nem volt szabad keze a második évadban, amiért bosszankodott is, nem rajta múlt, de itt most elvileg az első évad összes részét ő rendezné.
Subba Subba Comic: Winzip 2012.11.05 09:58:28
..
betegesh 2012.11.05 18:15:23
A közszolgálati televízió hírműsorai már régóta viccparódiák csak, ha kicsit hunyorítunk és balra fordítjuk a fejünk, olyan, mintha a Bagi-Nacsa páros a Kádár-rendszer cenzúráján viccelődne. Már régóta a közmédia összes számítógépén ott a megfelelési kényszer 2.0…..
betegesh 2012.10.12 15:46:05
:(
A Nagytesó, a Kistesó, meg a Huszár   „Ő a mester”, mondta Fehérné Nyalka Éva Kiss Árpádról, a letartóztatás után alig tíz órával, egy debreceni újságírónak. „Árpi ott volt a helyszíneken? - Azt nem tudom. - Ő az értelmi szerző? – Biztos vagyok…..
Subba A nap képe x Subba Art 2012.09.07 14:34:14
betegesh 2012.09.09 16:31:40
A szerdán este adásba kerülő újratöltött Dallas sorozat bemutatkozó része „agyonverte” a konkurens csatornán futó Doktor House-t és a Született feleségeket. Jockey-t az új sorozatban 1,21 millióan nézték a teljes lakosság körében, a hirdetőknek oly fontos 18–49-es…..
Ilyen volt: Ilyen lett: A fotó a Blikkből van...
betegesh 2012.07.27 19:50:37