Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arnew

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az önkormányzatok többsége lelkesen dicsekszik azzal, hogy mennyi földutat aszfaltozott le. Ez így is van rendjén, a lakosság 99,9 százaléka ezzel egyetért, ezért szavazott rájuk. De van egy pár becsavarodott aszfaltszkeptikus ellenző is (na jó rajtam kívül egyet sem ismerek, de…..
arnew 2008.09.10 11:15:44
Gratulálok. Hallottál a holland ill. német kresztáblátlanító kísérletről? Ott is pozitív eredmények születtek.
Nem értettem, hogy évszázadokkal ezelőtt, a városban hogyan engedhették, hogy a
sz@r az utcára kerüljön, most Budapesten 40 tonna kutyagumi szárad minden nap, hogy a levegőben légúti betegségeket okozzon. A modern aszfalton.
Bigyóblog Sakkozzunk 2008.03.10 18:51:00
Csehországban fényképezték a három játékosra tervezett sakktáblát. Valaki játszott már hasonlóval?Via Gizmodo..
Bigyóblog WTF? 2008.05.26 19:03:00
Ti milyen bélyegzőt csináltatnátok? :)Via Laughing Squid..
arnew 2008.05.27 00:10:59
OK
Még csak 4 éve vagyunk EU-tagok, úgyhogy rengeteg tennivalója miatt bizonyára tudott még időt szakítani arra a Pannon, hogy megváltoztassa szabályzatát, hogy EU-állampolgárok ne kizárólag útlevéllel juthassanak szimkártyához, mert simán lehet, hogy nincs náluk:Finn vendégeink…..
Csudálatos linket kapott a Homár Gergőtől. A Testbike oldalán jelentős mennyiségű anyázás jött össze a Tescoban kapható gazdaságos biciklinek látszó tárgy kapcsán. Ezekből válogattunk össze néhányat véletlenszerűen:Hátrányok: Első napon szétszakadt a pedál, egy héten…..
Levélírónk régóta dolgozik telefonos ügyfélszolgálaton, így szerinte biztonsággal ismer fel hangokat. Egy nap a telefonja rakoncátlankodni kezd, ezért az diszpécser azt hiszi, csak szórakoznak vele. Névtelen visszahívásról, leparasztozásról, meghazudtolásról szól a ma reggel.…..
"Egy mávos alkesz hozta tegnap a videó presszóba" - írta le Sixx, üdítően szomjasgyörgyös modorban, a fenti, titokzatos értemű, nagy jóindulattal backdoor kommunikációnak is minősíthető üzenet történetét. Ha a tömegben van mávos származású olvasó, kérjük…..
arnew 2008.02.21 13:34:36
Gábor egy vicces kutassal találkozott egy Shell kimérésen, ahol a csávó úgy próbálta rábeszélni a drágább üzemanyagra, hogy az autó halálát vizionálta az olcsóbb, "biodízeles" matéria használtata esetén: Minap Szekszárd felé menet félúton megálltam Bonyhádon,…..
arnew 2008.01.16 09:37:57
A Homár már hallott olyanról, amikor a rendőrség egy néhány hónappal korábban befizetett bírságot próbált börtönnel fenyegtve újra behajtani (fogalmuk sincs, mi van), de ez azért viccesebb. Helgához ugyanis reggel 5-kor csengetett be két kolléga, hogy akkor most mehet letölteni…..
Krampusz klasszikus dillemától gyötrődik. Megbüntették a biztonsági öv be nem kapcsolásáért, miközben ő állítja, hogy be volt kapcsolva. Higgyünk a gonoszrendőr-teóriában vagy mondjuk ki hogy Krampusz csak mosakszik? Lehetséges-e bizonyítani, hogy be volt-e kapcsolva. Nyilván…..
Ma ilyen ömlesztett nap lesz. A legnépszerűbb cégekre mindig többen anyáznak, ezért most kollektíve leengedünk három T-csoportos sztorit kezdve a legmeredekebbel. Ügyfelünk kábeltévét szeretett volna, de az ügyintéző azt se tudta, szolgáltatnak-e feléjük, a csoportos beszedést…..
Méltatlanul keveset foglalkozunk a kéményseprőkkel, akik elképesztő tízezrekre veszik le az embert azért, hogy 2 perc alatt végigjárassák a tekintetüket egy kis aknanyíláson, amire csak kéményseprőszemmel látható vegytintával nyilván olyasmit írtak, hogy "Na, ezt a…..
Egyszerűségében is trükkös módszerrel lopnak gumit ipari mennyiségben a nagy ingyenes parkolóban álló kocsikról Vomit levele szerint: odamennek és nyíltan lecserélik az abroncsot. A banda sikerét nagyban előremozdítja, hogy a téren elhelyezett biztonsági kamerák - legalábbis a…..
Érdekes felfedezést tett olvasónk, amikor hazavitte a Saturnban vásárolt vadiúj telefonját:Hétvégén vásároltam a Mammut Saturn üzletében egy mobiltelefont. Hazamentem, beletettem a SIM kártyámat. Üdvözlőüzenet fogad, miszerint: „Szia Nyuszika”. (Az üdvözlés telefon…..
Miklós vendégeit a Várba vitte sétálni, aztán fura gellert kapott az este, miután megpróbálták megnézni, milyen a várfalnál lévő kávézó. A pincér ugyanis - Miklós beszámolója szerint - rövid úton elkergette őket, üvöltözött és senkizett. Állítólag azért, mert…..
arnew 2007.10.10 10:28:43
A Homár álmodni sem merte, hogy pusztán a Budára költözéssel becsatlakozhat a város ezoterikus vérkeringésébe (Kossuth tér nem ér). A postaládánkban talált szórólapot egyelőre nem sikerült dekódolni, az alján látható "url" ugyanis több évszázada elavult.…..
Mihez kezd szánalmas Orbán-interjújára óriási kvízbukással tromfoló Sváby András, miután secc-pecc kirúgták a TV2-től, ahol előtte élet-halál ura volt? Bíztunk a magyar média kamera előtt évtizedek után is lányos zavarba jövő keljfeljancsijában, és nem csalatkoztunk. Egy…..
arnew 2007.10.05 08:55:36
Igazán undorító szó az, hogy ingatlanblog, a mûfajban utazó New York-i Curbed mégis baromi szórakoztató sajtótermék. Itt találtuk a Time Out New York-ban megjelent sorozatot mindenféle extrém tetõkertekrõl és loftokról. Olyan csemegékkel, mint az óra a nappaliban, a tetõn…..
arnew 2007.10.05 08:42:55
Ez a sztori sem fog sokat javítani a BKV megítélésén, mákjuk, hogy rontani azon már nem lehet. Evibly a Deákon csípte el az alábbi jelenetet, amikor is a magasan képzett ellenőr két turistát próbált falhoz állítani, mert szerinte már lejárt a jegyük:Állok a Deákon a…..
Elképesztő, de aki ma reggel jegyet váltott a Sportuszodába, az egyik medencébe sem mehetett be, mert az úszómesterek elzavarták azzal, hogy mindegyik foglalt. A közfelháborodás hatására aztán megnyitottak 3 sávot, ahol át lehetett élni, milyen lehet Pekingben pillangózni. A Homár…..
A magyar marketing történetének egyik legpedálozósabb legmókásabb bocsánatkérő levelét olvashatja el, aki ide kattint, de még ne tegye, röviden elmesélem, mi az ábra. A sztori úgy kezdődött, hogy a Westend egyik biciklitárolójánál egy bringás aktivista a rossz minőségű…..
arnew 2007.09.18 17:56:12
Hát ez elég gyorsan ment: máris itt a telefoncég válasza, kivizsgálták, persze a Homár-olvasónak volt igaza. Emlékeznek, a sztori az volt, hogy szegény nagyszülők hiába nem fizettek elő egy szolgáltatásra, a cég nehogy úgy vette, hogy igen, de még behajtókat is küldött rájuk,…..
arnew 2007.09.12 21:52:29