Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andoc

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár nem teljesen önszántunkból, de változtatnunk kellett a blog külalakján, ennek erdményét már látjátok is. Nem az a komplett re-design, amit korábban terveztünk, hanem egy átmeneti, gyors megoldás. Egyszer majd tényleg előállunk valami teljesen újjal. (Hogy mikor, azt nem tudom…..
HamPLÓ Dallamos Villamos, megint 2011.09.04 23:49:00
2011-ben tavalyhoz képest rögtön két UV szerelvény is járta "Dallamos Villamos"-ként a budapesti síneket: egy a 2-es és egy a 4-es vonalon. A szerelvények mindkét kocsijában körről-körre más-más banda mutatta meg, mit tud. Én persze inkább a villamosra mentem rá, de kétségtelenül van feelingje…..
Ha a nem lépünk ki az űrbe, a Castle vonalnál talán nincs látványosabb, kívánatosabb, főleg egy (kis)fiú számára. Egy-egy korszak zászlóshajóját ebben a témában a legkönnyebb megtalálni, hiszen vitán felül a várakban (kastélyokban) csúcsosodik ki a téma újra és újra.…..
Korábban már többször, többféleképpen vitatkoztunk a régi illetve az új autókról. Most egy '90-es darabot fogok bemutatni, ami a formájával fogott meg. A többi korabeli (értsd '90-es évek) autóval ellentétben, ennek abszolút zárt utastere, így olyan igazi autó kinézete van.…..
Mostanában lesz 11 éve, hogy elkezdtem a mindennapi budapesti tömegközlekedési életképeket weboldalakon feldolgozni. Persze időnként nem mindennapi dolgok is a lencse elé kerülnek (nosztalgia kocsik, érdekesebb szállítások), illetve néha olyanok is, amiket szívesebben kihagytam volna (például a…..
Ha csak én lennék kamionbuzi, betudnám az elmebajnak, de be kell látni: nagyon sokan vagyunk, akik ha kockát látunk, addig rakjuk, míg kamion formát nem ölt. Sokszor eltöprengtem már azon, hogy miért pont kamiont építünk, hiszen ezeken a füstölő, lomha, böhöm állatokon nincs…..
andoc 2011.06.04 17:33:18
@Almaspite: gumikacsa nekem sem rémlik Bud Spencer - Terence Hill filmből, inkább a Konvojból ismerős:)
Az Unimog nagyon klassz, meg az alatta lévő is s rosszarcú sofőrrel. IИDOMITUS csőrös kamionjai is nagyon királyak, de az utolsó óriások annyira nem jönnek be.
A Törülközőnapot Douglas Adams halálának évfordulója alkalmából rendezik meg - az évforduló után két héttel, hogy Douglas Adams szelleme is időben odaérjen... És ez nem rosszindulat: ő maga is így nyilatkozott az idővel kialakított kapcsolatáról: "Imádom a határidőket!…..
Ha pici, szerethető minikészlet a múltból, akkor tőmondatos végigjátszás.I. AlapadatokNeve: TractorSorozatszáma: 6504Téma: TownAltéma: ConstructionKiadás éve: 1988Kockaszám: 25Minifig: 1Ára: 530 Ft-tólII. Mi van a dobozban?Doboz nincs, csak a tartalma. Az meg mindössze ez:Az előző…..
andoc 2011.05.19 11:03:06
Fogadjátok Konstans roppant részletes és alapos végigjátszását egy klassz kis készletről. A poszttal boldog születésnapot és jobbulást is kívánunk blogunk egyik legrégebbi és felettébb aktív olvasójának, a szerzőnek!I. AlapadatokNév: Black Monarch’s Ghost Sorozatszám:…..
HamPLÓ Újabb Doctor Who előzetes 2011.03.31 20:36:00
Mivel a váras bejegyzés takaréklángon hozott csak visszajelzéseket, most megint kultúrsokkot fogok okozni azoknak a tömegeknek, akik nem értik, miért doktorhúzok állandóan, amikor Berlinről is írhatnék ;) Tényleg írhatnék arról is, de fáradt vagyok, és perpillanat jobban…..
2011. egyik leginkább várt készletét játszotta végig Gábor nekünk. A ház léptékével és azzal, hogy minifig került a Creator dobozba, kínálja magát, hogy helyet kapjon akár egy városban is. (Persze feltehetjük a kérdést, mi a francot keres egy rönkviskó a hipermodern…..
Huszonakárhány évvel ezelőtt a parkettán csúszkálva brummogtunk, a plafon felé pipiskedve berregtünk, és marhára nem éreztük cikinek. Őszintén szólva ma sem érzem annak, mikor alkalom adtán ugyanezt teszem. Ugyanis ha az alábbiak vannak a kezemben, akkor nemhogy szabad, hanem…..
Amikor januárban megjelentek a blogon az első képek a City új altémájáról, a készletek  bőven kaptak hideget és meleget is. Néhányan linkeltek régebbi, hasonló témájú készleteket, amelyek szerintük bőven felülmúlják az örökösöket. Ezt látva merült fel bennem az…..