Regisztráció Blogot indítok
Adatok
people63

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2012. január 1-től tilos lesz 40 éves kor előtt meghalni, aki a szabályt megszegi, annak élő hozzátartozóinak helyette is kell dolgozniuk. „Sokak valószínűleg az özvegyi nyugdíj miatt tettetik magukat halottnak, vagy az árvaellátásra játszanak.” – vállalta…..
Úgy tűnik, vannak dolgok, amiken még a kétharmad sem változtat. A Fidesz-kormány sem mer az öregségi nyugdíjasok juttatásaihoz nyúlni. Ismét egy kicsit több konkrétumot tudtunk meg a Széll Kálmán-tervről. Sajnos tényleg csak egy kicsivel többet, hiszen Matolcsy György…..
Ma reggeli hír: A személyi jövedelemadó 1 százalékát is fel lehet majd ajánlani az államadóság csökkentésére. Erről a nemzetgazdasági miniszter terjeszt be törvényjavaslatot. (Híradó)Pártunk és Kormányunk, valamint a Kedves Vezető jobbkeze legújabb víziójával kapcsolatban…..
Rendkívül fontos lenne, ha Magyarországnak sikerülne magát a roma integráció élharcosaként asszociáltatnia, és persze azzá is válnia. (Fotó: fidesz.hu) Tegnap az EU roma integrációs stratégiáját megvitató konferencia nyitóülésén Orbán Viktor arról beszélt, hogy a jövő…..
A models.com idén is elkészítette 2010 legfoglalkoztatottabb modelljeinek a listáját, amit természetesen a legrangosabb fehérnemű és fürdőruha áruházláncok modelljei vezetik. A modellügynökségekből összeálló zsűri, a megjelenések mellett a modellek piacbefolyásolási…..
Varánusz Lázárlandi vendetta 2011.04.03 06:06:00
A hétvége kérdése: milyen foglalkozás definíciója ez: ( guglizni nem ér, a poszt végén elárulom, addig gondoljátok át )"tiszteletet kivívni, elég erősnek lenni ahhoz, hogy az ember megtoroljon a személyét vagy bármilyen hozzátartozóját ért minden sérelmet, és maga is…..
Igaz, hogy a tegnapi újságban jelent meg, de még azóta is ott van, tehát nem tréfa.Teljesen komoly, hogy a híres - megvágott, ám nem hamisított - hangfelvétel miatt kurucinfósan kipakolta a hódmezővásárhelyi Fidesz három, általuk felelősnek tartott férfi nevét, lakcímét,…..
Te jó isten, hogy Lázár János mennyire nincs képben! Állítólag úgy érvelt a vármegye elnevezés visszahozatala ellen, hogy annak feudális, elnyomást idéző jelentései a jobbágyság és a cselédség leszármazottaiban rossz emlékeket keltenek... Basszus, az anyai dédnagyanyám…..
Közel 800 millió ember küldte vissza eddig az alkotmányozással kapcsolatos kérdőívet - közölte Rákay Fülöp, az MTV intendánsa, a Kossuth téren egy 50 wattos erősítőn keresztül üvöltve. A szakember elmondta, az egész világon hihetetlen mértékű érdeklődés övezi az új…..