Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rozsdamarta

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  „Komló egy elmaradott kis falu – szép külvárosokkal.”*   Komló neve mára egybeforrt a szénbányászattal, amely a 18. század közepe óta határozza meg a település sorsát és képét. Bár a kitermelés mára szinte megszűnt, a komlóiak lelkesen ápolják évszázados hagyományaikat, a félig…..
„A csúnya épületek, politikusok és kurvák előbb-utóbb mind köztiszteletben állóak lesznek, ha sokáig húzzák” -hangzik el az Eiffel-toronyra, olajmaffiózó szenátorokra, amerikai nyakkendős MDF-esekre és Medveczky Ilonára egyként érvényes tanítás a Polanski-mestermű Kínai negyedben. Roman Polanski…..
Balog Zoltán EMMI-miniszter az általa Szaniszló Ferencnek saját bevallása szerint tévedésből adományozott majd visszakért Táncsics-díj kapcsán március 18-án kapott parlamenti kérdésre adott válaszában ezt is mondta a jegyzőkönyv szerint: "amennyiben néhány újságíró…..
comment:com Elsüllyed a páva! 2012.11.12 09:15:21
Fölszállott a páva? Legalábbis a tehetségkutató vetélkedő résztvevői és rokonai számára, mert alig van meghirdetve a szombat este Duna tv-re tett műsor, pedig ez már a második elődöntő volt. Nálunk anyukám vette észre a hirdetést, és mesélte, hogy régen ez mekkora…..
A Szkeptikus Társaság rendszeresen kap leveleket. Támogatókat és kritizálókat egyaránt. Az ellenérdekeltek támadásai sem ritkák, tevékenységünkből fakadóan számítanunk kell rájuk. Nehéz azonban megszoknunk az erős indulatokat, amivel például a legutóbb érkezett e-mailben is szembesültünk. Nem ezért…..
Made In Germany 1995–2011 címmel hamarosan megjelenik egy friss dalt is tartalmazó Rammstein-válogatáslemez és dvd, amihez a német zenekar turnét is csatol az ősszel. Ennek egyik állomása a Papp László Budapest Sportaréna lesz november 10-én. A rendkívül látványos koncerteket…..
Nem vesztegetném az időt a nyílt levél elképesztő magyartalanságaira, csak egy gyöngyszem: „kritikus gondolkodásra pedig nagyobb szükség látszik lenni a mai Magyarországon, mint bármikor a közelmúltban”. Látszik lenni magyar tudós, nyelvtankönyv asztalon nem lenni,…..
Megnéztük az Évtized Filmjét. A hihetetlen képi világ, az akcióban gazdag cselekmény, a fordulatos történetvezetés, a nézőt órákon át a székhez szögező grafika elevensége, a plasztikus kidolgozottság, a film világának egyedisége és a lélegzetelállító kamerakezelés teszi…..
Az alábbiakban egy összetört édesanya levelét tesszük közzé, aki a tragikus körülmények között elhunyt fia ügyeit próbálta meg lezárni az OTP-ben.„Fiam 2009. április 21-én tragikus autóbalesetben elhunyt. Egy héttel később a menyasszonya és én a szükséges papírokkal…..
    Nemrég Ki az írófejedelem a politikusok között? címmel érdekes játékot indított az Index (http://index.hu/politika/belfold/iro081205/), amelyben a szerző személyét kellett kitalálni a könyv első bekezdéséből. Bár szeretem az ilyesfajta találós kérdéseket,…..
A magyar talaj kisugárzása sajnos nemcsak az őslakókra, de az ideérkező multicégekre is agyrohasztó hatással van. Réka szegény online fizetett volna elő egy magyar nyelvű Sanoma-magazinra, a külföldön élő édesanyjának karácsonyra. Ekkor derült ki, hogy a nemzetközi kiadónál…..
w A Tesco-titok 2007.09.10 06:30:00
Az a gyanúm, egyesek el akarják terelni a figyelmet a Gyurcsány-csomag vérverejtékéről. Mesterségesen keltett, görcsösen erőltetett hisztériával. A Magyar Gárda nem volt elég, most kitalálták mellé, hogy a hipermarket a mumus. Mert olyan félelmetes nagy, gondolom. Morvay…..