Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Éden Hotel

40 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kattintsatok ide: http://vvhirek.blogspot.com..
Az április 7-i adást, a párválasztó ceremóniát a tévé előtt ülő 18-49-es célcsoport 10,1 százaléka választotta - adta hírül az [origo] hírportál.Az Éden Hotel április 7-i adása, a párválasztó ceremónia házi rekordot állított be a Viasat3-ná: a tévé előtt ülő…..
10 év után újra a Playboy címlapján szerepel Horváth Éva. A gyönyörű műsorvezetőről az Éden Hotel kolumbiai forgatásán készültek szexi fotók. A többi kép a továbbra kattintva érhető el. Fotók: Playboy..
Ciki Levi ciki gatyában hány a teraszon, majd némi alvás után a mosdóban. Nem baj, ő akkor is tökéletes férfinek érzi magát. ..
A Viasat3 valóságshow-jába újabb szereplő, egy Ádám nevű pesti fiú érkezett. Mivel Ádámból már volt egy, az újonnan jött mérnökember a Szöszi becenevet kapta a játékban, olvasható az [origo] összefoglalójában.Újabb szereplő érkezett az Éden Hotel című realitybe: mivel…..
Kata Alíz Jennifer Niki Kriszta..
A VIASAT3 nagysikerű stratégiai játéka, az Éden Hotel megihlette Magyarország egyik legnépszerűbb DJ-jét, Szeifertet is, aki saját stílusában Krash-sel átdolgozta a Sugarloaf Hotel Éden című dalát. Szeifert vs Krash - Hotel Eden (club mix) wave by VIASAT6 A producer páros…..