Regisztráció Blogot indítok
Adatok
félszemű ló

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Major Tamás 35 éves színészNagy Lajos egyszer csak megjelent a Nemzeti Színház irodájában, és azt mondta: "Írnék egy darabot, de még csak az első jelenet van meg." Mondom: "Mi ez az első jelenet?" Azt feleli: "Két paraszt fölakasztotta a grófot, és a fa alatt ül és…..
Ha gyerekedet egyedül nevelő anyaként családi jegyet akarsz váltani – sok helyen azzal szembesülsz, hogy nincs erre lehetőséged, ha nem tudsz felmutatni egy apát. Bár azt gondolod, hogy igenis van családod, a társadalom sokszor csak „csonka családként” tekint rád és gyerekeidre, és aligha kíváncsi…..
Philip K. Dick zsenialitása eddig sem volt kétséges - olyan kisregényeket, novellákat és regényeket írt, amik üvöltenek a megfilmesítés után. A The Man in the High Castle (Az ember a fellegvárban) című disztópiáját 1962-ben írta egy olyan világról, amiben a II. világháborút…..
félszemű ló 2015.01.27 22:52:11
@$pi$: nem is értem, hogy nem jutott eszembe...
no, really. :)

Köszönöm!
A legfrissebb hatósági gyorsjelentéseket nézegetve kiderül, hogy szeptember végére Magyarországon többen interneteztek mobilneten, mint a vezetékes szolgáltatásokkal. Az NMHH szeptemberi jelentése szerint a vezetékes internet szolgáltatást (DSL, kábel, optika) igénybe vevők…..
„Si vis pacem, para bellum.” (Vegetius)   Angela Merkel háborús utalása nem vetett akkora hullámokat, mint gondoltam. A legtöbben ezt inkább költői túlzásként, retorikai elemként fogták fel, mint azt Babarczy Eszter írása is jól példázza. Babarczy szerint abszurd a felvetés,…..
félszemű ló 2011.11.17 18:14:47
@málnási: szeretném megkérdezni, hogy milyen mentális-pszichés hozadékra gondolsz. köszönöm.
 Történelmi csúcson a svájci frank. És bár a kormány időről időre előáll egy-egy frankhiteleseknek szóló mentőcsomaggal, az elemzők azt állítják, sehogyan sem tudnak jól járni a devizahitelesek. A frank bődületes ereje a legtöbb kísérletet kudarcra kárhoztatja.…..
félszemű ló 2011.07.13 11:37:37
@nu pagagyí: Ott a pont.

Az összes többi csak poénkodás, meg hozzá nem értő fecsegés.

Az oktatással kellene foglalkozni.

De ebben az országban mindenki korrupt/bénult/demotivált/önző stb... A politikusok is és a választópolgárok is.

Ezen pedig csak az oktatás segíthetne.

Arra meg nincs sem pénz, sem politikai akarat...

Úgyhogy nagy bajban vagyunk, mint nemzet, mint ország. :(
Herczeg Ágnes megjelenésével a Gróf Buttler Borászat mind szakmailag, mind emberileg olyan irányt vett, olyan szintre süllyedt, amihez már sajnos nem tudjuk, és nem is akarjuk tovább a nevünket adni, így a Bukolyi család elhagyja a Gróf Buttler Borászatot. Ez a hír publikus. …..