Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bandibuilder

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Csak én látom úgy hogy nincs dereka?..
2 téma jutott az eszembe.Az egyik ez a fegyencedzéses fogyatékosság,a másik pedig a sport hátteréről amit tudok leírogatom.Persze az utóbbinak leginkább a sok információmorzsából összerakott spekuláció halmaz lesz az eredménye.Kb arról fog szólni hogy magyar és külföldi…..
Sokszor lehet hallani hogy "ha megsérülsz pihenj".Ez is egy alternatíva de nem biztos hogy szükséges.Sérülten is lehet edzeni csak máshogy kell.És lényegében ezt bármilyen sérüléssel lehet csinálni.Nem azt mondom hogy ha leszakad a bicepszed másnap már 30kilós…..
bandibuilder 2011.05.03 14:53:25
kepfeltoltes.hu/view/110503/IMG_0007_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Kikérhetném a véleményed haxor, van-e a jövőben esélyem versenyzésre, ugyértem ha nagyon szar a felépitésem, pakolhatok akár mekkora tömeget, győzelem nem lesz :/

Itt 16 éves volt, 175cm magas,40cm kar,83kg.
Tudom ez már másfél éve volt, de nem szeretek fotózkodni, igy heccből, hasonló vagyok most is kicsit szárazabb, és 6kg-al nehezebb :D és 177cm.
A 20-hidroxiecdysone.Legális szteroid alternatívaként volt/van behypeolva.Egy növényi szteroid ami sok növényben megtalálható.Általában a spenótból szokták kivonni mert ebben van a legtöbb.Először a szovjet sportolók használták teljesítmény fokozására,de már mindenhol…..
Nemsokára jönnek az újak és rátok bízom hogy kit akartok látni:Ronnie edzővideókRühl edzővideókCutler edzővideók..
Akkor most közkívánatra:-Ha sokat felülésezek kockás lesz a hasam-Ha valaki nagy az biztos sokat koxol-Minél többet eszek annál gyorsabban növök(ami igaz csak hájban)-Az étrendkiegészítők károsak-Minden testépítő agresszív-Diéta nélkül le lehet fogyni-Normális mozgás…..
bandibuilder 2011.04.01 18:13:03
-Cső Bunny! Ha eddig nem dobtad még el az agyad a sok idiótától akkor most meglesz: divany.hu/eletmod/2011/01/27/10_ok_hogy_elkeruld_az_edzotermet/

-feljtsd el, én rá nem kattintok erre a fosra!
más: hamarosan jönnek megint audiók!

Ne küld már a sirba szegényt, de szerintem azért megleste akárhogy is tagadja :D
Ez a kedvencem mert szerencsés vagyok ebben a tekintetben.Aki nem érti annak elárulom:a vádli az az izom aminek a mérete leginkább genetika függő.Most fogd meg magad és feszítsél rá.Nézd meg hol van a leges legalsó pont ahol megfeszül ilyenkor.Ha egészen lent az achillesednél te is…..
3 fejű izom.A kar feszítőizma.Ebből következik hogy amikor kinyújtjuk a karunkat akkor feszül meg teljesen.Több féle gyakorlat van ami jó rá.A legjobbak a letolások.(felső csigán).Az vita tárgya hogy mekkora az optimális súly és ismétlésszám.Szerintem(és nekem ez jött be)…..
A vállat muszáj edzeni!Még a rajok is szokták.3 fejből(rostból)áll.Első,oldalsó,hátsó.Általában 2-2-2 gyakorlat elég.Valakinek az elsőre nem nagyon kell edzenie mert minden nyomás(tehát a komplett melledzés) terheli.Ha mégis kell edzened a fej fölé nyomás,arnold…..
Na gyerekek itt az első adag amiből lehet csemegézni15giga!Mr Olyampia felvételek 1995-2010Seedelni logikusan akkor tudok amikor itthon vagyok.Éjszakára viszont kilövöm a gépet.Nem kell befosni ha másnap nem melózok akkor reggel megy tovább.Ez a többi feltöltésnél is így lesz..