Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eAster

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felsorolok néhány örök ellentétet, amin egymás torkának szoktak esni a szülők, főleg az anyukák a netes oldalakon:  1. A szülés módja Amivel legelőször találkoztunk, már terhesség alatt, az a szülés módjának megválasztása volt. Van, aki csakis programcsászárral akar…..
eAster 2018.06.16 16:24:51
@Clamesa:
Akkor szerencsére jobb körökben mozogsz. :)
Sokáig tanakodtunk, vannak-e alsó szomszédok. Sosem halljuk őket, de az is igaz, hogy a felettünk levőket is alig. A mostani lakás nem magas belmagasságú, viszont tégla. Mióta azonban Bertie durván fejlődni kezdett, biztosak vagyunk benne, hogy nincs alattunk szomszéd. Vagy, ha van, nagyon…..
Írtam nemrég egy cikket, amiben azon keseregtem (azóta is azt gondolom, teljes joggal), hogy nem találok hónapok óta munkát. A múlt héten interjúztam egy multinál, ahol több nyelvtudással és bölcsész/társadalomtudományos végzettséggel kerestek valakit kreatív pozícióra. Az…..
Tisztelt Kismamablog! Balszerencsénkre találkoztunk a Facebookon 2 bejegyzésével és magyar állampolgárokként és fiatal szülőkként szeretnénk kifejezni felháborodásunkat és tiltakozásunkat az ezekben a bejegyzésekben leírt sértő és rendkívül káros gondolatok miatt. Éppen ezért tartjuk fontosnak,…..
Már terhességem előtt jóval elhatároztam, hogy nem fogok szoptatni soha. 12 évesen is már nekem volt a legnagyobb mellem az osztályban, ami miatt a fiúk és az építőmunkások olyan figyelemben részesítettek, amit sosem akartam. Az a kismellű nőknek is egyértelmű, hogy nem mennek el építkezés előtt,…..
eAster 2017.02.27 22:01:38
@fumerin: a bírja a pocak érved ellen itt vagyunk mi példának. Az első hónapokban bármit is ettem a vajaskiflin kívül, hasfájás volt a válasz.. nekem kényelmes sem volt, főleg, mivel rengeteget szenvedtünk vele.. én utáltam.. gyors fel is adtam. Most fejem neki, amíg van. Aztán tápszer lesz, mert nekem nem az ellenségem :)
Bertie nemrég lett 9 hónapos, le akartam írni a napirendemet egy ekkora babával. Azért írok egyesszámban, mert azokról a napokról beszélek a héten, amikor Aldric dolgozni megy. 6:00 Bertie felkel, beszélget az ágyában, Aldric kimegy hozzá. Bepelenkázza, átöltözteti (mert még nem találtuk meg a 11…..
Olvastam egy zavarbaejtő kommentet nemrég és mivel nem először találkozom ezzel a problémával, amit nem értek egyáltalán, gondoltam, írok itt róla egy kicsit: A szuperanyuknak meg annyit: a 24 órás rendelkezésre állás és önmagunk háttérbe szorítása igenis baromi nehéz! Aki ezt tagadja, az vagy…..
Történt velünk márciusban, hogy huszadika környékén vártuk a menzeszem, hogy elindíthassunk egy inszeminációt. Májusban ugye lombik, de addig is - ha belefér - legalább 1 inszemet javasolt a doki. Vártunk, vártunk türelmesen, 1 nap késés, 2 nap késés, 3 nap késés, közben egy kis barnázás, menzesz…..
Itt a vége. Nos, ez a mese elért a végéhez. Tavasszal volt Clamesának egy vetélése, ami után elhatározta, hogy legközelebb nem fog elvetélni, már amennyire ez emberileg vállalható célkitűzés és úgy is lett: július elején teherbe esett, március 7-én pedig egy egészséges gyermeknek adott életet. Úgy…..
Manapság az öltözködés hihetetlen határokat feszeget. Ezzel nem is lenne probléma - hiszen változik és fejlődik a világ - ha az emberek megtartanák az öltözködés írott és íratlan alapszabályait.A mit, mihez, mikor kérdéskörét manapság nem teszik fel maguknak az emberek,…..
Már jó ideje nem voltam nőgyógyásznál, egészen elszoktam a meztelenkedéstől idegen helyen. Hát most bepótoltam. Szombaton vérezni kezdtem. A ciklus 11-ik napján, erős, darabos, hasgörcsölős vérzésem lett. Hát, gondoltam, ennek a fele se tréfa, elmentem hát a körzeti…..
„- Mi a baj? - Semmi. - De látom, hogy bajod van. - Csak agyalok. - És min? - Tudod te azt jól.”- mondtam egy kiábrándult, félmosoly kíséretében. Majd felálltam az ágyról, és indultam a cigimért, hogy rágyújtsak. Még nem érett meg bennem teljesen az elhatározás. Tegnap…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A bukást is ugyanúgy kell fogadni, mint a nyerést" (Abdul-BashirSheik Bin "Dabii")  ..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A bukást is ugyanúgy kell fogadni, mint a nyerést " (Abdul-BashirSheik Bin "Dabii")..
eAster 2012.03.15 14:17:47
@'Casso: én is junioros kártyával töltök, 23 múltam. szóval a kártya típusa miatt nem biztos, hogy automatikusan kidobják...
eAster 2012.03.15 14:20:37
@gergo19920605: nem tudhatod mennyivel játszok :D
eAster 2012.03.15 14:23:43
@TMKKK: nem tudom, elképzelhetőnek tartom. én csak arra gondoltam,hogy attól mert junior nincs automatikus tiltás..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Nem az számít ki játszik jobban és kinek van több helyzete hanem a végeredmény" (ТорпедоNN#99)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Egy jó fogadó nagyon sok mindenre figyel. Le lehet szűrni sok mindent. Ezek is segítik a nyertes szelvény kialakítását."  (…..