Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Duna Legendárium

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2011. április 17-én, vasárnap a Litera kihirdette Duna-legendárium című pályázatainak eredményét a Műcsarnokban. Az idei Litera-díjas Németh Gábor író, a fotópályázat díjazottjai Kovács Bodor Sándor, Farkas Norbert, Martin Wanda, Hermann Ildi és Fodor Dániel János. A nyílt…..
Kedves Pályázók!Április 10-én éjfélkor lezárult a Duna-legendárium nyílt irodalmi pályázat és a fotópályázat. Valamint ma, április 11-én befejeződött a meghívásos pályázatra beérkezett kortárs írói szövegek közlése is a Literán.A nyílt pályázatra összesen 116 mű…..
Kedves Pályázók!Mint olvashattátok, a nyílt pályázat és a fotópályázat határideje: 2011. április 10. (éjfél). Aki éjfél után, azaz április 11-én küldi pályaművét, sajnos érvénytelennek kell tekintenünk a pályázatát. Négy napotok van még, hajrá!Tudatjuk Veletek, hogy…..
Örömmel jelentjük, hogy egyre több gyönyörű képet töltenek fel a fotósok a Duna-legendárium fotópályázatán a Facebook-oldalunkra. Az alább látható kép nem indul a versenyben, de a linkre kattintva megtaláljátok a nevezett képeket. A közönségszavazáson a legtöbb like-ot…..
Hamarosan teljes a Duna-esszére vállalkozó külföldi írók listája.Mind ez idáig az alábbi szerzők jeleztek vissza, hogy a Dunával kapcsolatban született írásukat szívesen megosztják az olvasóval a Legendary Danube kötetben: Tomas Venclova (Litvánia), Clare Azzopardi (Málta),…..
A Litera a Hungarofest támogatásával meghívásos pályázatot írt ki. Húsz kortárs írót kért arra, hogy 3-4 oldal terjedelemben (5500-7500 karakter) írjon a Dunához - elsősorban a Duna budapesti szakaszához - kapcsolódó, valós vagy kitalált személyekhez, helyszínekhez,…..
A Litera irodalmi portál a Hungarofest támogatásával kétfordulós, nyílt pályázatot hirdet a Dunához és elsősorban a Duna budapesti szakaszához kötődő, valós alapokon nyugvó vagy valósnak tűnő, fiktív legendák írására.A pályázóknak 2 oldal terjedelemben (maximum 4000…..
A Litera irodalmi portál a Hungarofest támogatásával meghirdetett Duna-legendárium projekt részeként fotópályázatot hirdet amatőr és profi fotósok számára a Dunához, elsősorban a Duna budapesti szakaszához kötődő, legendákat idéző, történetet „elbeszélő”…..