Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GirlWhoMustNotBeNamed

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedvenc színésznőm és divatikonom Catherine Deneuve hivatalos Facebook rajongói oldala szerint 50 perce érkezett meg Budapestre, egy titokzatos munka miatt.Ennek örömére felidézem egyik filmjét, ami a divat szempontjából a legemlékezetesebb: Ez a Nap szépe, amiről korábban már…..
Alapvetően úgy vagyok a virágos ruhákkal és ezzel a tavaszi trenddel, hogy a kevesebb néha több. A tervezők és a divatházak azonban nem osztják a véleményemet, ugyanis minden porcikájukkal azt kívánják, hogy mi tetőtől talpig  virágmintában pózoljunk idén tavasszal.…..
„Szép lassan megmondta neki, hogy ennyi volt, nem valók össze. Azt hittem, ettől észhez tér, de nem. Teljesen összetört. Napokig nem lehetett elérni, nem tudtam, mi van vele” – néha jól jön egy pletykás barátnő, aki már tanúja volt annak, hogy az idősebb pasik…..
GirlWhoMustNotBeNamed 2011.03.11 13:01:49
Én voltam ilyen helyzetben, pont 24 voltam, a párom 52 - igaz, ő letagadhatott vagy tízet, rengetegen mondták, milyen fiatalos. Teljesen őszinte szerelem volt mindkét részről, hasonló volt az érdeklődési körünk is, utaztunk, várost néztünk, meg kiállításra, moziba jártunk, rengeteg mindent megosztottunk egymással, ezzel együtt viszont (nyilvánvalóan) sokat tanultunk is egymástól, és egyáltalán nem éreztük a korkülönbséget, pedig még együtt is éltünk pár hónapig. Azóta is ő azon rendkívül kevés emberek egyike az életemben, akihez a legközelebb állok emberi, lelki szempontból, bár egyéb okok miatt ritkán beszélünk. Ő szakított velem, és nagyon nehezen tettem túl magam rajta, de azóta már rájöttem, hogy ez a kapcsolat épp a korkülönbség miatt nem lehetett volna örökérvényű. Ott és akkor viszont, abban az egy évben ő volt az "igazi", egyfelé vitt az utunk és minden pillanatát kincsként őrzöm. Ha újra kezdeném, akkor sem csinálnám másképp. Az persze egy fontos szempont, hogy neki már felnőtt gyerekei voltak és nem volt más nő az életében (a másodhegedűsséget például én nem lettem volna képes bevállalni).

Ezt csak azért írom le, mert ahogy látom, néhányan könnyen ítélnek és ítélkeznek úgy, hogy nincs konkrét tapasztalatuk. Korábban én is mindig egy picit gyanakvóan, kérdően szemléltem az ilyen kapcsolatokat, de az élet jó leckét adott, hogy a "címkéknek" semmi közük a valósághoz. Csak két ember van, akiknek dolguk van egymással, és itt az érzelmek vezérelnek, nincs az a pénz vagy egzisztencia, ami azoknál erősebb tud lenni (még akkor is, ha persze, nyilván vannak olyan "huszonéves csajok", akik "erre hajtanak"). Egyik kapcsolat létjogosultságára sem az a bizonyíték, hogy életünk végéig fennmarad. Lehet valami az "égben köttetett" akkor is, ha olyan külső "paraméterek" szerint, mint az életkor, a földrajzi viszonyok, az időtartam stb. nem felel meg az általánosan elvártnak.