Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kaszáska

5 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A városképp teljes szerkesztősége, ugyan külön-külön, de egyazon országban, lengyel földön járt. Jómagam Krakkó szépségeivel próbáltam betelni. Valószínűleg e város neve hallatán a Rynek szóról mindenkinek eszébe jut a város főtere. Európa egyik legnagyobb területű…..
2009. július 13. Már hosszú ideje lóval járnak ide, a Búza utcai egyik sörözőbe. Igen sokszor jönnek. Ma ismét itt voltak. 11:30-kor, mikor lementem a Postára észleltem, hogy itt van a két ló kikötve. Pontosabban az egyik. Mert a másik valamilyen módon kiszabadította magát és…..
Olvasónk a XXI. században elkövette azt a hibát, hogy utazása előtt az interneten próbált meg tájékozódni a menetrendről, amihez az Elvirát hívta segítségül. Nagy hiba volt, ugyanis a kinézett vonat nem is arról az állomásról indult, amit a neten megírtak: Tisztelt MÁV-Start…..
Fergetes programok Kaszásdülőn! Részletes program: http://www.jovobarat.hu/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=20&Itemid=55..
Új tájékoztató rendszert építettek ki a szentendrei HÉV-vonalán. Napokig láttuk az üres oszlopokat, majd magát a "monitort", de pár napja tesztüzemben is láthattuk.   ..
A Kaszásdűlő Budapest III. kerületének egy településrésze.Határvonalai: a MÁV esztergomi vonala az Áldomás utcától – Szentendrei út – Köles utca – Búza utca – Huszti út – Szőlőkert utca – Bründl árok – Sereg utca – Gyógyszergyár…..
Rákerestem a neten, és több óbudai fórumot is találtam. Többek között: - Óbuda - Békásmegyek -- a 10001. topic. (nagyon aktív) - III. kerületi Pók utcai ltp. Figyelem! (viszonylag aktív) - Sunpalace Lakópark III. kerület (viszonylag aktív) - Óbuda tömegközlekedése…..
A Pethe Ferenc tér felújítása több hónapon keresztül tartott. Hát, nem gondoltam volna, mikor felbontották a teret, hogy egy egyszerű macskakövekkel díszitették a teret anno (1983-ban)! Nem tudom, hogy akkor melyik utcát aszfaltoztak, de az biztos, hogy korábban számtalan autot…..
2007. júniusa Szentendrei út, szinte mindennapos dugó reggel a városba befelé, nappal a városból kifelé. Nonszensz... Mi lehet a megoldás? Nem hiszem hogy a 6-os metróra kéne várni... Tömegközlekedés? Elővárosi vasút hév helyett/mellett? Autóval biztos hogy nem fog menni. Mondd…..