Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azapistagyerek (törölt)

0 bejegyzést írt és 102 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Mi az Alaptörvény? 2013.03.11 09:31:00
Mi az Alaptörvény? "Az Alkotmány az állam alaptörvénye, a legmagasabb szintű jogi norma, amely tartalmazza az állam felépítésével és működésével kapcsolatos legfontosabb szabályokat. Az Alkotmány a legmagasabb szintű norma Magyarországon, így nem lehet olyan jogszabályt…..
Kedves kortársaim, meg mindenki, aki a Lendvay utcában járt ellentüntetni a minap! Annus néni vagyok. Biztosan ismertek már. Én vagyok az írogatós néne Bivalybasznádról… Na most azért írok, mert ezt a képet mutattátok magatokról aranyosaim:LINK Le kellett halkítanom amikor…..
Megint egyszer megemelem kalapom a Mágus előtt:, nem keverte rosszul a lapokat.Persze, ebben zseni, így nem csodálkozom -- nem is kedvelem érte -- de ami jár az jár.Olvasatomban ugyanisMatolcsy Györgyöt eltávolította a gazdaság irányításából,ezt a piacnak is megüzente,s a piac ezt…..
azapistagyerek (törölt) 2013.03.03 00:31:47
@Frady Endre: nagyon ott vagy, komolyan :-D

Ez a Filtol meg Bloggergéza: áhhh... agyhalál. Nemzeti jellegű.
   "Ők az önző elit tagjai, akik ha CSERE van, elmennek New Yorkba, Hong Kongba meg Párizsba tanítani."                                                  …..
Orbán Viktor a héten megtartotta sokadik évértékelőjét, a mostanit éppen miniszterelnökként. Beszédeit ellenzékiként is megtartotta, ezzel gyakorlatilag műfajt teremtett a hazai politikai életben. Ha csak ezt nézzük, ma már mindenki utánozza, évértékelőt tartott Bajnai Gordon,…..
azapistagyerek (törölt) 2013.02.24 19:09:28
Vastagbőr Rezsicsökkentő-verseny 2013.02.22 09:01:00
Miközben az ELMŰ fekete-fehér levelet küldött a fogyasztóinak a rezsicsökkentésről, a pártok egymásra licitálnak. 1, FideszAz ötletgazda és kivitelező tudja még fokozni: külön ezügyi munkacsoportjuk van, aminek keddi első hivatalos ülése után Kósa Lajos bejelentette, hogy…..
azapistagyerek (törölt) 2013.02.22 11:08:29
Emiksz 115. Q.E.D 2013.02.06 14:19:12
Kedves Nézőink, Az Ingyentudás Egyeteme című műsorunkat látják. Mai adásunk a méltán nagy figyelmet kapott kérdéssel foglalkozik, miszerint miként lehet egzakt módon belátni, hogy a Gyurcsány-Bajnai szövetség hatalomra jutása esetén csökkenti a minimálbért 32.000…..
azapistagyerek (törölt) 2013.02.15 13:37:04
Vastagbőr Molinótól plakátokig 2013.02.15 09:15:00
Sejteni lehet, hogy melyik lesz a győztes, de azért erős a mezőny. 1, A molino-ügy kiteljesedéseMivel Csizmadia László CÖF-elnök azt mondta az éhségmenetek Parlamenthez érkezésére „egyfajta flashmobként” kifüggesztett molinóval kapcsolatban, hogy nem kértek, és nem kaptak…..
Bárhova nézek, ott vannak. Rengetegen - de csak első látszatra. Valójában csupán borzasztóan hangosak és aktívak. Nem csodálom: hatalmas, felgyülemlett, tehetetlen dühüket máshol már nem nagyon tudják levezetni, és Opera előtti  csoportos bóvli-skandálás se lehet minden…..
A Blikk 32 fideszes polgármestert és alpolgármestert talált a fővárosban és a megyei jogú városokban, akik összesen 50 millió forint jutalmat vehettek fel az év végén, közülük hatan ráadásul országgyűlési képviselők is. A botrány szépen egybefutott a másik hírrel,…..
azapistagyerek (törölt) 2013.01.25 17:27:07
@Horizont: szita szita véleménye releváns. A levél tdképpen egy duplabukta: egy erkölcstelenséget akarnak törvénytelenséggel orvosolni.
Leginkább a Mad Max világához hasonló helyzetet eredményezett a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ tehetetlensége - adta hírül az MTI. A beszámolók alapján az ország középiskoláiban kaotikus állapotok uralkodnak, miután a tanároknak maguknak kell beszerezniük az…..
azapistagyerek (törölt) 2013.01.18 19:41:40
Mi másnaxentelhetnénk sorozatunxázadik részét, mint Katona László költészetének? Na ugye... IGAZSÁG ÉS A GAZSÁG Gyermekeit a jó anyaigazmondásra tanítja;hogy soha ne hazudjanak,se egymásnak, se másoknak! IGAZSÁG a legfőbb értékaz igazra veti fényét!Nem ármánykodik és…..
azapistagyerek (törölt) 2013.01.18 11:38:18
A Windows Phone csempeközeit egyéni kontent fugákkal tölthetjük ki, de vigyázni kell, mert sokszor lefagynak. Hamarosan kaphatók a barkácsáruházakban a DIN EN 13888 szabvány szerinti Windows Phone csempefugák 1, 5, és 10 gigabájtos, zsákos kiszerelésben. A Windows Phone élő…..
 Doomhammernek köszönjük az alábbi idézetet  :  "Állításunk megítéléséhez elegendő végiggondolni annak a levélnek egy részletét, amelyet Isaac Rothschild írt 1863-ban Londonban. Így fogalmaz: „Azok a kevesek, akik képesek megérteni a rendszert, vagy…..
azapistagyerek (törölt) 2013.01.12 00:00:10
Ki kell ennek jönni Ki az állat? 2013.01.10 22:20:08
A Fővárosi Főügyészségnek, nagy szeretettel. A tények pedig ezek. Magyarország miniszterelnöke nem alkalmas az együttélésre. Nem alkalmas arra, hogy emberek között éljen. Magyarország miniszterelnöke egy állat, és állatként viselkedik. Akkor és abba köt bele, akit és ahol…..
A kerdem.blog.hu-n keménykednek a diákokkal és a rektorokkal,  átlagos, kereszténydemokrata fiatalok. Amikor éppen nem buziznak az Alkotmánybíróság előtt. Telik vele az idő. A blogból nem pontosan derül ki, hogy kik ők. Segít a gugli. Általában átlagos, kereszténydemokrata…..
He, Tík! Igen, ti, akiket már a megszólításban sem merek a népemnek nevezni. Mert már nem tudom mik vagytok, de azt igen mik nem: a Nemzeti Együttműködés Rendszerének tagjai. Itt hagytatok egyedül a parlamenti gombnyomógépsorral, a népfront-menetesekkel, és ezt a Bayert se vitte…..
azapistagyerek (törölt) 2012.12.20 08:45:29
@kormányzó: übermilliólájk!!!
Pézsma Döglött papagáj 2012.12.19 17:29:40
A valóság tagadása a létező legegyszerűbb módszer a menekülésre. Annyira pofátlan, hogy az ellenfél egy darabig magában keresi a hibát. Tizedszerre elsütve azonban sokat veszít a varázsából. A keddi tandíj-ügyi eredménytelen kormány-diák egyeztetés apropóján Balog Zoltán…..
Kedves magatokról megfeledkezett felebarátaim, Kovács Zoltán veszprém megyei kormánymegbízott és Gránásiné Bácsi Tünde igazgatónő! Gondolom elkerülte figyelmeteket, hogy Annyitisér országban fülkeforradalom történt 2010-ben, aminek egyenes következményeként új…..
Vastagbőr Seggnyalás visszajár 2012.12.17 09:01:00
A Polgári Magyarországért Alapítvány a Fidesz pártalapítványa, elnöke Balog Zoltán miniszter. "A PMA 2005-ben hozta létre a polgári oldal életműdíjának is tekinthető Polgári Magyarországért Díjat.  Az alapítvány minden évben egy olyan személynek vagy közösségnek…..
azapistagyerek (törölt) 2012.12.17 19:16:11
Nem unatkozik mostanság a miniszterelnök úr, ez vitathatatlan. Lelki szemeink előtt már-már politikai akcióhőssé látjuk nemesülni őt, akinek ha belefér, nyilván még a világot is megmenti a vasárnap délutáni Videoton-meccs kezdő sípszaváig. Kétségkívül Orbán Viktoré…..
azapistagyerek (törölt) 2012.12.14 13:58:21
Most egy hosszabb idézet a Parkinson törvénykönyvből:

"A veszély első jele az, hogy megjelenik a szervezet hierarchiájában valaki, aki magas fokon sűríti magában az intrikát és a tehetségtelenséget. Egyik tulajdonság sem jelentős önmagában s legtöbb emberben van valamennyi mind a kettőből. De ha ez a két tulajdonság elér bizonyos sűrűségi fokot - jelöljük ezt itt a I3T5 képlettel -, akkor létrejön egy vegyi folyamat. A két elem egyesül és új anyagot hoz létre, amit „intehilén"-nek nevezünk el. Ennek az. anyagnak a jelenlétére biztosan következtethetünk bármelyik egyén viselkedéséből, aki a maga osztályával semmit sem ért el s ezért állandóan igyekszik más osztályok ügyeibe avatkozni és kezébe kaparintani a központi adminisztrációt. A specialista, aki észreveszi a kudarcnak és becsvágynak ezt a sajátos keverékét, azonnal megcsóválja a fejét és ezt dörmögi: „Primer vagy idiopathicus intehitis." A tünetek, mint látni fogjuk, félreismerhetetlenek. A betegség akkor lép következő, vagy szekunder szakaszába, mikor a fertőzött egyén egészen vagy részben átveszi a központi szervezet irányítását. Némely esetben a fertőzés primer szakasza teljesen kimarad, a betegség mindjárt a második fokon lép fel: ilyen esetekben a fertőzött egyén már vezetői szinten került az intézményhez. A szekunder intehitiszes könnyen felismerhető arról, hogy állhatatosán igyekszik minden nálánál tehetségesebb embert kitúrni, továbbá arról, hogy szívósan útjába áll minden olyan ember kinevezésének vagy előléptetésének, aki az idők folyamán tehetségesebbnek bizonyulhat nála. Nem meri azt mondani: „Mr. Esesh túlságosan tehetséges", tehát azt mondja: „Esesh? Talán eszes - de vajon megbízható-e? Én inkább Mr. Cypher Blattot választanám." Nem meri azt mondani, hogy: „Mr. Esesh mellett kicsinek érzem magam", így hát azt mondja: „Azt hiszem, Mr. Cypher Blattnak jobb az ítélőképessége." Az ítélőképesség érdekes szó, ebben az összefüggésben az értelmesség ellentéte; voltaképpen azt jelenti, hogy tovább kell csinálni azt, amit eddig csináltak, így hát Mr. Cypher Blattot előléptetik és Mr. Esesh elmegy máshová. A központi adminisztráció lassan megtelik olyan emberekkel, akik ostobábbak, mint az elnök, igazgató vagy ügyvezető. Ha az intézmény feje másodrendű, ügyelni fog rá, hogy közvetlen munkatársai harmadrendűek legyenek; azok viszont arra fognak ügyelni, hogy beosztottjaik negyedrendűek legyenek. Hamarosan valóságos ostobasági verseny alakul ki s az emberek úgy tesznek, mintha még értelmetlenebbek volnának, mint amilyenek. A betegség akkor lép kifejlődésének következő vagy tercier szakaszába, mikor az egész intézményben, pincétől a padlásig egy szikrányi értelem sem maradt. Ez az eszméletlenség állapota - az első bekezdésben megadtuk a leírását. Ha elérte ezt a szakaszt, akkor az intézmény gyakorlati hasznát tekintve, halott."
Vastagbőr Nem értik 2012.12.13 14:51:00
A legszomorúbb ebben a felsőoktatási "reformban" hogy a döntéshozók (szokás szerint) szándékosan vagy alapból egyszerre hülyék és cinikusak, össze-vissza hazudoznak és halvány fogalmuk sincs, hogy miért is fontos a felsőoktatás a fiataloknak. Ennél még az is jobb lenne, ha…..
azapistagyerek (törölt) 2012.12.13 22:47:18
@szabidoki: már hogy helló mester.

A többieknek:
ÉRTELMES EMBERNEK HISZITEK MAGATOKAT? AZT HISZITEK? OKOSABBAK VAGYTOK A KORMÁNYPÁRTI TROLLOKNÁL?
HÁT KURVÁRA NEM!!!
VÁLASZOLTATOK? ÉRVELTETEK!!!
VIDÉKINEK MEG ENRICONAK!!!

Elnézést a kitörésért.
“Ha az egyetemisták kinyitnák a fülük, akkor megértenék, hogy mit akar a kormány.” (Hoffmann Rózsa) "A bankok a nyolcvanas években tovább éltették a kommunista rendszert.” (Szatmáry Kristóf) “Az energiaszektornak egyáltalán nem volna szabad profitot termelnie.” (Rogán…..
azapistagyerek (törölt) 2012.12.12 10:20:06