Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LaRiNNe

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez egy amolyan véleményváró poszt, nem mintha a többi nem az lenne, de ez kifejezetten :) Az alábbi lábbeli már úton van hozzám from Sweden és nagyon be vagyok sózva. Még sosem volt ilyen barna cipőm. Nemrég fedeztem fel magamnak ezt a színt a Mangoban , egy ilyen színű…..
LaRiNNe 2011.06.10 12:34:13
ANNENN Jogos a kérdés? 2011.04.05 13:02:00
Nem fogunk Tedd és Ne tedd! rovatot indítani, de egyszerűen nem tudtam túltenni magam ezen a két fotón. És amiatt nem, mert mindkettő az egyik kedvenc streetstyle fotósom oldaláról, a Face Hunter-ről való. És mégis, égbekiáltó a különbség. Számomra az első kép abszolút…..
A ZARA egy tipikus olyan üzlet amit az átlag emberek is megengedhetnek maguknak,ahol megtalálható a stílus és a divat.Véleményem szerint ezt most elszúrták,legalábbis ez a pár ké alapján nagyon úgy tűnik.Itt nem látható a sikk,a divat és a nőiesség keveréke.Ezek a darabok…..
Alapvetően úgy vagyok a virágos ruhákkal és ezzel a tavaszi trenddel, hogy a kevesebb néha több. A tervezők és a divatházak azonban nem osztják a véleményemet, ugyanis minden porcikájukkal azt kívánják, hogy mi tetőtől talpig  virágmintában pózoljunk idén tavasszal.…..
ANNENN Teljesen begombolva! 2011.03.08 09:20:00
Ismét új dolgot helyeztem a kívánságlistámra, ami már lassan kilométeres hosszúságú... Az "új dolog" dolog pedig nem más, mint egy egyszerű klassz ing, kis gallérral. Szeretnék egy ilyen, vagy ehhez hasonló inget, legjobb a lent látható világos rózsaszín, vagy…..