Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Metamorfi

0 bejegyzést írt és 126 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Gebasz volt az Ubernél a fizetéssel, de ami még rosszabb, a panaszkezeléssel is. Ha ez nem csak egyedi eset, akkor hamar oda lehet a bizalom. Tisztelt Szerkesztő ! Szeretnék a nyilvánossághoz fordulni az Überrel kapcsolatos rossz tapasztalatommal. Az Übert már régóta ismerem,…..
Gábor ugyan nem írta meg, hogy az ország melyik részében gyászolja médiaboxának digitális hangját, de a sztori alapján nem ismeretlen a jelenség a cég előtt, úgyhogy megkérdezzük tőlük a holmiértmikorramennyit. Kedves Homár! Kb. egy hónapja a UPC-nél egy remekbeszabott…..
Metamorfi 2015.05.22 10:05:34
@venszivar: legalább a digi a többi szolgáltató havidíjának töredékéért ad többet + jobbat
Egy olvasónk eléggé felbosszantotta magát a tegnapi matematikaérettségi után, hiszen a köztévé egy Lükő Gábor nevű okleveles matematikussal oldatta meg a feladatsort, aki viszont nem végzett igazán jó munkát. Itt a levél relváns részlete: Már a könnyű, első részben is…..
A Homár csápjai néha lassan, de őrölnek. Ezt csak azért mondom, mert Ricsi még január 2-án megírta a Telenor tavaly nyári játéka miatti panaszát, mi nyammogtunk a levélen hónapokig, szóval ne őt tessenek azzal nyesztetni, hogy jókor jut eszébe. De vajon miért büntette a…..
A száraz kenyeret reggeliző vagy hétvégi pótlékjukat elvesztő magyarok mellett E. szerint a náluk lévő Tescoban más negatív hozadéka is van a vasárnapi zárva tartásnak. Azt ugye mondanunk sem kell, hogy a mirelit felengedés után nem árusítható, szóval a láthatóan…..
Emma nem írt számokat, így nem tudjuk összehasonlítani UPC-csomagjainak eredeti árait a szüneteltetettekkel, de sajnos csak a díj miatt nem érdemes kutyáznia a céget, mert a többi szolgáltatónál is így megy az élet. A törvény szerint igenis kérhetnek díjat a szüneteltetés…..
Ugyanaz a vonatút ennyiért is meg annyiért is? Vagy van valami különbség köztünk? És egyáltalán hol van Boba?? (Celldömölk mellett.) Kedves MÁV-szakértők, szakértsetek! Tisztelt Homár! Szombaton utaztam Zalaegerszegről Budapestre a 9:45-kor induló vonattal. Meg akartam venni…..
Metamorfi 2015.02.27 10:13:11
@AtiSnatch: <3 Áldás!
Igencsak kifizetődő az MTVA-nak dolgozni, különösen akkor, ha az ember nemcsak műsorvezető, hanem saját cégével gyárthatja is a műsorokat. Borbás Marcsi gasztroangyallal például tavaly nettó 154,8 millió forintnyi szerződést kötött az MTVA, írja a Bors. A bemondónőként…..
Metamorfi 2015.02.23 11:10:10
@AcidJazz: Jelen megnyilvánulásoddal buktál le, hogy te vagy a Kft-jének a másik béroperatőre, de gondolom te sem hallottál még az állványra helyezett kamerákról, illetve a vágás folyamatáról. Szimpatikus a próbálkozásod a szellemes megjegyzések terén, vigyázz nehogy szétfeszítse a helyiségben (amelyben éppen tartózkodsz) a falakat a szétáradó intelligencia! :)
Metamorfi 2015.02.23 11:13:12
@arckönyv: Ugye? :) Ezen mosolyogtam én is sokszor a párommal, hogy gyakran olyan, mintha be lenne csiccsentve, bár az a sok welcome házipálinka + pohár bor valószínűleg megalapozza a hangulatot. Egyáltalán nem azt érzed, hogy ez egy szakmailag komolyan megkomponált műsor, a téma és a magyar gasztronómia változatosság eladja önmagát.......
Kedves Homár! Rokkantnyugdíjjas vagyok, egyetlen kapcsolatom a külvilággal a mobilinternet. Az utcát nem tudom elhagyni önmagam. Propelleres netem van de annyira gyenge a térerő hogyha köd van akkor már nincs netem. Építettek egy vodafone tornyot a közelembe, annyira közel van hogy…..
A műbőr a pénztárcánk, a valódi bőr meg a lábunk barátja, de az ember azzal barátkozik, akivel tud. A kérdés az, hogy elég-e egy fröccsöntött cipőre ráírni, hogy műbőr, és máris csak a disznóetetés 5 percét vagy a pocsolyában ugrálás pillanatait kell tudni kibírni…..
"Ha Ön vagy Hozzátartozója moz­gásában valamilyen oknál fogva akadályoztat­va van, de szeretne szakszerű módon, jól képzett szakemberek se­­­­­gítségével eljutni kórházba, rendelő­ intézetbe, ro­­­­ko­­nához, külföldre vagy bármilyen más helyszín­re, akkor…..
Cifra fordulatokban gazdag kocsibérlős poszt egy csomó pénzletéttel, bedöglő- és csereakkumulátorral, meghúzott vontatóval és kipontozott beszélgetésfoszlánnyal. Mondjuk a pici görbülések ritkán ugyanakkorák a tulaj meg a kölcsönzők szemében, de azért itt sok minden más is…..
Metamorfi 2015.01.28 13:15:34
@ColT: "Itt kellett volna jeletzni az autókölcsönzőnek, hogy akkor lesznek szívesek olyan autót adni, ami rendben van."

Gondolod, hogy egy ilyen szarjál faszt kaliberű ember majd a segítségére rohan és azonnal visz neki egy csere-trélert?!
Metamorfi 2015.01.28 13:25:47
@Hurrá Torpedó: És te, hogy jutsz újabb trélerhez? Elsétálsz a következő magyar városig a határmentén? Illetve ezzel a kiváló döntéssel tuti benn ragad a 100 000 Ft-os kauciód is.
Lehet, hogy a UPC valami tanfolyamon járt, ahol azt tanulta, hogy csak erősen kell akarni a dolgokat és igaz lesz? Mindenestre még van mit tökéletesíteni a rendszeren. Talán el kéne dönteni, hogy mi az akarás tárgya: hogy nincs is hiba vagy hogy már megjavították.  Kedves…..
  Közérdekű közlemény: innen se vásároljon, aki jót akar magának. Kedves Homár és Olvasók! Belefutottam egy termék megrendelése kapcsán a banggood.com honlapba, ahonnan karácsonyra rendeltem egy ajándékot, még novemberben. Utánanéztem az interneten a cégnek, amennyire…..
Mi is írtuk, hogy elég nagy córesz kerekedett decemberben a Media Marktnál abból, hogy nem 1 és nem is 2, de legalább 8 órán át rossz árakkal működött a webshop. Ennek keretében hatodáron ajánlgatott 180 ezres tableteket, másnap meg irgalmatlan tömegeket haragított…..
Metamorfi 2015.01.23 08:32:10
@VT Man: Nem kapta meg. Ez a problémája. :D
Nagyot húzott a TV2 akkor amikor megvette az Éden hotel című párkapcsolati valóságshow jogait tavaly nyáron, hiszen egy bejáratott, a Viasat3-on 10-13 százalékos közönségarányt is hozó műsorról van szó, amiben szép csajok és jóképű faszik élnek egy trópusi luxushotelben…..
Metamorfi 2015.01.22 13:08:27
Nyilván lehet, csak a mikor a kérdés. Olvasónk szerint gyakran a mikor = semmikor, amit egész biztos nem kéne még azzal is megfejelni, hogy az edzők az Indiai-óceánba küldik úszni  a tempózásra készült csalódott fürdőgatyásokat. A Dagályfürdő rendszeresen…..
Durva sztori, és az egyáltalán nem nyugtat meg, hogy a többségtől valószínűleg nem tudnának csak úgy 800 ezer forintot levonni. Kedves Homár! A Citibankkal kapcsolatban lenne egy érdekes és tanulságos történetünk, ami sajnos velünk történt. Az események: 2014 májusban…..