Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lord.Helmet

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy-két alapvető szempontot írok le itt: 1. Olyan, hogy állami pénz, nem létezik. Közpénz van, még pontosabban az adófizetők (természetes személyek és gazdálkodó szervezetek) pénze, amelynek kezelésével ezek megbízzák az államot. Minden látszat ellenére ezért a magyar állam által kezelt pénz nem…..
Lord.Helmet 2016.01.20 11:34:45
@HaFr: Én is ezt írtam. A piac így definiálja, tehát így helyes.

PS. Nem volt szép tőled, hogy kitiltottál az előző hozzászólásom miatt. A talán túl őszinte voltam, de semmi csúnyát vagy nyilvánvaló trollkodást nem írtam. Szerintem.
Na mindegy. Azért sajnálom.
Erőszakosak. Gátlástalanok. Zsákmányszerzők. Önérdekvezéreltek. Rövidlátók. Túlterjeszkedők. Kiskirályok. Bármerre járok, mindenhonnan ilyen és ehhez hasonló panaszok, kritikák érkeznek a mostani kormánnyal kapcsolatban. Gyorsan szólok, két dologról biztosan nem szól ez a…..
Lord.Helmet 2011.10.15 07:46:56
@6.Lenin: "Kezd is már nagyon unalmas lenni ugyanazt a szöveget olvasgatni, több száz hsz-en keresztül. "
Hozzátenném, hogy ez igaz mindkét oldalra.
jobboldali = náci
konzervatív = teakóros idióta
keresztény = (ál)szentfazék, zsidógyűlölő
nemzeti = soviniszta
VS
liberális = anarchista
szociálisan érzékeny = kommunista
nem ért egyet > ellenünk van
nyugat haldoklik > akkor Kína a követendő példa, nincs középút.
Annyit papolunk a nemzeti összefogás szükségességéről, pedig gyakorlatban ebből semmi nem valósul meg. Éppen ellenkezőleg: itt van például ez az Alkotmány, mely kb. az alap emberi és jogi értékeket rögzíti, olyan dolgokat, amiben nagyjából mindenki egyetért. Lényegében…..
Lord.Helmet 2011.03.12 21:33:10
@Karmadealer: Mi a helyzet azokkal, akik a "kiseprűzéssel" egyetértenek, de a bebetonozással nem. Bebetonozni azt kell, ami magától összedőlne.

A politikusokról szóló bekezdés pedig minden szakmára igaz. Az építészt, autószerelőt stb. is azért bízom meg, hogy a lényeges döntéseket meghozza helyettem és felelősséget vállaljon.
Lord.Helmet 2011.03.12 22:13:14
@Karmadealer: De talán korai még a kulcsot eldobni...
Én inkább bizakodó vagyok mint hívő.
Lord.Helmet 2011.03.12 22:13:14
@Karmadealer: De talán korai még a kulcsot eldobni...
Én inkább bizakodó vagyok mint hívő.
Az üdülési csekket és az étkezési utalványt egyszerre váltaná le az új horgásztallér – kikapcsolódás és evés 2 in 1.   A Nemzetgazdasági Minisztérium januárra ígérte az üdülési csekket leváltó Széchenyi Pihenő Kártya szabályozását, de ez még máig sem…..